Şimdi Ara

Megan 2 benzin göstergesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a aracı Lpg de kullanıyorum ama benzin göstergesi düşüyor? bi alet mi takılması gerekiyor ?
    Bi de test modundan çıkış nasıl oluyor ?
    Teşekkürler...

• İbrenin düşmemesi için aparat taktıranlar vardı ama bence gerek yok. Test modunu çalıştırarak bu sorunun önüne geçersiniz.
    Test modunu kapatmak için göstergedeki KM sıfırlama tuşuna bir kere basmanız yeterlidir.
    Ayrıca her 250 - 300 KM'de bir benzin pompası kendini resetleyip, benzin ölçümünü ibrede doğru olarak gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: useru

İbrenin düşmemesi için aparat taktıranlar vardı ama bence gerek yok. Test modunu çalıştırarak bu sorunun önüne geçersiniz.
    Test modunu kapatmak için göstergedeki KM sıfırlama tuşuna bir kere basmanız yeterlidir.
    Ayrıca her 250 - 300 KM'de bir benzin pompası kendini resetleyip, benzin ölçümünü ibrede doğru olarak gösteriyor.

test modunun amacı nedir acaba???ibre her düştüğünde yapsak araca bir zararı olurmu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

quote:

Orijinalden alıntı: useru

İbrenin düşmemesi için aparat taktıranlar vardı ama bence gerek yok. Test modunu çalıştırarak bu sorunun önüne geçersiniz.

test modunun amacı nedir acaba???ibre her düştüğünde yapsak araca bir zararı olurmu???

Gösterge panelini test ediyor, benzin şamandıra arızasını gösteriyor, elektronik sistemlerde olası bir arıza olduğunda yazabiliyor.
    Herhangi bir zararı yok her defasında yapmanızın.

• Benim başımada geldi,çeyrek depo benzinim varken ışık yanmıştı panikledim yakıt aldım ama daha sonra gene yaptığında aracı stop edip yeniden çalıştırınca düzeliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 Dizel Fiesta arıza lambası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.