Şimdi Ara

Mega.co.nz İndirme Dizini Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
62.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu site bilgisayarda nereye indiriyor dosyayı bulamadım

• Cevap verin böyler Beyler lötfen cövöp verin

Edit:Argoyu sildim beyler yanlış anlaşılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AslanKurt- -- 3 Ağustos 2013; 8:24:41 >
  • Öncelikle lütfen üslubunuza dikkat edin. Burası lanlı lunlu konuşulacak bir yer değil. Konuya gelirsek eğer chrome indirirseniz indirdikten sonra sağ tık klasörde göster dediğinizde dosyayı bulursunuz. Idm ile indirdiğinizde, dosya indirildi diye bilgi çıkar aç dediğinizde klasör açılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

Öncelikle lütfen üslubunuza dikkat edin. Burası lanlı lunlu konuşulacak bir yer değil. Konuya gelirsek eğer chrome indirirseniz indirdikten sonra sağ tık klasörde göster dediğinizde dosyayı bulursunuz. Idm ile indirdiğinizde, dosya indirildi diye bilgi çıkar aç dediğinizde klasör açılır.

Kardeşim ciddi anlamda lan değil dediklerim.Önceki mesajlarımada bakarsan genellikle samimiyet için böyle derim.

Edit:Ayrıyetten teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AslanKurt- -- 3 Ağustos 2013; 11:36:57 >

• orda bi yazı var onu tikle download de
  • quote:

Orijinalden alıntı: tory1tory

orda bi yazı var onu tikle download de

Kardeş sen olayı çok yanlış anlamışsın Genede teşekkür ederim ilgilendiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AslanKurt-

Arkadaşlar bu site bilgisayarda nereye indiriyor dosyayı bulamadım

ilk başta çok yanlış anlamıştım dediğin gibi asıl sorunun cevabı bu tikleyip download diyince birşey doluyor o doldugunda direk olarak pc ye geliyor zten yani inmesi 1-2 sn sürüyor indirdiğini sadece internet sayfasının üzerinde gösteriyor sonra direk pcye geliyor yani
  • quote:

quote:

ilk başta çok yanlış anlamıştım dediğin gibi asıl sorunun cevabı bu tikleyip download diyince birşey doluyor o doldugunda direk olarak pc ye geliyor zten yani inmesi 1-2 sn sürüyor indirdiğini sadece internet sayfasının üzerinde gösteriyor sonra direk pcye geliyor yani

Tamam teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Tamam teşekkür ederim

rica ederim :)

• merhaba
    mega dan tam birşey indirdim sayfa kapandı bende araya araya buldum yolu :)
    c>kullanıcılar>(kullanıcı adın neyse)>appdata>local>google>chrome>user data> default>file system>002>t>00

yolu bu şekilde buldum windows 8 işletim sisteminde. file system den sonra klasörler farklı olabilir. indirdiğiniz dosyanın büyüklüğünü biliyorsanız daha kolay bulursunuz. bulduğunuz dosyanın uzantısını değiştirin mesela ben rar olarak indirmiştim uzantıyı rar yaptım dosyalar çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gency1

merhaba
    c>kullanıcılar>(kullanıcı adın neyse)>appdata>local>google>chrome>user data> default>file system>002>t>00

yolu bu şekilde buldum windows 8 işletim sisteminde. file system den sonra klasörler farklı olabilir. indirdiğiniz dosyanın büyüklüğünü biliyorsanız daha kolay bulursunuz. bulduğunuz dosyanın uzantısını değiştirin mesela ben rar olarak indirmiştim uzantıyı rar yaptım dosyalar çıktı

Söylediğiniz yerde saklanıyordu tamda:)
  • ben mormal indirmeyi yapıyorum fakat icınde mp3 yerıne bu dosyalar cıkıyor
     Mega.co.nz İndirme Dizini Nerede?
  • merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum bir dosya indirirken bilgisayar kapanıp açılırsa dosya inmeye devam eder mi
  • Arkadaşlar linux kullanıyorsanız, tarayacınız Firefox ise "Tarayıcınız üzerinden indirin" linkini tıkladığınızda "Desktop" klasörüne indiriyor.

Bilginize...
  • üyelik olmadan yaklasık 10 gb indirdim ama sonrasında indirmeyi kesti acaba üyelik mi istiyor
  • Bendede yakın ama farklı bir konumda cıktı..
    C:\Users\VESTEL\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\File System\012\p
  • Guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gency1

merhaba

Teşekkür ederim kardeşim.
  • Arkadaşlar 10 gb indirdim sonra kaydetmedi hata verdi. Aratıyorum ama dosya isminden bulamıyor ümidi kesmiştim.

sonra google chrome dan indirdiğim için tek tek bakmaya kadar verdim.

C:\Users\kullanıcı_adınız\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\File System\

burada 50 tane klasor var ortalama 3 5 50 mb vs. hepsine baktım içiden biri 10 gb içine girdim birkaç klasor daha var onlarında boyutlarına baka bana sonra karşıma 00000000 adında biçimsiz bir dosya cıktı uzantısına rar ekledim (indirme yaparken rar indirdim biliyorum) sonra çıkar dedim çıkardı. Bu klasorlerin içinde bir yerde anlamsız bir isimde duruyor.. dikkatli incelemekte fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.