Şimdi Ara

megan 1 için fiyat danışması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazdıklarınızı anlamaya çalıştım ama pek anlayamadım . Kuzenınız de mi megan 1 vardı ?

Pejo araştırdığım kadarıyla masraflı çabuk arza veren araba diyorlar. Donanım olarak evet dolu bir araba
  • Bizde megane 1 var idi. Konforlu arabadır, yol tutuş, performans tatmin eder, parçası ucuzdur. Bizde 1.4 modeli vardi o bile performans açısından iyiydi ve bir benzinli için güzel yakıt tüketimi vardı.

2014 yılında 17.000 civarına satmıştık. 2 yılda ne patlamış pazar yav, eskidikçe ucuzlayacagina pahalanıyor arabalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zvjezdan kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam ya gittikçe düşmesi gereken piyasa gittikçe yükseliyor
    1.4 modelleri o civarlarda olması lazım ben öle hatırlıyorum
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    dostum 2001 megane vardı 2014 senesinde 240 binde pert olana kadar tüplü şekilde kullandı. Bir sürü badire atlattı ama hep sağlamdı araba. En son beli kırıldı arabanın arkadan çarpma sonucu. Gene topladılar araç trafikte...

Okadar parçası değişen araç halen trafikteyse kemikli arabadır...

Peugeot arıza mı yapıyormuş? Güldürmesinler... 2003 aldık gene kuzene 150binde... değişen yoktu arabada lifre kaldırdık usta bütün parçaları orjinal dedi amortisörlerine kadar... Masrafıda yoktu aracın...

Ön takım sıkıntısı yaptığını biliyorum oda kaldırıma usturuplu çıkartırsan arabayı sıkıntı çıkarmaz... Şehir efsanelerine inanma...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    megana hep olumlu yorumlar geliyor. İçim yattı gibi megana .

Kullanmadım bilmiyorumda duyurmlarım öle her arabaya bişiler diyorlar hepsi kötü iyi araba yok ona bakarsak
  • Hyundai accentlerin 2004 2003 kasaları nasıldır acaba ?
    Hocam accentler çabuk dökülür sağlam bulmak zor tavsiye etmem. Ben de megane 1 kullanıyorum tavsiye ederim. O fiyata 16 valf rxt megane dan iyisini bulamazsınız. İşim gereği her ay 500 km, her hafta da 200 km uzun yol yaparım, yormuyor.

Yazın 17-18 kuruş yakıyordu şimdi 22 ye çıktı kış şartları yüzünden (30 km şehir içi 70 km uzun yol)

Parçası kolay bulunur, orjinal parçasıyla yan sanayi bursa matay firmasında ya da maksen de yapılır aynı kalite.

Ön takım komple 350-400 e yapılıyor, motor rektefe 1000 liraya bitiyor. Ucuz yani.

Termostat arızası verir, senelik değiştirsen 40 lira.

3000 devirde 102 km yapıyor. 120 den sonra araba Uçar. 5500 devirde 175 yapıyor. Yani zorlamıyor motoru hız yaparken. Dolayısıyla az yakıyor. Motor sesi 100-130 km arası hissediliyor. Sonra pek duymazsın.

23000 verip de memnun olacağın tek araba bence. Alize, rxt ve autontik (nasıl yazılıyorsa artık) modelleri için bu fiyat. RTE ve rta serisi boş seridir o para etmez, 20000 e 2001 rta rte alınır.

• soulstriper kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim.

Accentler banada kaliteli gelmiyor dediğiniz gibi fakat bir tane denk geldi temizse alınır bence fiyatıda makul piyasaya göre 18 istiyor.

Şuana kadar 2 tane megana 1 e baktık ikiside rte biri 2000 diğeri 2001. 2000 likte fiyatta anlaşamadk diğerinde ise mekanik aksam da masraf vardı 2 milyara yakın bide 21 istiyordu onun için vazgeçtik.
    Temiz fiyatı uçmamış bir megan denk gelmedi . denk geldi ama şöyle dek geldi 24 25 istiyorlar açıkçası 2000 model arabalarada 21 den fazla para dökesim gelmiyor .
  • Fiyat tabiki yüksek, ancak piyasa şartları malum...Ben de bundan önceki araç için Megane bakıyordum gerçekten 2.elde en iyi araçlardan birisi, sağlam, güzel görünümlü, ekonomik o zamanlar 16-17'ye tertemiz bulunuyordu, ancak o kadar para o zaman yoktu. Sanırım Honda Civic'lerde aynı fiyatlarda isterseniz onlara da bakabilirsiniz.
  • sahinksk kullanıcısına yanıt
    Civiclerin hastasıyım fakat son bütçe 22 . 22 bine de 200 binden aşağıı araba yok o yüzden pek bakmadım onlara.

Araştıra araştıra nerdeyse tüm arabaların piyasa fiyatını öğrendim
  • 2001 model Ecotec 1.6 100hp Astra G bahsi geçen arabaların hepsinden daha oturaklı kaliteli ve diri bir araçtır bilginize...
  • Astra H ve G kasalar piyasadaki belki de en rijit araçlardır.
     megan 1 için fiyat danışması
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Bizde 5 yil once kadar 2003 opel combo vardi . Biz arabay sattiktan sonra arabaya 2 kere motor yapilmis. Arac 150 binde satilmisti . Tabi hepsi bole olucak diye bi kaide yok ama babam bole bi tecrube yasayinca opelleri ikinci plana koydu . Ama temiz duzgun ve butceye uygun birsey denk gelirse neden olmasin ki :)

• Bizim araba da 2003 model Megane 1 Alize. Araba kesinlikle kötü değil. Hatta tam bir aile arabası denebilir. Eğer temiz bir tane bulursan mutlaka git bir incele derim. Gerçi bizim arabadan daha temizi bulunmazsın da 51 bin km'de subaydan
    Hocam orada bahse konu aracın dizel olması. Opel'e has bir durum değil aynı tarz masrafı 2005 model Clio dizelde bizim bir tanıdığımız yaşadı.
    Rica ederim ne demek. Araba işi önemli bir iştir, rastgele alınmaz. Aklınıza uyan bir araç bulana kadar bekleyin acele etmeyin.

Bizim gibi aile kullanıcıları için dizel araba biraz risk işi, 20 li yaşlarına yaklaşmış bir dizel araca güvenilmez. Enjeksiyon pompa arızalarında en az 3000 gidiyor. Ülkemizde dizel motor şirket işi.

• ugr097 U kullanıcısına yanıt
    Geliyim alıyım araç nerde
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Tabi orası öle . Opel Astra G kasalar gerçekten hoş fakat benim bütçemde bana pek denk gelmedi düşük km li araç
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Acele etmiş olsaydık çoktan almıştık 2 ay oldu araç arayalı . İlk önce lancer ve almerayla başladık derken megan 1 e accent focuslara kadar geldik

Zaten ikinci el dizel almak sıkıntı tamamen bizde düşünmüyoruz , temizleri de malum pahalı :)
  • bu gün accente baktık oda olmadı motor üfleme yapıyormuş bizde vazgeçtik .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.