Şimdi Ara

megane 3 mü yeni astra mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
16.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

astranın en boş modelinin 40k dan başlaması beni soğutmaya başladı şimdilik megane a yönelmiş durumdayım.bundan daha iyi 40-45 arası tavsiyelerinize açığım benzinli 110 bgden az olmamak kaydıyla ve konforda benim için önemli.

1.4 tce 130 impressor bence sizin için makul olan araçtır,panoramik cam tavanla 47100 gibi bir fiyatı var bayiyle pazarlık yaparak bunu düz 45 yapabilirsiniz hatta daha ucuza alan arkadaşlarda var. Sizin için özellikle konfor önemliyse Megane bu konuda Astradan daha iyi olacağını düşünüyorum.

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama kafam şu an gerçekten çok karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 12 Mayıs 2010; 15:54:42 >

• seat leon da aklımı çelmiyor değil aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

seat leon da aklımı çelmiyor değil aslında.

Zaten iki araba da yandan bakınca LEON'u andırmıyor değil. Bana göre ikisi de LEON'a benziyor. Leon'da güzel bir seçenek.
    Dizel alacaksan MEGANE 3 al. Benzinli alacaksan Astra al derim. Astra'nın özellikle içi çok şık ve zarif.
  • çok fazla dizel taraftarı değilim.zaten yılda en fazla 8-10bin km yaparım maksimum o da 10000 nadir olur.astranında fiyatı çok yüksek bilemiyorum.
  • şunu da dikkate almanızı tavsiye ederim,şu anda bu forumla ilgili değil başka sayfalarda görebilirsiniz golf 1.4 tsi 122 hp ile opel astra 140 hp'yi karşılaştırmışlar.Astranın performansını o kadar kötülemişler ki 122 hp'lik golfün bile gerisinde kalmış.Diğer detayları söylemem gerek yok zaten,golf her zaman birinci.Fiyat konusuna gelince astra o kadar pahalı ise benim arkadaşım golf 1.6 tdı otomatik vites 50000 tl'ye aldı.bence astrayı da elemen lazım diye düşünüyorum.
  • Megane'ın dieseli makul aslında ama bence benzinlisi pahalı kaçıyor,Astra 1,6 tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Megane'ın dieseli makul aslında ama bence benzinlisi pahalı kaçıyor,Astra 1,6 tercih edilebilir

nasıl benzinli megane daha pahalı?

astra 1.6 enjoy pp 43000
    megane 1.6 privelege pp 41400.

üstelik megane daha fazla donanım sunmakta.
  • sanırım astrayı elemeliyim.ve megane 3 1.4t impressor almak en mantıklısı sonuçta 1.4 1.6 dan daha az yakar.en mantıklısı bu sanırım.
  • golf astradan ıyı dıyende olur astra golftende bence ıkısıde segmentının en ıyısı zaten bu benlık degıl satıs rakamlarınında soledıgı bır durum

ama astra golften cok daha sık bır secenek meganedanda
  • astra astra astra
  • İKİSİDE GÜZEL HARBİDEN ..MEGANE 3 ÜN TASARIM VE MALZEME KALİTESİ NİN ASTRA DAN AŞAĞI KALIR YANI YOK GİBİ..HEM BİRAZ DAHA UYGUN BENCE MEGANE 3 DÜŞÜNÜLEBİLİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: diorcaef

İKİSİDE GÜZEL HARBİDEN ..MEGANE 3 ÜN TASARIM VE MALZEME KALİTESİ NİN ASTRA DAN AŞAĞI KALIR YANI YOK GİBİ..HEM BİRAZ DAHA UYGUN BENCE MEGANE 3 DÜŞÜNÜLEBİLİR

hocam teşekkür ederim tavsiyen için ama onların ikisinide almadım babamın verdiği civic sedanı kullandım bi süre sonra onuda sattım şu an passat cc siparişi verdim bekliyorum gelmesini haftaya elime geçer sanırım araç
  • araba süper ,hayırlı uğurlu olsun ..kazasız belasız günler..
  • Astra gerçekten tasarımıyla göz dolduruyor. Benim tercihim Astra olurdu. Özellikle iç tasarımına tabiri caizse hastayım.
     megane 3 mü yeni astra mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.