Aracım 2004 Megane 2 HB 1.6 16V Dynamique paketsiz versiyon (78000 km'de). 1 ay önce akü boşaldığı için aküyü yenileyerek 60 ampersaatlik Mutlu akü aldım. (üzerindeki orjinal Renault Boutique aküsü 45 ampersaat idi). Aküyü taktıktan 1 hafta sonra yolda giderken boş vitese attığımda veya durmaya yakın fren ile debriyaja aynı anda bastığımda araç stop ediyordu. (Allahtan tekrar çalışıyordu kaza yapmadan eve kadar geldim yokuş yukarı çıkarken çektiğimi bir ben bilirim). Stop etmesi aynı gün kendiliğinden düzeldi. Tam bir sorun yok derken geçtiğimiz cumartesi günü aynı arızayı tekrar etti ve gene aracım kendiliğinden düzeldi. Bugün sabah mesaiye giderken çalıştırmayı denedim fakat çalışmadı. Marş motoru dönmeye çalışıyor fakat dönmüyordu. Birkaç kez denedikten sonra bu defa sadece tık tık sesi gelmeye başladı. Ben de acelem olduğundan uğraşmadım. Dikkat ettiğim noktalar; 1) Sözde kontak açıkken akü şarj lambası yanıyordu. 2) Herhangi bir uyarı mesajı ekranda yoktu. Bugün nöbetçi olduğumdan henüz aracıma baktıramadım. Ancak yarın baktırabileceğim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum... Saygılarımla;
Aynı sorun bende de var. Çalışıyor ve 10 sn sonra stop ediyor. Bazen hiç çalışmıyor. Bende ekoyak vardı ondan şüpheleniyordum. Zar zor çalıştırdım ve servise götürdüm şimdilik bişeye gerek olmadığını aynı hata tekrar ederse, ismini tam hatırlamıyorum ama bişey manyetiğini ve milini değiştireceklermiş ve 150 ytlden başlıyormuş fiyatlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme