Şimdi Ara

megane 2 mi linea mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
16.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki araç arasında kaldım. 1,3 linea ve 1,5dci megane 2. fiyat bandı 31-33. sizce hangisi tercih edilebilir ? genelde o fiyatlarda linea daha üst model alınabiliyor. megane ise 3-5 sene daha yaşlı oluyor.

• kullanimdisi kullanıcısına yanıt
    kullanimdisi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: P1YADE

Ben linea diyorum ama güvenlik olarak megane 2 tokatlar megane 2 de 7 takla atan bir arkadaş sağ çıkmıştı arabadan

Hocam onun meganla alakası yok bence Allah korumuş
    Yapay Zekanın Yanıtı

Megane 2 mi Linea mı: Karşılaştırmalı Bir Kılavuz

Megane 2 ve Linea, b segmenti iki popüler otomobil modelidir. Hangisinin senin için daha iyi bir seçim olduğuna karar vermene yardımcı olmak için özelliklerini ve avantajlarını karşılaştıracağız.

Tasarım ve Şekil

Megane 2, dinamik ve sportif bir görünüme sahipken, Linea daha klasik ve zarif bir tasarıma sahiptir. Her iki model de modern çizgilere ve estetik olarak hoş görünümlere sahiptir.

İç Mekan ve Özellikler

Megane 2'nin iç mekanı, rahat koltuklar ve ergonomik kontrollerle daha sürücü odaklıdır. Linea ise daha geniş bir kabin ve daha fazla yolcu boşluğu sunar. Her iki model de klima, elektrikli camlar ve çoklu hava yastığı gibi standart özellikleri bünyesinde barındırır.

Performans ve Yakıt Verimliliği

Megane 2, 1.4 ila 2.0 litre arasında değişen motor seçenekleriyle gelir ve Linea'dan daha güçlü performans sunar. Linea ise daha yakıt verimlidir ve daha düşük CO2 emisyonlarına sahiptir.

Güvenlik

Her iki model de Euro NCAP çarpışma testlerinden yüksek güvenlik dereceleri almıştır. Standart güvenlik özellikleri arasında ABS frenler, elektronik denge kontrolü ve çoklu hava yastığı bulunur.

Fiyatlandırma

Megane 2, Linea'dan genellikle daha yüksek bir fiyat aralığında yer alır. Fiyatlandırma, donanım seviyesine, motor seçeneğine ve yıl modeline bağlı olarak değişir.

Sonuç

Megane 2 mi Linea mı seçiminin senin özel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Dinamik performans ve sportif tasarım arıyorsan Megane 2 daha uygun bir seçim olabilir. Geniş kabin, yakıt verimliliği ve düşük fiyat senin için daha önemliyse, Linea daha iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeni daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Yeni daha iyidir.
    Ben linea diyorum ama güvenlik olarak megane 2 tokatlar megane 2 de 7 takla atan bir arkadaş sağ çıkmıştı arabadan
  • Hangi donanımlı linea ya da megane alacaksınız hocam?

• Bence de linea hocam. Megan 2 ye göre çok daha sorunsuz bir araç. Megan 2 nin şehir efsanesi de var sanayi için üretildiği söylenir

• Linea

• Megan derim
    İki araç arasında megan daha güvenilir ve sağlam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Megane 4 mü? Kadjar mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane II tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Megane II tercih ederdim.
    megane 2 dci motorun en problemli olduğu dönemin aracı, riski var biraz, onun dışında linea dan her yönden üstün bir araç, biraz da içeride tıkırtı sorunu oluyor, linea daha çok ekonomi aracı
  • Linea en mantikli olani. Daha yeni ve daha sorunsuz bir motoru var. Guvenlik konusunda da aralarinda daglar kadar bir fark olacagini sanmiyorum.

Kisacasi yeni her zaman daha iyidir.

• Megane tabiki.

• Gerçekten daha yeni ve cok daha dusuk kilometre bulabiliyorsan linea alınır.
    Ama kilometre farkı, arabalar arasında fazla bir yıl farkı yoksa megane alınır.
    Linea güvenlik testine girmedi. Megane 5 yıldız aldı ncaptan. Hem de daha geniş araç.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Alıntıları Göster
    Megané II makyajlı kasalarda hiçbir sıkıntı yok, faz II yani makyajlı kasa olacaksa Megané II alırdım, donanım güvenlik genişlik performans ekonomi... her konuda linea'dan daha iyidir

şu da bir gerçek temizini bulduktan sonra ikisi de alınır, hor kullanılmış bakımları yapılmamış her araç 2. elde üzer

• Tabiki Megan, Linea güvensiz bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Tabiki Megan, Linea güvensiz bir araç.
    Aynı paraya bende kararsız kaldım.Dynamic megane 2 ile linea arasında.Sonrasında gittim 1.4 tjet 120 hp linea almıştım,memnun kaldım.Turbosuz alacaksanız megane yoksa linea derim.Megane da xenon farlı olan full paketi var,sunroof lu onu tercih ederdim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-megan-2-137000de-boyasiz-temiz-344276145/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-cok-temiz-bakimli-ve-hasarsiz-345159099/detay

Linea 1.4 tjet model yılı + turbo motor mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 26 Eylül 2016; 10:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alik01

Tabiki Megan, Linea güvensiz bir araç.
    Linea daha çok yakar, kullanılan malzeme megane'a göre daha kalitesiz. Bence megane.
  • Eski megane larin hepsini kullandim 3 dahil. Megane 2 kadar sorunlu aracim olmadi takoz gibidir. Linea daha iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Eski megane larin hepsini kullandim 3 dahil. Megane 2 kadar sorunlu aracim olmadi takoz gibidir. Linea daha iyi bence
    benim Megane II maceram çok sıkıntılıydı, bir ara arıza uyarısı var mı diye göstergelere bakmaktan yola bakamıyordum. Yakıtı, motor performansı iç ve bagaj hacmi gayet yeterliydi ancak sıklıkla sanayiye yolum düşerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

Eski megane larin hepsini kullandim 3 dahil. Megane 2 kadar sorunlu aracim olmadi takoz gibidir. Linea daha iyi bence
    beyler iyice kafam karıştı şimdi. megancılarda lineacılarda çok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.