Şimdi Ara

Medyaplayerlı hardiiskde tv sorunu (Lütfen bi 2 dakıka ayırın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatan computerden iomega screenplay director 1tb hd media player ürünü aldım pcde çalısdıı bu ürün hmdı tv desteklı olduğu içinde tv denedım bütün gerekenleri yaptığımı düşünüorum ffakat hmdı kablosunu cihaza ve tv bağladım tv de siyah bi ekran çıkıoo bide yazılarr 10-15 sanıye sonra sinyal yokk dioo ve bu işlem hep devam edıoo bu cihazıı tv ye nasıl bağlabilirimm tv ye bağlama konusunda bilgisi olan arkadaşlar lutfen yardım etsinnn

• direkt görüntü vermesi lazım bu tip aletlerin yakın ise vatan sana orda dene derim. birde pcde çalışır iken yazılım güncelleme olanağı varsa onuda bir dene dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

direkt görüntü vermesi lazım bu tip aletlerin yakın ise vatan sana orda dene derim. birde pcde çalışır iken yazılım güncelleme olanağı varsa onuda bir dene dostum.

ilhilendiğin için saol kardeşş hallettik sorunu cihaz arızalıymış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forkas1

quote:

Orijinalden alıntı: REMDER

direkt görüntü vermesi lazım bu tip aletlerin yakın ise vatan sana orda dene derim. birde pcde çalışır iken yazılım güncelleme olanağı varsa onuda bir dene dostum.

ilhilendiğin için saol kardeşş hallettik sorunu cihaz arızalıymış :)

geri alırken problem çıkarmadılar mı, hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natbolad -- 18 Aralık 2010; 0:31:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.