Şimdi Ara

megane 2 üstatları bi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2010 megane 2 aldım almaz olaydım :( araabanın her yerinden ses geliyor
    1-geri geri direksiyonu kırararak yanaşırken arkadan bir uğuldama geliyor
    2-direksiyonu sağa sola çevirirken tık tık diye ses geliyor
    2-yol azıcık bozuksa ön konsoldan ince çıngırak sesi gibi ve tık tık diye daha kalın ses geliyor
    4- kapıların hepsinden gıcırdama sesi geliyor
    5-140 a gelince her yerden rüzgar giriyor arabanın içine

1 ayda tiksindim resmen arabadan ya
    acaba bu problemlerin çözümü basitmi ve ucuz mu veya yaptırınca ileride tekrarlama olasılığı az mı çok mu?

• merhaba,

bende 2006 107.000 de hb expression var ve soylediklerinin hicbiri yok. senin arac bayagi hor kullanilmis, anlasilan. almadan once kontrollerini yaptirmadin mi hic?. ayrica soylediklerinin hepsinin giderilmesi basit, formu incelemek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madxyloid -- 19 Kasım 2012; 16:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madxyloid

merhaba,

bende 2006 107.000 de hb expression var ve soylediklerinin hicbiri yok. senin arac bayagi hor kullanilmis, anlasilan. almadan once kontrollerini yaptirmadin mi hic?. ayrica soylediklerinin hepsinin giderilmesi basit, formu incelemek lazim.

50 binde aldım. ekspertiz raporlu . çekilecek çilemiz varmış demekki:)
  • O saydığın problemlerin hepsi meganelerin kronik problemi bazılarının çözümü var bazılarının yok malesef.
  • merhaba arkadaşlar 2008 model megane extrem almayı düşünüyorum, adam ilanında özelliklerinde 105 HP yazmış bunlarda bu özellik var mı yoksa adam sallıyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.