Şimdi Ara

megan1 mi bora mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

99-01 arası 8 v 102 hp 02-05 16v 105 hp dir 2001 lerin son çıkanları 16 v dir
  • Tabiki Bora
  • Arada çok fazla fiyat farkı yoksa bencede bora.Bu arada boranın 105 veya 115 olması önemli değil megane 1 performans olarak boradan daha iyi.
  • Bora derim.
  • bence performansa o kadar önem verme. 5-10 bg fark etmez o kadar. bora da farklı bişeyler bulacaksın. buna eminim. detaylar hatta bazen megane da olmayan bişiler çıkacak karşına.

deri direksiyon ve vites topuzu artı el freni. yol bilgisayarı. mavi aydınlatmalı şık bi gösterge. 4 airbag, arka koltuk kol dayama ve o aparatın içinde gizli bölme kapı içleri kumaş deri karışımı yumuşak baya.

aklımda kalanlar bunlar. pasific donanımı için.. ama emin ol ki direksiyona oturduğunda bora da çok daha güncel çok dha yeni izlenimine kapılıyosun. bariz fark var.

megane ın direksiyonu deri değil fakat garip bi görünümü var sanki güneşte kavruulmuş izlenimi vveriyor. ayrıca vites dahil deri kullanılan bi yer yok. üstüne vites değişimlerine hemen fark edersin ki bi tuhaflık var sanki vites uzakta kalıyor biraz

neyse sen bi incele iyice biraz karara var detaylarda yardım ederiz.

aklıma geldi. bora da sustalı şık bi anahtarın olur. megane 1 de klasik anahtar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 21 Ekim 2008; 12:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bence performansa o kadar önem verme. 5-10 bg fark etmez o kadar. bora da farklı bişeyler bulacaksın. buna eminim. detaylar hatta bazen megane da olmayan bişiler çıkacak karşına.

deri direksiyon ve vites topuzu artı el freni. yol bilgisayarı. mavi aydınlatmalı şık bi gösterge. 4 airbag, arka koltuk kol dayama ve o aparatın içinde gizli bölme kapı içleri kumaş deri karışımı yumuşak baya.

aklımda kalanlar bunlar. pasific donanımı için.. ama emin ol ki direksiyona oturduğunda bora da çok daha güncel çok dha yeni izlenimine kapılıyosun. bariz fark var.

megane ın direksiyonu deri değil fakat garip bi görünümü var sanki güneşte kavruulmuş izlenimi vveriyor. ayrıca vites dahil deri kullanılan bi yer yok. üstüne vites değişimlerine hemen fark edersin ki bi tuhaflık var sanki vites uzakta kalıyor biraz

neyse sen bi incele iyice biraz karara var detaylarda yardım ederiz.

aklıma geldi. bora da sustalı şık bi anahtarın olur. megane 1 de klasik anahtar..

2003 alızelerı ıncelemenı tavsıye ederım

• Rahatıma düşkünüm dersen Bora derim.
  • hım ben rte ler için yazmıştım. 2003. öyle kalmış hatırımda. tekrar inceleyim. yazdıklarımın içinde alizelerin artılarını ekliyim.

alize de kadife koltuklar var. pasificte yok. yol bilgisayarı var ikisinde de. deri direksiyon ikisinde de var. sis farı var. pasificte yok. arka camları manuel. pasificte otomatik.

evet kısacası tek artısı kadife koltukları. kadife gerçekten hoş ve rahat oluyor. sis farı nı unutmamk lazım ne kadar etkiler kararı bilmem. herşey ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 21 Ekim 2008; 12:50:38 >
  • Bora'lar da sis farı bizim Golflerdeki gibi farın içinde oluyor ve Pacific'te de var diye biliyorum ben ama ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Bora'lar da sis farı bizim Golflerdeki gibi farın içinde oluyor ve Pacific'te de var diye biliyorum ben ama ?

