Şimdi Ara

MEGANE 3 RAMPADA ÇEKİŞ PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Megane 3 1.5 dci 106 beygirlik aracım rampa da özellikle turboya geç geçiyor ve bayılmalar yaşıyorum bazen. Yani arac 106 beygir ama 90 beygir gibi tepki veriyor. Düz yolda pek sorun olmuyor fakat turbo, 2.5 devrinden sonra giriyor . Daha önceki aracım 1.5 dci qashqai idi ayni motor a sahipti. O arac megane 3 ten 200 kg daha agir olmasina ragmen boyle sorun olmuyordu. Araç 85 bin km de. 2011 model dinamik. Bakimi yeni yapildi mazot filtresine kadar ama sorun düzelmedi. Ustaya gosterdim sorun yok dedi ama arabayi cok rampa da deneyemedi. Bir sorun var ama cozemiyorum. Burdada reno yetkili servisi yok sanayi dede bundan anlayacak usta yok. Mesela rampa yukari ikinci viteste sabit gazda giderken, gazdan 1 saniyeligine ayagimi cekip tekrar basinca araba toplamiyor. Bazen topluyor ama cok gec turboya geciyor topluyor. Sizce sorun nedir arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tahamesut T kullanıcısına yanıt
    Bir ihtimal Turbo hortumundan kaynaklı olabilir yırtılıp hava aldığında yapar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turboya gectigin de gidisinde sorun yok. Ama turboya gecene kadar toplamiyor kendini ozellikle rampada az devirden dusse bayiliyo direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahamesut -- 3 Haziran 2017; 18:45:52 >
  • Merhaba,

Sorununuz benimkiyle tıpa tıp aynı. Sorunu çözebildiniz mi acaba bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 vites sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Passat çekiş sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.