Şimdi Ara

megan 1 için fiyat danışması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane 1 kullanıyoruz hocam bizde sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz. 2000 model ve çok rahat konforlu geniş.

2003 modeli aslına bakarsanız iyi bir fiyat eğer temiz ise. Çünkü bizim aracımızda çok temiz ve manuel vites ben satmak istesem 22.000'den aşağı satmam. Ama dediğim gibi bizim aracımıza çok iyi baktık. Kaskosu olduğu için her ufak kazasında renault mais izmirde yaptırdık bu yüzden araç hep Renault standartlarında tamir gördü. Eğer araca iyi baktılar ise kaçırmayın derim çok rahat ve performanslıdır. Gaza bastığınızda gücü hissedersiniz, frene bastığınızda da durur. Süspansiyonları falanda aracın iyidir.

Bizde yakın bir zamanda satacağız ama belli değil ne zaman olduğu. İlk başta yakın çevreme satmayı düşünüyorum çünkü temiz araç.

Ya satacağımızı düşününce ilerde duygulandım 2000 yılında aldı babam hala bizde araç ilk sahibiyiz:(

• Equris kullanıcısına yanıt
    Duygusal bir bağ kuruluyor gerçekten satınca bi boşluk oluşucak kesinlikle :)

Bu zamana kadar ne tür arızalar verdi aracınız ?
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim aracımız konusunda biz çok şanslıydık. Nerdeyse hiç arıza vermedi desem yeridir yani aklıma gelen bişey yok. Genelde hep eskidiği için değişmesi gereken şeyler oldu. Mesela geçen sene arka iki amörtisörü değiştirdik çünkü 15 yıldır bitmiş artık:)

Renaultlar genelde sorun çıkarmaz hocam (eski modelleri) çünkü çok fazla dijital şey olmadığı için eskiyen parçayı değiştirirsiniz:) Lamba biter o değişir, rölanti ayar valfi kirlenir onu temizletirsiniz. Bujiler eskir onu değiştirirsiniz gibi. Radyatör eskir onu değiştirirsiniz, benzin pompası geçen yıl bozuldu 15 yıl aradan sonra onu değiştirdik ilk kez falan..

Ama dediğim gibi ben sanırım biraz daha şanslıyım bu konuda. Ama bir konuda çok şanssızım benim aracım park halindeyken en az 2-3 kez çarpıp kaçtılar aracıma. Ama ağır hasar yoktu tabi ama duygusal bir bağ olunca dediğiniz gibi adamın canını sıkıyor:)

Kısacası fiyatına göre çok iyi bir arabadır. Neden zamanında Generallere, Valilere verilip makam aracı yapıldığını anlarsınız:)

Soylenen parcalar artık miladını doldurmuş 15 yıldır bı zahmet değişsinler :D

Bende araştırdım gerçekten sorunsuz olduklarını soylenıyor araçların.
    Yarın veya cumartesı bir tane megan 1 e bakıcaz bu olucak gibi duruyor fakat hayırlısı bakalım :)
    Hocam sorunsuz araç yoktur. Otomobil firmaları taş mı yiyecek yoksa:D

Megane 1 gerçekten az sorunludur. Eğer satmayı düşünseydik bizim aracı size satardık aslında ama para konusunda anlaşamazdık ben yüksek fiyat isterdim sonuçta o bizim beyaz güvercinimiz:D

Hocam araçların illa vuruğu olur fazla pimpirikli olmayın bakarken. Önemli olan aracın iskeletinde yamulma olmasın. Kapı değişmiş olsun ondan bişey olmaz aksine sıfır kapı işte daha ne istiyorsunuz:) Kasko genelde tamir değil değişim yapar. Şimdi aklıma gelen bunlardı söyleyim dedim:)

Kazasız belasız binersiniz inş:)
    Pimpirikli degilimdir camurluk boyanmis filan sıkıntı değil şaseler ve direklerde işlem olmasın yürürü sağlam olsun büyük kaza geçirmemiş olsun tamamdır. Ufak tekef kusurlara takılmam ben .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    megane1 lerin piyasası oldum olası yüksektir, en çok tutulanı alizedir, araç düzgünse alınabilir. alternatif olarak 2003-2006 arası düzgün marea bakabilirsiniz, meganedan daha konforludur...
  • levogrande kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için sağolun ama megan 1 daha artısı olan bir araç bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

Pimpirikli degilimdir camurluk boyanmis filan sıkıntı değil şaseler ve direklerde işlem olmasın yürürü sağlam olsun büyük kaza geçirmemiş olsun tamamdır. Ufak tekef kusurlara takılmam ben .