üzgünüm. eniştemde var pasific her bi tarafını inceledim sadece arka da var sis farı. hatta far düğmesinden yanıyor. yaktım öne arkadaya dolandım aynı zamanda uzunalrı yaktım kısaları yaktım ne yaptıysam yok çıkmadı ortaya
  • Borada herzaman seni mutlu edecek ayrıntılarla karşılaşacaksın. Meganeı hemen çözersin. Arkadaşımın 2003 model borası var sıfır almıştı, genelde alman arabalarında olan hani tek taraflı park olayını benden öğrendi daha yeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

Borada herzaman seni mutlu edecek ayrıntılarla karşılaşacaksın. Meganeı hemen çözersin. Arkadaşımın 2003 model borası var sıfır almıştı, genelde alman arabalarında olan hani tek taraflı park olayını benden öğrendi daha yeni

bizde senden öğrenelim. neymiş tek taraflı park çok ilginç..
  • Belki lüzumsuz olarak görebilir çoğu kimse ama bence güzel, şimdi arabayı park ettin sinyal kolunu solda bırakırsan sadece sol ön ve arka parklar, sağda bırakırsan sadece sağ ön ve arka parklar yanıyo.
  • aralarında ciddi performans farkı var megane daha üstün.
    buna karşın bora klima performansı, malzeme kalitesi. işçilik, kabin gürültüsü, kokpit dizaynı ve fonsiyonel iç mekan bakımından daha üstün.
    yine megane bariz bir farkla performans, yine bariz bir farkla yakıt tüketimi, parça ve işçilik ücretleri, 3 bin ytl daha ucuz olması açısından daha üstün...

zamanla her iki araçtan da tıkırtılar gelebiliyor. her iki aracın da cam krikosu çabuk bozuluyor. megane bir de fazladan bobin yakabiliyor...
    borada elektirik arızaları daha sık yaşanıyor.

yine başka bir husus meganenin altı yereden yüksek ve oturma pozisyonuda isteğe bağlı olarak yüsek ayarlanabiliyor. yani araçlardaki sürüş karakteri de çok çok farklı.

dizayn açısından bakılınca boranın birleşim yerlerinde boşluk olmaması arabanın tüm parçaları ile bir bütünlük arz etmesi gerçekten takdire şayan.

bir arkadaş aklım megane kalbim bora diyor demişti. bundan anlaman gereken. eğer boranın içine oturup gezersen bora alırsın. ama o anki ruh halinden sıyrılıp mantıklı ve makul hareket edersen . daha ucuz olan, daha az yakan, istisnasız her açıdan daha ekonomik olan meganeye yönelirsin.
    ancak piyasadaki araçlar bunlarla sınırlı değil illa iki uçtan birini tercih etmek zorunda değilsin... karar yine de senin

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
    Şimdiye kadar hep reno araçlar kullandım.Yerden yüksekliğinin fazla oluşu,az yakması, servis yadek parça kolaylıkları iyiydi.
    (Bora hep aklımda),yinede megan1 alize full veya 2003 megan 1 din. (internette gördüm) araştırıyorum
    2003-alize veya dinamik (eski kasa) hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • Bulunduğumuz yerde bitane var eski kasa megane mavi renkte, jantları güzel, koltukları parçalı deri koltuk, yan tarında alize yazıyo. Bu alizeler en fulü mü, benim bildiğim kadarıyla eski kaalarda rxt en ful olması lazım. Ha birde bahsettiğim megane ın arka tarafta disk fren
  • o en son cıkan ve en fulu arkası dısk olanlar ender bulunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

o en son cıkan ve en fulu arkası dısk olanlar ender bulunuyor

Sedanlarda arka disk değildir. SW'lerde arka da ön de disktir.
  • Bora al megane daha fazla yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HealthyEra

Bora al megane daha fazla yakar.

sen hiç megana bindin mi?

herkes megan az yakar diyor sen bora az yakar diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.