Şimdi Ara

megan 1 için fiyat danışması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kkafamatizz K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam. Lik verdiğinizde baktığımda benimde pek içim sinmemişti, işinize karışmak olmasın diye yazmamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Önümüz deki arabalara bakıcaz artık :) Hocam işe karışmış gibi olmuyorsunuz aksine yardım etmiş olursunuz .
  • ne yüksekmiş bunların piyasası, o parayı asla vermem tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkafamatizz

ARKADAŞLAR megan 1 için 22.500 fazla mı ?
    araç 2003 model rxt modeli 160.000 de lokal boyalar var 2 3 tane . Sizce bu para ona verilir mi yoksa beni pişman mı eder ?

bence aşırı derecede fazla
    o fiyata araştırsan şu an yok ama zamanında 2010 larını veriyorlardı ama boya deyişeni felan vardı

ONUN İÇİN FAZLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam megane 1 ler gerçekten çok sağlam arabalardır, pas bilmezler. Hiç unutmam geri geri lastikleri patlak eski vosvos tamponu, aracın tamponuna girmiş benim araç onu o halde çekmişti. Ben böyle tampon görmedim. Az yakıyor geniş bagajı var. Parçaları ucuz. Motoru uzun ömürlü. Hadi diyelim motor öldü benim arabanın komple motoru 3500 tl sıfırı. Kolay kolay yoldan sapmaz. Aile arabasıdır.
  • 4 sene önce kazasız 100 000 km 2001 1.6 RTE modelini 15 bin e sattık. Bu piyasaya ne olmuş böyle?
  • Doorbay kullanıcısına yanıt
    4 sene önce bu paralara megan 2 çok rahatlıkla alınıyordu
  • Hocam hangi araba için fazla değil ki? 22 MİLYARA başka ne alabiliyorsun ?
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Aynen tam aile arabası
  • hocam fiyat çok yüksek. başka bir şey demiyorum. aracın piyasası böyle fiyat normal vs anlamam o araç o parayı hak etmez.

Hocam o paraya megane 1 alcagına 2 daha koy megane 2 yı zorla 160 bınde dıyosun bıde. Sonra mıllet cıvıc 2000 modele 25 verılır mı dıyınce burdakıler ona o verılır mı der o paraya cıvıc al daha ıyı kanımca tercıh meselesı tabı

Astra g kasada gayet dusuk kmde bulunur o paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSniper10 -- 26 Ocak 2016; 20:20:19 >
  • Hangileri hak ediyor hocam zaten bu paraları ???
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Astra g kasa hangileri link atarmısınız ?.
    2 daha koyamıyoruz malesef.
    Bana kalsa civic alıcam fakat babam istemiyor.
    bu arada öğrendim g kasa hangisinin olduğunu . O kasaları 22 liraya düşük km de hahah hocam güldürmeyin yav
    Bızım burda 135kda 23 lıraya gıttı hasar kaydı falan yoktu degısen yoktu aradıktan sonra bulunur yeterkı sabredın bende aylardır arıyorum ama bulamadım butceme gore bısey
    biraz bütçeyi artırıp megane 2 alabilirsiniz.

• Hocam opele falan sakyn bula?ma. Alyrken akyl veren çok olurda satarken kimse gelip alycam demez... Ford da keza sykyntyly arabalar...

Kuzenimde 2001 vardy syfyr aldylar. Araç çok kaza geçirdi yani araçta boyanmadyk de?i?medik yer kalmamy?ty... 60binde lpg taktyrmy?lardy

240 binde sanyrym 2 sene önceydi kamyonet kyrmyzy y?ykta arkadan vurunca aracyn beli kyryldy...A?yr hasarly diye 16bin para verdiler... Araç ?u an trafikte ...

Motoru deyim yerindeyse ta? gibiydi... 1.4 16v....

O para edermi bilmem ama megane bakyyorsanyz 307 de bakyn... oda güzel araba... Hem daha teknolojik...
    2 aydır bekliyoruz bizde bulamadık malesef
  • malesef bütçeyi artıramıyoruz :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.