Şimdi Ara

megane 2 mi linea mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pokezoom

beyler iyice kafam karıştı şimdi. megancılarda lineacılarda çok.

cevap basit, temiz olanını alın

eşim için hatcback otomatik araç bakıyorduk, 7300km'de 2011 model punto geldi direkt aldık, bir daha o km'de aracı bulma şansımız yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 26 Eylül 2016; 12:33:33 >
  • Megane ı diğer renolarla karşılaştırmayın benim gözümde 3 tane linea fluence eder. O arabanın en büyük özelliği konforu ve donanımıydı lineada bunların hiç biri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Megane için yapılan yorumlara katılmıyorum,yaklaşık 5 yıl kullandım 1 kez sunroof ayakları bozuldu 2 mezde ateşleme bobini hatası verdi hepsini değiştirdim bir daha sorun yaşamadım.Daha konforlu daha geniş ve çok daha yakışıklı.
    Tabi 10 yıl ve üzeri Araçlarda daha diri olan tercih edilmeli, lineada sert süspansyonları ve dayanıklı yapısı ile hor kullanıma daha uygundur.İhtiyaç meselesi tercihleri şekillendirir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz bulunursa megane alınır ama makyajlı olanı faz2 denilen güvenli ve konforludur.lıneada ıyı ama bıraz sert bır otomobıl motoru her ikisinde de iyidir
  • Aynı viraja aynı hızla bir megan ile birde linea ile girin cevabı alırsınız. Yakıttan bahsetmiyorum bile.
  • 2008 üzeri linea emotion yada emotion plus bak herşey var. megane c seınıfı oldugu için biraz eski olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Aynı paraya bende kararsız kaldım.Dynamic megane 2 ile linea arasında.Sonrasında gittim 1.4 tjet 120 hp linea almıştım,memnun kaldım.Turbosuz alacaksanız megane yoksa linea derim.Megane da xenon farlı olan full paketi var,sunroof lu onu tercih ederdim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-megan-2-137000de-boyasiz-temiz-344276145/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-cok-temiz-bakimli-ve-hasarsiz-345159099/detay

Linea 1.4 tjet model yılı + turbo motor mantıklı.

Hocam inan bilmediğimden soruyorum. Size pm den mesajda attım. Bunu da hem size hem genele soruyom. 1.4 fire mi yoksa 1.4 turbo mu tercih edilmeli. Aralarinda ne fark var ?

• Turbo,fark düşük yakıt tüketimi ve performans.Normal 1400 motor o kasayı kaldırmakta zorlanıyor ve yakıtı doğal olarak artıyor.

Atiker Turbo uyumlu obd2 li sistem 1200 tl ye takılır,paşa paşa binilir.0-100 değeri 9 sn çoğu arabayla kapışıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Turbo,fark düşük yakıt tüketimi ve performans.Normal 1400 motor o kasayı kaldırmakta zorlanıyor ve yakıtı doğal olarak artıyor.

Atiker Turbo uyumlu obd2 li sistem 1200 tl ye takılır,paşa paşa binilir.0-100 değeri 9 sn çoğu arabayla kapışıyordum.

Hocam 23-25krs arası demişsiniz ömde. Yakıt cidden çok iyi. 1.3 dizel arkadaşta var kullandim gitmiyor bana göre. Yakitida s.disi 20 s.ici 25 dedi. Bi de aklımda bravo lar var. Onlarında 6 vites tjetleri hoşuma gidiyor. İyice kararsız kaldım. 120hp 1.4 tjet gazda iyi yakiyormjs. Hoşuma gitti.

• 1.2 Symbol den sonra mercedes gibi geldi.Parçası ucuz,performansı iyi,yakıt az,yol tutuş güzel bir tek amortisör takozları arkadaki zamanla ses yapıyor.Dönüşlerde gacırtı sesi geliyor arkadan,ona dikkat etmek lazım.Emotion modellerde yokuş kalkış desteği,hız sabitleme,bluetooth,usb... cart curt bir sürü özellik var.
  • usta megane 2 oturur ağlar beni kardeşim symbolden daha kötü bir araba olan linea ile karşılaştırıyorsunuz diye kesinlikle megane 2 linea o kadar boş bir araba ki kütük gibi koltuklar 2 kafalık kısıtlı dönüş mesafesi malzemesi o kadar kalitesizki leş gibi kokuyor arka sütunlardan dolayı görüş mesafesi kısıtlı arka yüksek arkayı göremiyorsunuz broadway>linea derim bu karşılaştırmada düşünmeden megane 2 alın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta cidden plastiği kalitesizlikten kokuyor

• megane 2 ile değil megane 1 bile lineadan iyi hocam megane 2 çok üstün bir araç linea renault 19 ile kıyaslanmalı bence

• kayaibrahimyigit@gmail.com K kullanıcısına yanıt
    Biri şu arkadaşı ciddiye alıp cevap versin 5 yıllık konuyu 3 ay arayla tekrar tekrar hortlatıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.