Şimdi Ara

megan 1 için fiyat danışması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

quote:

quote:

quote:

1 ay önce 2001 megane 1 rxt sattık 23.000 liraya araç 7 yıldır bizdeydi ve

170 bin km'de gri renk
    kazasız( sadece ufak talihsiz bir olaydan dolayı ön kabutun yarısında boya var başka hiçbir yerinde boya yok)
    garaj arabası
    triger, marş dinamosu,ön takım,şarj dinamosu gibi bakımları yapılmış
    Kışlık lastikleri yanında verdik

7 yıl kullanımda arıza yapan parçalar;

2 defa cam krikosu kırıldı
    1 defa beyine giden bir parça mı ne var o bozuldu araç hiç çalışmaz oldu ve servis 350 lira gibi bir rakama değiştirdi
    2 tane enjektör bozuldu tanesi 150 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam

pişman mı eder konusuna gelince kesinlikle etmez şuan dizel linea var ve megandan çok yakıyor megane motor ve yakıt konusunda çok çok iyi bence temizse binilecek araba özledim bile ben

not: 35 litre LPG ile uzun yolda 350km şehir içi 300 falan yapıyor rahat ayrıca motoru lpg ile çok iyi uyumludur.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . Megan 1 için olum yorumlar daha çok o yüzden artık megan almam kesin gibi. Birde kullancı olarak size soruyım konfor ve ses yalıtımı nasıldı acaba ?

Bozuk yolda çok ses alır ve trim sesi çok işte en kötü yanı bu yazmayı unutmuşum

Uzun yolda nasıldır ses bakımından . 3.5 devirden sonra gibi.
    Bide hocam bu trim sesi tam olarak ne demek , teyibin olduğu kısmlar mı ?
    son olarakta 100 km hıza kaç bin devirde oluşuyor
    Çok soru sordum galiba

Asfalt düzgün ise ve lastikleri yumuşaksa pek yapmaz, trim sesinden kastım ön torpido ve kapı içleri, 3000 devirde 105 gibi bir şey yapıyordu tam hatırlayamadım onu

Edit: 3000 devirden sonra motoru ses yapıyor ama kesinlikle rahatsız edici değil hatta adamın daha da basası geliyor

tahmin ettiğim gibiymiş trim sesleri.
    2000 model araba olsun okadarcık onlarda nazar boncuğu oluversin
    Zaten alır 2 sene sonra satar 2005 üstü bişey alırız bzide.

• 99 megane 1 kullanıyorum, 16 yıl oldu. Megane 1 ile ilgili fiyat hariç sorularına cevap verebilirim. Parça yakıt vsvs kronik arıza vb
    Not: kapı seslerini çözmek basit neden kaynaklandığını biliyorum. Motordan gelen o ses ise kronik yada motora çok yüklenildiğinde dıııııııııtttttttt ses yapar 200 civarı sonra keser dıııttt daha sonrasında o motor sesini duyarsınız. Yada yataklar boşluk yapınca demişti usta. Benim arabadada var o ses 2001 den bu yana sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 23 Ocak 2016; 18:27:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 ay önce 2001 megane 1 rxt sattık 23.000 liraya araç 7 yıldır bizdeydi ve

170 bin km'de gri renk
    kazasız( sadece ufak talihsiz bir olaydan dolayı ön kabutun yarısında boya var başka hiçbir yerinde boya yok)
    garaj arabası
    triger, marş dinamosu,ön takım,şarj dinamosu gibi bakımları yapılmış
    Kışlık lastikleri yanında verdik

7 yıl kullanımda arıza yapan parçalar;

2 defa cam krikosu kırıldı
    1 defa beyine giden bir parça mı ne var o bozuldu araç hiç çalışmaz oldu ve servis 350 lira gibi bir rakama değiştirdi
    2 tane enjektör bozuldu tanesi 150 lira falandı yanlış hatırlamıyorsam

pişman mı eder konusuna gelince kesinlikle etmez şuan dizel linea var ve megandan çok yakıyor megane motor ve yakıt konusunda çok çok iyi bence temizse binilecek araba özledim bile ben

not: 35 litre LPG ile uzun yolda 350km şehir içi 300 falan yapıyor rahat ayrıca motoru lpg ile çok iyi uyumludur.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . Megan 1 için olum yorumlar daha çok o yüzden artık megan almam kesin gibi. Birde kullancı olarak size soruyım konfor ve ses yalıtımı nasıldı acaba ?

Bozuk yolda çok ses alır ve trim sesi çok işte en kötü yanı bu yazmayı unutmuşum

Uzun yolda nasıldır ses bakımından . 3.5 devirden sonra gibi.
    Bide hocam bu trim sesi tam olarak ne demek , teyibin olduğu kısmlar mı ?
    son olarakta 100 km hıza kaç bin devirde oluşuyor
    Çok soru sordum galiba

Asfalt düzgün ise ve lastikleri yumuşaksa pek yapmaz, trim sesinden kastım ön torpido ve kapı içleri, 3000 devirde 105 gibi bir şey yapıyordu tam hatırlayamadım onu

Edit: 3000 devirden sonra motoru ses yapıyor ama kesinlikle rahatsız edici değil hatta adamın daha da basası geliyor

tahmin ettiğim gibiymiş trim sesleri.
    2000 model araba olsun okadarcık onlarda nazar boncuğu oluversin
    Zaten alır 2 sene sonra satar 2005 üstü bişey alırız bzide.

