Bildirim
megane 3 mü yeni astra mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tasarımı en güzel hatcbak yeni astra ama pahalı fiyayatına göre megane 3 daha alınası bir araç -
hb araçlar içerisinde dizaynı en güzel araç megane 3.malzeme kalitesi hiçbir rakibinden geri değil.quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
tasarımı en güzel hatcbak yeni astra ama pahalı fiyayatına göre megane 3 daha alınası bir araç
fiyatıda astra gibi pahalı değil. -
Yeni Megane 3 kalite konusunda selefine göre daha başarılı ; ancak bana göre tasarım olarak vasat.quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
tasarımı en güzel hatcbak yeni astra ama pahalı fiyayatına göre megane 3 daha alınası bir araç
Tercihim her şeye rağmen Astra olurdu. -
bütçe 40-45 arası ve astra 41 k dan başlıyo sanırım fiyat problem değil ama ikisininde tasarımlarını çok beğendim ve seçme konusunda zorlanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: onder46
Yeni Megane 3 kalite konusunda selefine göre daha başarılı ; ancak bana göre tasarım olarak vasat.
Tercihim her şeye rağmen Astra olurdu.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: trafik cenavarı
bütçe 40-45 arası ve astra 41 k dan başlıyo sanırım fiyat problem değil ama ikisininde tasarımlarını çok beğendim ve seçme konusunda zorlanıyorum.
Alıntıları Göster
Yeni Megane HB Privilège 1.5 dCi 105 bg 43.600 TL hem dizel hem full hemde uygun ve kaliteli bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 11 Mayıs 2010; 18:45:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Yeni Megane HB Privilège 1.5 dCi 105 bg 43.600 TL hem dizel hem full hemde uygun ve kaliteli bir araç.
aslında dizel almayı düşünmüyorum 1.6 16v privilage alırım eğer megane alırsam.+sunroof da alıcam.
-
opel astra 1.6 115 hp enjoy plus paket actıve select+landı renzo lpg kiti bunu alırdımquote:
Orijinalden alıntı: Nike
Alıntıları Göster
yada 1.4 140 hp lık olan manuel aracı alırdım....
megane 1.5 dızelde guzel secenek zor karar ama ılk tercıhım astra alternatıflerı ıcınde olurdu tabı lpg'lı olursa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 11 Mayıs 2010; 18:51:18 >
-
şu anda bende de astra ağır basıyo bakalım henüz karar veremedim.quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
opel astra 1.6 115 hp enjoy plus paket actıve select+landı renzo lpg kiti bunu alırdım
megane 1.5 dızelde guzel secenek zor karar ama ılk tercıhım astra alternatıflerı ıcınde olurdu tabı lpg'lı olursa...
Alıntıları Göster
-
megane 3 8 ay kullandım ıthal olanı ... renault yalıtım olarak mazeme kalıtesı olarak cok farklı eskı renaultlara gore ama ufak detay ıscılklerı cok kotuyduquote:
Orijinalden alıntı: bencn17
opel astra 1.6 115 hp enjoy plus paket actıve select+landı renzo lpg kiti bunu alırdım
Alıntıları Göster
sesızz konforlu ınanılmaz rahat bır aractı
astraya gelınce tarafsız soyluyorum kesınlıkle tasarım olarak da kalıte olarata bence megane3 den onde ha ama uzun surelı kullanmak nasıp olmadı test ettım sadece
-
aslında renaulta karşı da biraz ön yargım var.dayım 2004 te en full + paketlerle megane 2 almıştı ve şu anda aldığına çok pişman ve şu anda araç değiştirmeye bütçesi olmadığından dolayı değiştiremiyor.quote:
Orijinalden alıntı: kenanmorbulut
megane 3 8 ay kullandım ıthal olanı ... renault yalıtım olarak mazeme kalıtesı olarak cok farklı eskı renaultlara gore ama ufak detay ıscılklerı cok kotuydu
sesızz konforlu ınanılmaz rahat bır aractı
astraya gelınce tarafsız soyluyorum kesınlıkle tasarım olarak da kalıte olarata bence megane3 den onde ha ama uzun surelı kullanmak nasıp olmadı test ettım sadece
Alıntıları Göster
buda beni korkutuyor.ya bende memnun kalmazsamdiye korkuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 11 Mayıs 2010; 18:57:46 >
-
Astra şu an bana göre C segmentinin en yakışıklı aracı.quote:
aslında renaulta karşı da biraz ön yargım var.dayım 2004 te en full + paketlerle megane 2 almıştı ve şu anda aldığına çok pişman ve şu anda araç değiştirmeye bütçesi olmadığından dolayı değiştiremiyor.
buda beni korkutuyor.ya bende memnun kalmazsamdiye korkuyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Astra şu an bana göre C segmentinin en yakışıklı aracı.
