Şimdi Ara

megan1 mi bora mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2003 megan1 alize veya w bora pasifik arasında kararsızım.Fiyat olarak megan daha uygun geliyor.Her ikisininde lpg li olanından düşünüyorum.En iyisini kullananlar bilir düşüncesiyle yorumlarınızı bekliyorum. Teş..

• Bence pahalı olmasına rağmen kesinlikle Bora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Bence pahalı olmasına rağmen kesinlikle Bora.
    Bencede Bora derim. Son derece oturaklı bir kasa ve iç malzeme kaltesi, donanımı, aksesuarları vs. son derece güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Bencede Bora derim. Son derece oturaklı bir kasa ve iç malzeme kaltesi, donanımı, aksesuarları vs. son derece güzel.

Alıntıları Göster
    1.4 1.6 megane 1 kullandım rahatlık bulamadım ben bora almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

1.4 1.6 megane 1 kullandım rahatlık bulamadım ben bora almanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    konfor tip olarak bora meganedan çok önde..
    ama yedek parça servis fiyatları ucuz olması senin için önemliyse renonun yan sanayisi daha yaygın nerdeyse 3te bi fiyatına yedek parça bulabilirsin. Ayrıca megane motoru yanlış hatırlamıyorsam 110 bg. buda bir avantaj..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

ama yedek parça servis fiyatları ucuz olması senin için önemliyse renonun yan sanayisi daha yaygın nerdeyse 3te bi fiyatına yedek parça bulabilirsin. Ayrıca megane motoru yanlış hatırlamıyorsam 110 bg. buda bir avantaj..

Alıntıları Göster
    performans, yedek parca, servıs vs ıstıyorsan reno alacaksın ama daha konforlu olsun ıstıyorsan bora alacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 20 Ekim 2008; 17:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Alıntıları Göster
    Görünüm ve iç mekan kalitesi olarak bora daha çekici bir otomobil.Megane 1 ise daha mütevazi ve iç mekanı bora kadar güzel değil.Her ikisininde motoru bildiğim kadarıyla lpg ye uyumlu.Güvenlik olarak borayı golf 4 le eşit olarak düşünürsek ,ikiside 4 yıldızlı fakat meganenin ncap puanı daha yüksek.Megane motoru 110 hp, hem performans hemde tüketim olarak boradan iyi.Ucuz yedek parça ,yaygın servis ağı,daha büyük bagaj hacmi,daha geniş iç mekan,daha uygun fiyat meganenin önde olduğu yönler.Bora ise meganeye göre daha kaliteli malzeme,daha iyi frenler ve daha iyi dış tasarımla öne çıkıyor.
    Ayrıca sürüş karakterleri bariz farklı meganenin oturma pozisyonu boraya göre daha yüksek bu bazısının hoşuna giderken ,bazılarınında hiç beğenmediği bir durum.Bora ise meganeye göre daha alçak oturma pozisyonuna ve daha tok bir yapıya sahip.
    Sonuç olarak aradaki fiyat farkı seni etkilemiyecekse bora alınabilir.Fakat meganeninde avantajlı yönleri oldukça fazla.Full model olan rxi kesinlikle seni üzmüyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Görünüm ve iç mekan kalitesi olarak bora daha çekici bir otomobil.Megane 1 ise daha mütevazi ve iç mekanı bora kadar güzel değil.Her ikisininde motoru bildiğim kadarıyla lpg ye uyumlu.Güvenlik olarak borayı golf 4 le eşit olarak düşünürsek ,ikiside 4 yıldızlı fakat meganenin ncap puanı daha yüksek.Megane motoru 110 hp, hem performans hemde tüketim olarak boradan iyi.Ucuz yedek parça ,yaygın servis ağı,daha büyük bagaj hacmi,daha geniş iç mekan,daha uygun fiyat meganenin önde olduğu yönler.Bora ise meganeye göre daha kaliteli malzeme,daha iyi frenler ve daha iyi dış tasarımla öne çıkıyor.
    Ayrıca sürüş karakterleri bariz farklı meganenin oturma pozisyonu boraya göre daha yüksek bu bazısının hoşuna giderken ,bazılarınında hiç beğenmediği bir durum.Bora ise meganeye göre daha alçak oturma pozisyonuna ve daha tok bir yapıya sahip.
    Sonuç olarak aradaki fiyat farkı seni etkilemiyecekse bora alınabilir.Fakat meganeninde avantajlı yönleri oldukça fazla.Full model olan rxi kesinlikle seni üzmüyecektir.

