Şimdi Ara

megane 2 ses sistemi ve aydınlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yılbaşından sonra ocağın 6 veya 7sinden sonra başlacağım bir olay sizlerden yardımlarınızıda bekliyor olacağım aracım renault megane 2 2003 model sw kablolarımı alıyorum hazırlıklarım devam ediyor başlıktada bahsettiğimgibi ses ve araç altı aydınlatma yapacağım öncelikle deck çeviriciyi orjinal teybe nasıl bağlarım net bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardım eder inşallaah herşeyin fotoğraflarını çekeceğim ve elimden geldikçe video çekmeye çalışacağım araca aküden arrkaya gidicek kablonun aşağı yukarı araştırdım geçen yerleri gördüüm iş sadece pratiğe kaldı daha sonra aydınlatma için araçaltına ne önerirsiniz fiyat ve nerde ne var gönderirseniz çok sevinirim bugün deck çeviriciyi alfım cadecnce marka 12v remote çıkışlı uzun lafın kısası herkeze yardımcı olmak için bende birşeyler yapmak istedim çünkü kablo tesisatı çekmek için 150 ile 100 lira arası fiyatlar verdiler bende kendim yapayım hem zmn geçiririm dedim şimdiden yarfım edecek olan arkadaşlara teşekkürler ettim ocak ayında görüşmek üzere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar bu deck çeviriciyi nasıl bağlarım bu remote olayı nasıl olur bir anlatabilir misiniz yapamadımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet beyler şimdi sizlere almış olduğum malzemelerin resimlerini eklicem ve yardımlarınızı bekliyorum koskoca sitede kimse ne yorum yapıyor ne de soruma cevap veriyor lütfen yardım edin
     megane 2 ses sistemi ve aydınlatma megane 2 ses sistemi ve aydınlatma

megane 2 ses sistemi ve aydınlatma megane 2 ses sistemi ve aydınlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhancekic -- 6 Ocak 2015; 12:48:59 >

• evet arkadaşlar teyp söküldü foto koyucam lütfen bi yardım edin nasıl bağlarım bu çeviriciyi hangisi artıdır hangisi eksi nereye bağlarsam remote olur
     megane 2 ses sistemi ve aydınlatma megane 2 ses sistemi ve aydınlatma megane 2 ses sistemi ve aydınlatma

Evet arkadaşlar bugün bu işi hallettim cadence c-200 markalı deck çeviriciyi megane 2 aracın orjinal teybine bağladım ama ses biraz boğuk eğer sadece bas bağlamak isterseniz olabilir çok kötü değil ama tatmin edici ve yeterli bir ses geliyor benim teybimde kırmızı ve siyah kabloları söktüm deck çeviricideki (+) yani kırmızı kabloya teypteki kırmızı ile siyah olan yani (-) o kabloyuda aynı şekilde teypteki siyah kabloya bağladım ve çeviricideki tetikleme denilen yada remote diye adlandırılan mavi olan kabloyu anfinin remote'una bağladım daha sonra ön kolonu söküp baktığımda turuncu ve beyaz gelen iki kablo gördüm ve bu kabloları teypteki girişte turuncu ve beyaz olduğunu anlayarak kabloları kesip turuncuyu (+) deck çevirimcideki hoparlör girişi yapılcak (+) kısmına aynı şekilde beyaz olan kabloyuda (-) kısımlarına bağladım ve daha teypi açtığımda anfim çalışıyordu rca kablosunuda bağladıktan sonra ses biraz boğukta olsa geliyordu ben sadece bass bağladım eğer yardımcı olabildiysem veya başka sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhancekic -- 20 Ocak 2015; 1:49:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus 1 ses sistemi sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.