Şimdi Ara

MEGANE 2 ROLANTİDE TİTRİYOR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar benim meganede de aynı sorun var bende arac 2005 garantisi yok haliyle bende sizin gibi belli bir oranını ödeyerek bu işi halledebilirmiyim acaba renault servisinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogus_83

arkadaslar benim meganede de aynı sorun var bende arac 2005 garantisi yok haliyle bende sizin gibi belli bir oranını ödeyerek bu işi halledebilirmiyim acaba renault servisinde?

kardeş benim araç 10.9 yakıyor demiştim kısa mesafede kullandığım içinmiş 4 ateşleme bobinini değiştirmeden önce 8.4 lt yakıyordu şimdi ise 7.6 lt yakıyor en kısa zamanda aracını yaptır her servis yapmıyor ben iki servise sormuştum biri 4 tanesini değiştireceğiz 1 tanesinin fiyatını ödeyeceksiniz dedi diğeri hepsinin parasını alırım demişti 4 yaşından küçük arabaların hepsi buna dahil
  • benimkide10.9-11 arası yakıyor ondan olabilir demekki bu fazla yakıt yakma olayı,o zaman tek tek renault servislerini arayıp soracağım gerci demirkollar renault servisi tanıdık oraya sorayım olmazsa
  • Selamlar, ben 2004 Megane 2 1.6 otomatik aldım, araci 1 ay kullandim, sonrasında ise bakim zamanı geligi için servis dışı bir yerde bakımıni yaptirdim.

Ancak ilginç bir şekilde bakıma gitmeden önce sorunsuz çalışan araç bakıma girdikten sonra rolantide titremeye, güçten düşmeye başladı ve ayrıca yakit tüketimi arttı. Neden olabilir, tecrübeli arkadaslardan bilgi alabilir miyim? Aracın ateşleme bobinleri 4 yıllik ağır bakımda degisiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.