çok güzel araç insan resmen aşık oluyo. -
Tasarım olarak 2 side farklı.Astra göze çok hoş geliyor ama 40.000 gibi bir para vermişken daha dolu araç seçmek isteyeceğimden megane alırdım.quote:
Orijinalden alıntı: trafik cenavarıquote:
Astra şu an bana göre C segmentinin en yakışıklı aracı.
çok güzel araç insan resmen aşık oluyo.
Alıntıları Göster
-
astranın en boş modelinin 40k dan başlaması beni soğutmaya başladı şimdilik megane a yönelmiş durumdayım.bundan daha iyi 40-45 arası tavsiyelerinize açığım benzinli 110 bgden az olmamak kaydıyla ve konforda benim için önemli.quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
Tasarım olarak 2 side farklı.Astra göze çok hoş geliyor ama 40.000 gibi bir para vermişken daha dolu araç seçmek isteyeceğimden megane alırdım.
Alıntıları Göster
-
kardes bak yenı megane eskısı gıbı degıl kronık problem fıla yok ama aracta ufak tefek detay ıscılık hataları da cokquote:
astranın en boş modelinin 40k dan başlaması beni soğutmaya başladı şimdilik megane a yönelmiş durumdayım.bundan daha iyi 40-45 arası tavsiyelerinize açığım benzinli 110 bgden az olmamak kaydıyla ve konforda benim için önemli.
Alıntıları Göster
astranıın enjoyunda bıle standart olan ozellıkler meganeın en fullunde bıle yok tabı aradıgın ozellıgede baglı mesela esp plus
esp demıyorum ama bır ust olan sıstem bı ıncele
megane gonul rahatlıgıyla alabılırsın en saglam fransız dır kendsı hele bu son aracta nıssanın ortaklıgının etkısı ıyce bellı edıyor kendısını
ama astra daha karızmatık ozellıkle ıyı bır pazarlıkla 1.6 180 bıle 46 45 cıvarı alınabılıyr sport donanımlı ayrıca
-
quote:
kardes bak yenı megane eskısı gıbı degıl kronık problem fıla yok ama aracta ufak tefek detay ıscılık hataları da cok
astranıın enjoyunda bıle standart olan ozellıkler meganeın en fullunde bıle yok tabı aradıgın ozellıgede baglı mesela esp plus
megane gonul rahatlıgıyla alabılırsın en saglam fransız dır kendsı hele bu son aracta nıssanın ortaklıgının etkısı ıyce bellı edıyor kendısını
ama astra daha karızmatık ozellıkle ıyı bır pazarlıkla 1.6 180 bıle 46 45 cıvarı alınabılıyr sport donanımlı ayrıca
tamam 45-46 ya alırım da eklenicek opsiyonlarla o 50 yi bulur. en iyisi şimdilik hiç bulaşmamak . -
sport donanım gayet yeterlı kardesım olabılecek hersey var aracta .. senın secımın neden zor bılıomusun ıkısıde gusel araclar cıdden yenı meganeı eskısıyle kıyaslama bılequote:
Orijinalden alıntı: trafik cenavarıquote:
kardes bak yenı megane eskısı gıbı degıl kronık problem fıla yok ama aracta ufak tefek detay ıscılık hataları da cok
tamam 45-46 ya alırım da eklenicek opsiyonlarla o 50 yi bulur. en iyisi şimdilik hiç bulaşmamak .
Alıntıları Göster
-
İkiside çok güzel araçlar ben astrayı seçerdim ama karar senin.quote:
sport donanım gayet yeterlı kardesım olabılecek hersey var aracta .. senın secımın neden zor bılıomusun ıkısıde gusel araclar cıdden yenı meganeı eskısıyle kıyaslama bıle
Alıntıları Göster
En güzeli ikisini de test etmen. -
O fotoğrafı nereden buldunuz yahu :) Astra haddinden şık görünüyor orada. Vay anasını.quote:
Orijinalden alıntı: mosan
İkiside çok güzel araçlar ben astrayı seçerdim ama karar senin.
En güzeli ikisini de test etmen.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- astra j 1.6 benzinli
- bmw 3 serisi en çok tutulan modeli
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- ford focus alınır mı
- renault clio 1.6 rte otomatik vites nasıl
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X