Şimdi Ara

MEDYUMLARA GÜVEN VE BİLGİSİ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SADECE BİLGİ AMAÇLI VE CİDDİ OLANLAR LÜTFEN CEVAP YAZSIN
    MERAK ETTİĞİMDEN DOLAYI SORUYORUM VE BİR ARKADAŞIM GİTMİŞ BANA PEK FAZLA İNANDIRICI GELMEDİ VE SİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM
    SİZCE MEDYUMLAR GÜVENİLİRMİ VE GERÇEK MİDİR

• Hayir, hayir.
    Kelin merhemi olsa başina sürerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ted konuşmasını önerebilirim.Altyazı vardır.

https://www.ted.com/talks/james_randi
  • Ama işin enterasan yanı ise söyledikleri şey ve yaptıkları işten sonra bişeyler doğru çıkıyor veya oluyor.
    Yakın bi arkadaşımdan gördüğüm için söylüyorum bende bi sonuca varamadım benimde başımda bi durum var ama kararsızım açıkcası ne yapmalıyım bilmiyorum
  • Lütfen böyle şarlatanlıklara inanmayınız. Bu tarz kişilerin sizi inandırmak için kullandıkları bazı yöntemler vardır. Dikkatli olmazsanız kendi verdiğiniz bilgiyi bile size satarlar, haberiniz dahi olmaz. Hem paranıza hem zamanınıza yazık.

Yukarıdaki arkadaşımızın paylaştığı James Randi konuşmasını izleyebilirsiniz. Kendisi bu tarz bir yeteneği olduğunu iddia eden kişilere meydan okumuş, 1 milyon dolar da ödül teklif etmiştir. Yarım yüzyıl boyunca kimse bu ödülü kazanmayı başaramamıştır. Hatta yine James Randi ve konu ile ilgili "An Honest Liar" isimli bir belgesel de bulunuyor, belki ilginizi çeker.
  • Ben "medium"lara pek güvenmiyorum. Oyunu ilk kez oynuyorsam "easy"ye alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xu video herseyi acikliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.