Herkese merhaba 2009 model megane 2 hatchback otomatik vites bva 1.6 16v aracıma lpg taktırmak istiyorum ama son bir kaç gündür o kadar çok kafam karıştı ki sonunda forumdan destek almak istedim. kimisi ''lovato'', kimisi ''landirenzo'' kimiside ''hepsi hikaye boş yere fazla para harcama önemli olan usta iyi bir usta bul taktır atikeri'' gitsin diyor. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
hayırlı günler atiker safe fast hiç bir sorun yaşamazsınız önemli olan montaj işçiligi
peki fiyatı ne seviyede?
quote:
Orijinalden alıntı: raptorcengiz
Herkese merhaba 2009 model megane 2 hatchback otomatik vites bva 1.6 16v aracıma lpg taktırmak istiyorum ama son bir kaç gündür o kadar çok kafam karıştı ki sonunda forumdan destek almak istedim. kimisi ''lovato'', kimisi ''landirenzo'' kimiside ''hepsi hikaye boş yere fazla para harcama önemli olan usta iyi bir usta bul taktır atikeri'' gitsin diyor. Kocaeli'de ikamet ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba
Aracınıza landirenzo sıralı otogaz sistemini tavsiye ederim renault gurubu aracların fabrika cıkışlı orjinal kiti landirenzo arcınızda kesinlikle sorun teşkil etmez arcınızı sorunsuz bir şekilde yılarca kulanırsınız. hangi ilde ikamet etiginizi yazarsanızı sizi iyi bir landirenzo servisine yönlendirebilirim.