Alıntıları Göster
    Vw Bora Pacific Performans olarak Megane'dan 5 HP kadar düşük olsa da diğer avantajlarıya Megane yannda tercih edilecek durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan43 -- 20 Ekim 2008; 18:03:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Vw Bora Pacific Performans olarak Megane'dan 5 HP kadar düşük olsa da diğer avantajlarıya Megane yannda tercih edilecek durumda

Alıntıları Göster
    megane 1 se bora 2 dir

tamam megane 1 corollaya tercih edilir 97 95 corolla almaktansa megane 1 dedik eyvallahta. bora varken megane bilemiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Alıntıları Göster
    ßende bora derim en azından meganedan konforlu ve yere oturan bi arabadır değer. Zaten LPG'siz binmeyin üzer biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

ßende bora derim en azından meganedan konforlu ve yere oturan bi arabadır değer. Zaten LPG'siz binmeyin üzer biraz

Alıntıları Göster
    Görünüm, konfor, iç mekana önem veriyorsan Bora al
  • quote:

Orijinalden alıntı: K1N6

Görünüm, konfor, iç mekana önem veriyorsan Bora al

Alıntıları Göster
    ben de ilk başta bora diyecektim de... servis masraflarını göz önüne alırsak, megane donanım olarak eşit gibiler sanırım. performans olarak megane daha iyi sağlamlık olarak bora daha iyi derim

toplamda kalbim bora beynim megane diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

ben de ilk başta bora diyecektim de... servis masraflarını göz önüne alırsak, megane donanım olarak eşit gibiler sanırım. performans olarak megane daha iyi sağlamlık olarak bora daha iyi derim

toplamda kalbim bora beynim megane diyor

Alıntıları Göster
    bora tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

bora tabi ki

Alıntıları Göster
    Bora kesinlikle pasificler 1.6 8v 102 ps degil 115 ps 16 V meganedan 5 bg daha güçlü hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

Bora kesinlikle pasificler 1.6 8v 102 ps degil 115 ps 16 V meganedan 5 bg daha güçlü hatta

Alıntıları Göster
    Bora
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MoNdEoo

Yanlış bilgiler toplanmış :)

Dediğin araçta 115lik değil 105lik motor var . 1.6 16v 105 ps

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ExTReMee

hangisi üzmez söyle onu alalım ?

• quote:

Alıntıları Göster
    mondeo bora 8v 100 hp diye biliyorum bence bir araştırın... efe kardeş bora ile megane aynı sınıf ancak ayrı uçlardaki araçlardır. yani borada bu özelliği iyiymiş dediğin bir şey varsa o meganede kötüdür. borada şu özellik kötüymüş dediğin anda o özellik meganede iyidir.
    bir arkadaş demiş ki aklım megane gönlüm bora diyor demiş. bu aslında olayın özeti. bu iki araç sınıflarında ayrı kutupların araçları. hemen hemen her yönüyle birbirinden ayrışırlar. şayet bu iki araç arasında kalınmışsa ve yanlış tercih yaparsanız arabanızdan nefret edeceğiniz kesin. bu yüzden ben size en iyisi focus ghia tavsiye edeyim. bu iki aracın (megane ile boranın) uzlaştığı nokta focustur... dolayısıyla hemen hemen her kullanıcıyı tatmin eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: bhe

mondeo bora 8v 100 hp diye biliyorum bence bir araştırın... efe kardeş bora ile megane aynı sınıf ancak ayrı uçlardaki araçlardır. yani borada bu özelliği iyiymiş dediğin bir şey varsa o meganede kötüdür. borada şu özellik kötüymüş dediğin anda o özellik meganede iyidir.
    bir arkadaş demiş ki aklım megane gönlüm bora diyor demiş. bu aslında olayın özeti. bu iki araç sınıflarında ayrı kutupların araçları. hemen hemen her yönüyle birbirinden ayrışırlar. şayet bu iki araç arasında kalınmışsa ve yanlış tercih yaparsanız arabanızdan nefret edeceğiniz kesin. bu yüzden ben size en iyisi focus ghia tavsiye edeyim. bu iki aracın (megane ile boranın) uzlaştığı nokta focustur... dolayısıyla hemen hemen her kullanıcıyı tatmin eder...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bhe

98-2001 8v 100hp,2001-... 16v 105hp.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orjinalden alıntı: bhe

98-2001 8v 100hp,2001-... 16v 105hp.

Alıntıları Göster
    bende bora var.tercih meselesi ama ben borayı tercih ederim.neden çünkü tasarımı çok güzel varsın 105 hp olsun standart 4 hava yastığı ve sacı çok sağlamdır vw.Artık özel servisler var yetkili servise girmedikten sonra sorun olmaz.Renonun parçsı o kadarda ucuz değildir.

bora alacaksan confortline al.2002-2005 model arasındakilerde 8 hava yastığı dijital klima esp abs ebd ve birsürü özellik.lpg ile çok uyumlu ben benzinli kullanıyorum ş.i 250 kuruş falan sakin kullanımda ş.d en son ramazan bayramında ölçtüm 185 kr yaktı.

siz birde uzun yolda kullanın boray zannedeceksinizki mercedes otobüste yolculuk yapıyorsunuz yaylanması süper sürüş zevki anlatılmaz yaşanır...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.