Şimdi Ara

Megane 2 Dizel sesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2008 model extreme dizel megane 2 aldım. Araç 200 bin km'de. Bu kadar km'de araç almazdım ancak 190 bin de motor komple bizim tanıdığımız tarafından yapıldığı için güvendim aldım. Yeni yapılan motorun en az 300 bin km daha gideceğini söyledi. Her şeyi orjinali ile değişmiş..

Daha önceden ablamında bu model araç vardı, gayet sessizdi. Yani olması gereken. Bu araçta dizel sesi fazla geliyor bana göre. Alt karter koruması yoktu, takıldı biraz daha azalttı sesi. Motor kulağı değiştirildi. Bakımı yapıldı, 5-30 mobil yağ konuldu.

Birde otomatik vites, bazen kalkışlarda basınca, sanki rölantide basıyormuş gibi olup birden pata küte vitese geçiyordu. Onu da şanzumancıya götürdük, arka vites kutusundan düzeltilecek, şansıman inmesine gerek yok, bu araçlarda kronik hastalıktır dendi. 1100 lira masrafı var, aldığım kişi karşılayacak. çünkü aldığım günden beri vardı.

Sadece dizel motor olması gerekenden fazla sesli bence. Bu konuda, uzun süre bu aracı kullanıp, tanıyan, bilgisi olanlardan görüş belirtmelerini rica ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.6 tdi uğultu sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.