Zaten 2.eli çok çok iyi kaç senedir kaç kişi geldi bize hatta piyasası 19 falanken 22 verenler oldu yine babam vermedi en sonunda bir tanıdık aldı yabancıya gitmedi, şuan fiyatlara bakıyorum da 25de edermiş bizim araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şu makyajsız focus 1ler alınmaz, bi tuhaf duruyor araba yere hemen sürtecekmiş gibi çok alçak bi duruşu var.
  • Şimdiki piyasada 28 yazan bile gördüm ben
  • quote:

Şimdiki piyasada 28 yazan bile gördüm ben

Kesinlikle etmez o kadar max ederi 23 falan, 28e focus 2 falan alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa sordum sizede soruyım tecrübe tecrübedir :)

1)Sürüş konforu ( yol tutuşu , içeri gelen ses , ataklık , son hız vb)
    2)Parça fiyatları nasıldır çabuk arıza verir mi ? varsa kronik arızaları nedir.
    3) KapI seslerinin çözümü nedir öğrenelim bizde uygularız inşallah.
    4) yakıt 100 km de ortalama ne yakar sehir içi-dışı

Şimdiden teşşekkür ederim verilen cevaplar içn :)
  • Zaten ben o parayı vermem ki istediği kadar temiz olsun genede etmez bence . Bütçe yeterli olsaydı megan 2 alırdım galiba :D
  • Megane2 bul...

• İş yerinden bir arkadaş geçen hafta aldı. 2001 modelini 19.250'ye RTA dedi galiba,fiyat fazla ama yapacak bir şey yok.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 bin liracık verirseniz neden olmasın
  • The Schuey kullanıcısına yanıt
    Malesef fiyatlar yüksek . Bildiğim kadarıyla ama Rta lar en boş modeli megan 1 lerin
  • quote:

Hocam 6 bin liracık verirseniz neden olmasın

Olsa ayıp ediyorsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 23 Ocak 2016; 19:17:51 >
  • 1. Yola gerçekten iyi tutunur oturaklıdır. ( lastik durumu iyi ise ). Sürüş konforu kişiye göre değişir ben memnunum. İçeri gelen ses kaput keçesi araştırdım usta benzinli arabaya önermem deyince bıraktım, öyle fazla ses almaz içeri. Araba ataklığı 5. Vites 110 km düz yolda gazdan çekip yeniden yüklenince kendisini hissettirir. Aile arabasıdır, bagajı doldur çık yola.
    Gövde galvanizdir paslanma sorunu yoktur. Araç çektirme görmemiş ise, punta. Megane 1 ler gerçekten sağlam arabalardır. Özellikle k serisi motorlar uzun ömürlüdür.

2. En başa bela nokta burası, bizim arabaların o kadar çok parça üreticisi var ki, orijinal parça bazen sadece kutu farkı ve içinden çıkan aynı üretici. Neredeyse 2 katı fiyat farkı olabiliyor. Montaj parçalarının birçoğunu serviste bile bulamazsın, tedarikçi değişti derler. Yeni parça kodunu sorasın servislerden sana verdiği parçanın üretici firma kataloğundan bakarsın, aslında yanlış parça. Başıma geldi, buji kablosu 66 kw üreticiden baktım uygun araç değil, farklı araç. Kronik arıza ısı gösterge müşiri, aks ve ön takım.
    3. Kapı sesleri için.http://forum.donanimhaber.com/m_11422060/mpage_114/tm.htm
    4. Önerim simit tank ve mini stepne, ben öyle yapıyorum, şehir içi 20 krş ve altı.

Not: Teyp değişmiş ise direksiyon kumandası çalışmaz ayrıca, aparat alıp taktırmak gerek aparata uyumlu teyp ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 23 Ocak 2016; 20:10:03 >

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Olsa ben size megan 2 alırdım
    Bu söyledikleriniz için teşekkür ederim .Yakıt cidden düşükmüş BİN BİN gez :D
    İkinci el araç alıcamız için %70 tüp takılı olucak. Orjinal parça diyipte yan sanayi takanları bile gördüm hocam. Kapı sesi yaşarsam bunu denicem bende.

Yarın gebzeyehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-reno-megan-1.6-16-v-lpgli-hasar-kayitsiz-temiz-262883171/detay/
    bu araaca bakmaya gidicez sorun çıkmassa artık bunu alırız nasipse tabi .

• Hayırlı olsun hocam. Direksiyon simidini düz konuma getirin, direksiyona üstten hafif hafif vurun takırtı sesi varsa, kovan arızalı mafsal bozuk demektir. Ve masraflıdır tamiri ise vakit alır. Sağ sol yapın direksiyonda boşluk varmı bakın direksiyon kutusu pahalıdır tamiri 200 tl ve 100 tl işcilik. Arabayla tam dönüş yapın aks sesi varmı dinleyin. Pas arayın varsa çektirme punta görmüş demektir. Şanzuman yağ kaçağı varmı bakısın usta. Araba yolda giderken ses yapıyor ve debriyaja basınca kesiyorsa , şanzıman bilyaları olabilir.

• Megane 2 dinamik dizel sunroof 115.000 kmde arabayı 21.000 tl ye satmıştım gerisini siz mükayese edin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yarın aklıma gelenleri mutlaka deniyceğim inşallah unutmam
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Hangi yılda ama bu piyasada o fiyata ölü megan 2 bulursun . Ben karabüke gittim megan 2 için 23 dedi adam araba taklalı çıktı bi kaç sorun daha ee alırmsın bu arabayı sen ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.