Hocam, o zaman megane 1 sizi fazlasıyla memnun edecektir. Hele de aile iseniz bagajının genişliği de sizi memnun edecektir. Ancak size tavsiyem, eğer bu arabayı alırsanız arka park sensörü taktırın. Zira arkayı görmek çok zor. En azından benim için, boyum 1.75
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

megane1 lerin piyasası oldum olası yüksektir, en çok tutulanı alizedir, araç düzgünse alınabilir. alternatif olarak 2003-2006 arası düzgün marea bakabilirsiniz, meganedan daha konforludur...

marea daha sorunlu bir araç ayrıca megane kadar gitmez üstüne daha fazla yakar
    O zaman sıkıntı yok hocam kazasız belasız binersiniz inş:) Bence Megane 1 ile Marea kıyaslamak pek doğru değil. Tercihiniz kesinlikle megane 1 olsun.

2 yıl önce Renault Mais'te usta başına demiştim eskiyen bir parçayı değiştirirken.

Ben: Abi bu artık beni sat sıfır Fluence mi al demek oluyor, iyice yaşlandı bizim araç

Usta: Tamir ettir, bakımını yaptır devam et abicim sıfırla gezme kompleksin yoksa. Yeni alcağın araçların bunlardan ne farkı var? dedi.

Bende özellikle iç tasarım olarak megane1'lerin iç tasarımlarını çok beğeniyorum çok sıcak bir havası var özellikle gece. Zevkler ve renkler işte.

Benim arkadaşlarım bile dedi satma bu arabayı çok seviyoruz diye düşünün artık:)

Param olursa zaten bu arabayı satmayı hiç düşünmüyorum. İlk sahibiyiz ve çok temiz. Amerikada olur ya adam 50 yıldır ilk aracını satmamış, sıfır araçlar alıyor ama onu satmıyor ve arada çıkıp biniyor:)

Hocam maddi imkanlar el verirse bence de satmayın :) benim maddi durumum iyi olsaydı bende ilk arabamı satmazdım garajımda dururdu ama işte malesef öle bi şansım yok benim :)
    Maneviyat önemli bişi :)
  • Bende oldum olası fiat arabalarına ısınamamışımdır zaten :)
  • ugr097 U kullanıcısına yanıt
    Aileyiz babam ve ben kullanıcaz arabayı benim 1.82 babamın 1.75 boyu . Park sensörü düşünüyorum ufaktan da bi ses sistemi yapmayı falan :D
  • tercih meselesi ama marea da en az megane kadar gider(hatta daha iyi gider)
    yakıtı biraz daha fazladır doğru ama megane dan daha sorunlu değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

Aileyiz babam ve ben kullanıcaz arabayı benim 1.82 babamın 1.75 boyu . Park sensörü düşünüyorum ufaktan da bi ses sistemi yapmayı falan :D

Park sensörünün cidden faydasını görürsünüz. Çünkü araba biraz tombul Ses sistemi tercih meselesi ancak mevcut ses sisteminin pek iyi ses verdiği söylenemez.
    Bakalım gönül ister her araçtan olsun kocaman büyük garaj olsun ama bir yönden de derki fazla mı israf olur? Dengeyi iyi kurmak lazım:)

Valla ben aracımdan çok memnunum iyide bakıyorum sizede tavsiyem güzel temiz bir megane1 bulursanız 2000-2001 model kaçırmayın derim. Lpg'siz şehir içi sıkıntı yaratır yakıt açısından bu yüzden lpg yoksa mutlaka taktırın. Benim aracımda Zavoli var ve mükemmel uyum sağlıyor aklınızda bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

tercih meselesi ama marea da en az megane kadar gider(hatta daha iyi gider)
    yakıtı biraz daha fazladır doğru ama megane dan daha sorunlu değildir...

İkisinide kullanmış biri olarak söylüyorum megane fark atar hatta yokuşta marea peşinden bile gidemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugr097 U kullanıcısına yanıt
    belki geri görüş kamerası olur 2000 model araçtan iyi bir ses sistemi beklemiyordum zzaten
    Allah çok verip azdırmasın az verip te aratmasın

Lpg olmazsa olmazlardan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.