Şimdi Ara

megane 2 (kapıdan sesler geliyormu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizde ford c-max markalı bir araç var kapılarından devamlı gıcırtılar gelmekte.Kendime yeni bir araç almaya karar verdim ( focus u satmadan ).
    Benim size sormak istediğim megane 2 den herhangi bir şikayeti olan varmı ve en önemlisi kapılardan o sinir eden sesler megane 2 den de geliyormu

almak istediğim araç expression 100bg
    renault bayisinden öğrendiğim fiat 39 000 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ozkay -- 3 Ekim 2006; 12:42:41 >

• Tıkırtısız araba istiyorsan Megane II'den kesinlikle uzak durmalısın. 39 milyara 2-3 daha koyup Avensis veya Vectra al sessiz sedasız gez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_ozkay

arkadaşlar bizde ford c-max markalı bir araç var kapılarından devamlı gıcırtılar gelmekte.Kendime yeni bir araç almaya karar verdim ( focus u satmadan ).
    Benim size sormak istediğim megane 2 den herhangi bir şikayeti olan varmı ve en önemlisi kapılardan o sinir eden sesler megane 2 den de geliyormu

almak istediğim araç expression 100bg
    renault bayisinden öğrendiğim fiat 39 000 ytl

aynı araçtan bende de var tıkırtı problemim yok ama daha araç 2 aylık
    bazı arkadaşlarda gögüslükten tıkırtı geliyormuş ama kapıdan gelen tıkırtılarla ilgili şikayetlere hiç rastlamadım
    fiyat konusunu da bilmiyorum ama bir arkadaş(alaska45 )37000 fiyat almıştı
    linki de bu
    http://resim.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_11/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_i_t -- 3 Ekim 2006; 13:22:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Tıkırtısız araba istiyorsan Megane II'den kesinlikle uzak durmalısın. 39 milyara 2-3 daha koyup Avensis veya Vectra al sessiz sedasız gez.

bu görüşe bende katılıyorum. Megane topicinde gerçekten tıkırtı konusunda şikayet var, gerçi bunlar her arabada olabiliyor ama biraz daha ekleyip avensis, yada bilgim olmasa da vectra alınırsa bu tarz sorunların daha az olacaktır.
  • bende de 2003 model megane 2 hb dynamique var, ses problemim genelde yok, bir süredir sadece sürücü kapısından arada küçük tıkırtılar geliyor, hatta sanki sütundan geliyor gibi ama genelde kesiliyor hemen beni de çok rahatsız etmiyor. bir de 170 km gibi hızlarda sunrooftan rüzgar sesi geliyor bunun dışında beni rahatsız eden herhangi bir ses yok. tabi bunda benim aracın ilk üretilenllerden ve fransız üretimi olmasının da katkısı olabilir. yine de iyice araştır dostum, biraz daha para ekleyip laguna veya avensis almak da mantıksız degil. hatta ses yalıtımları muhtemelen bir üst sınıf oldukları için yalıtımları illa ki daha iyi olacaktır. saygılarımla
  • bence gıcırtı için araba deiştirilmez ama illede deiştircem dersen MEGANE II AL DERİM
  • Ses konusunu problem ediyorsan kesinlikle megane alma.Çünkü torpido,kapı sesleri ve özellikle benim için büyük problem olan direksiyon kolon sesleri adamı çıldırtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2004 polo ön taraftan gelen ses
    13 yıl önce açıldı
    Golf 7 gacırtı sesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gıcırtı için focustan vazgeçip megane diyorsan....

Bence iyi bişi yapmıyorsun,Abi madem tıkırtı var yazın Ford Euro ya ,Bi kaç kişi halletmiş bunu
  • arkadaşlar biz fordu satmıyoruz sadece bana yeni bir araç alınacak bende tıkırtısı olmayan bir araç tercih ediyorum

bilgiler için teşekkürler
  • bizde Mégane II HB var 2003 model 50.000 de.. tıkırtı problemimiz yok çok şükür.. aslına bakarsan hiç problemimiz yok

Ben kullanımla alakalı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 4 Ekim 2006; 0:47:47 >
  • opel astra hakkında bilgisi olan varmı
  • yahu arkadaş 3 aracı (focus astra megane ) karşılaştırmak istediğin topici açtın yetmedi hala aynı şeyi sorarak farklı farklı topicler açıyosun...
    megane ın kapılarından ses mes gelmiyo o ses bizim araçların bulunmaz eşsiz bi özelliği... her arabayı c-maxle karşılaştıracaksan işimiz var seninle...
  • üstelik burdan aldığı bilgileri ford bölümünde kullanıyor.
  • Adam renault kullanıcılarından yardım ve bilgi alıyo gayet normal bence
    Hafiften ses sorununu bende yaşıyorum ama genenllikle bu sesi bozuk yolda çıkarıyor otobanda veya asflatta ses ile ilgili bir sorun yaşamadım henüz
  • arkadaşlar burası bilgi paylaşım yeri değilmiyani iyi ozaman renocular ford bölümüne girmesin bizde onların bölümüne burada araçlar hakkında bilgi almaya çalışıyorum astra megane yada focus senin sorunun ne ben onu anlayamadım sen benim yazdıklarımı okuma ozman zoruna gidiyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_ozkay -- 5 Ekim 2006; 17:24:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_ozkay

arkadaşlar burası bilgi paylaşım yeri değilmiyani iyi ozaman renocular ford bölümüne girmesin bizde onların bölümüne burada araçlar hakkında bilgi almaya çalışıyorum astra megane yada focus senin sorunun ne ben onu anlayamadım sen benim yazdıklarımı okuma ozman zoruna gidiyorsa

arkadaş hala üste çıkıyosun ama yaa...yapma gözünü seviyim...her yere aynı şeylerden bahsederek topic açıyosun ondan diyoruz...konu farklı değil hep aynı...sorun bu...
    bak ben sana çok yararlı bi mail vericem...bu adrese mail atarak kafandaki tüm soru işaretlerini kaldırmış olacaksın...

autoshow@doganburda.com

yoksa diyeceğim şu herkes arabasını meteder yararlı bi sonuç çıkartamayacaksın...

• arkadaşım inan meganin ses problemi o kadar yok ama bende vectra veya avensis al derim paran varsa elinde ama fordda kullandım ses filan duymadım rahatsız edici boyutta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.