Şimdi Ara

megan1 mi bora mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir bora kullanicisi olarak çok memnunum araçtan.. 220 gördüm en son yola yapışıp gidiyor.. birde yorumlarda yanlış bilgiler paylaşmışlar arkadaşlar bora 105HP 16Vdir.. yakıt konusundada lpgnin litresi 1.8ytl iken aracim kmde 14.5ykr yakıyordu uzun yolda klima açıkken ve ortalama hız 130ken.. bunlardan kısınca 13ykrye bile düşüyor. ki lpg ayarlarini performans için arttirdiydim..
  • Kesinlikle Bora
  • bora al masraflı bri arac değildir... rahatttır iyi yol tutar karizması vardır... parca fiyatlarıda orta seviyedir cokda masraf acmaz yanlız sakin kullanıcaksın performans beklemeyeceksin
  • Bora alırdım.
  • LPG ile kullanacaksan bora,benzinli kullanacaksan megane
  • BORA'daki 1.6 16V 105 HP motor da bu, LPG uygulanmış hali tabi

Ancak şunu da belirtmekte fayda var, RENAULT'un çok valfli ve çok noktaden enjeksiyonlu (MPI) motorları da LPG'ye çok uygun, bilhassa Megane II'deki benzinli motorlar. Ayrıca İngiltere'de fabrika çıkışlı CLIO LPG modeller de satılıyor, ama Türkiye'de satılmıyor, çünkü müdürler herzamanki gibi uyuyor veya öğle yemeğinde Satınalma Müdürünün odasında briç oynuyor (SASA fabrikasındaki gibi).

megan1 mi bora mı?

• taner hocam aradan mesajı çakmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akustik

taner hocam aradan mesajı çakmışın

1992'de deniz suyu ile kirlenmiş bir gemi yükü dolusu Paraksilen (Paraxylene) yüklemesinin gözetim raporunu tutmak için fabrikaya gittim. Satınalma Müdürü bütün gün sadece oturan ve camdan dışarıya, Çukurova'nın bereketli tarlalarına bakıp duran pahalı takım elbiseli bir beyefendiydi, öğle yemeğine de alelacele gitti, sonra odasında 20-25 kişi toplandı, 7-8'i yuvarlak masanın etrafına oturdu (kurumsal şövalye), ben de herhalde yeni bir proje üzerinde toplantı yapıyorlar dedim, sonra birden müdür bey elindeki oyun kağıtları ile bana doğru dönüp: "Ya Tanerciğim işte biz de öğlenleri arkadaşlarla böyle 1 saat briç oynuyoruz, sen bilir misin briç oynamayı?".

Cevabım olumsuzdu...

• Şaşırmadım. Zaten bu tip şahısların hiç bir zaman "toplantıları" bitmez. tabi birde film li camlı araçta devamlı cep telefonu konuşmaları.
  • burada boralar ne zaman görsem parkta yatarken, megane 1 ler yerinde durmuyor.

maddi imkanların yeterli ve "buradakiler gibi "arabaya ayda yılda 1 kere biner radyo dinlerim,boram var diye de gezerim " "diye düşünmüyorsan tabi ki bora.

Ama ihtiyacım olduğu için araba alıyorum dersen megane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 27 Kasım 2008; 23:42:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: merulaalba

burada boralar ne zaman görsem parkta yatarken, megane 1 ler yerinde durmuyor.

maddi imkanların yeterli ve "buradakiler gibi "arabaya ayda yılda 1 kere biner radyo dinlerim,boram var diye de gezerim " "diye düşünmüyorsan tabi ki bora.

Ama ihtiyacım olduğu için araba alıyorum dersen megane.

çevremde 2 tanıdığımda bora var hatta babamdada(2004 pasific) bu yorumuna çok tersler nedense... boradan bahsediyoruz 60 yaşında lotus sahibi amcalardan değil.....konu açılalı epey olmuş gerçi ama ben 2 aracıda tavsiye ederim lpg olacağı varsayarsak bora alman daha mantıklı olur..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.