Şimdi Ara

MEGANE 3HB. HYUNDAI I30. DİZEL OTOMATİK TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
39.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediğiniz doğru hesap kitap derken ben almayınca bir tanıdığa söyledim o aldı :) yabancıya gitmedi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrasyab77

dediğiniz doğru hesap kitap derken ben almayınca bir tanıdığa söyledim o aldı :) yabancıya gitmedi yani

İyi yapmışsınız o fiyata öyle bir araba kaçırılmazdı alan arkadaşa hayırılı olsun umarım size de nasip olur vergi konusunda ben de alırken vergisi fazla geldi gözüme ancak zaman sonra o kadar para verilen bir arabaya da o kadar vergi çok gelmeyebiliyor tabi bütçenize saygı duyuyorum.
  • iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bi noktada dediğiniz doğruda işte hesap kitap girince araya bazan uymuyabiliyor.şimdi hayat müşterek ya bizim ortağada beğendiremedik biraz onunda etkisi var bir evde iki şöför olmayacak bunu bilir bunu söylerim. ben anneim şu arabanın anahtarı nerde ben çarşıya gideceğim dediğini duymadım
  • 2 aracı bır kenara cekip 1.6 Multıjet 120 Beygir 300 Nm tork'a sahip Fiat Bravo'yu tercıh ederim.

Ama illa ki ikisinden biri diyorsanız Megane derim.

Saygılar.
    Doğa Bakat.
  • valla rakamalar ne heybetli duruyor 300 tork
  • quote:

valla rakamalar ne heybetli duruyor 300 tork

Ben 300 Nm diye biliyorum hocam. Yanlış bilgilendirme yaptıysam affola.
  •  MEGANE 3HB. HYUNDAI I30. DİZEL OTOMATİK TAVSİYESİ

MEGANE 3HB. HYUNDAI I30. DİZEL OTOMATİK TAVSİYESİ

Bu hyundai lara tuning çok iyi gidiyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 10 Şubat 2011; 14:19:40 >

• Bu arada hyundai Elentra martta bayilerde olacakmış eğer hb düşünmüyorsan buda seçenek olabilir senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 10 Şubat 2011; 14:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doga.

quote:

valla rakamalar ne heybetli duruyor 300 tork

Ben 300 Nm diye biliyorum hocam. Yanlış bilgilendirme yaptıysam affola.

yok ya yanlış değil. şöyle düşününce gerçekten 300tork gerçekten çok iyi bir değer ondan heybetli duruyor dedim. yoksa yanlış olduğu için değil. renaultta 1.6 dci ile 130ps 320 tork yapıyor ya. fiatın cevabı hazırmış duyduyma göre de artık ne çıkar bilmiyorum 160ps 400tork çıkarsa şaşırmam

bu rada fotolardaki beyaz hyundaiyi çok tatlı yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Bu arada hyundai Elentra martta bayilerde olacakmış eğer hb düşünmüyorsan buda seçenek olabilir senin için

hyundainin martta ayında hem elantra hemde accent eranın yeni kasaları geliyor. benimde önümde zaman var aslında dünde dediğim gibi kararımı meganeden kullanmaktan yanayım(düşündüğüm fiyata alabilirsem tabi) ama hani atalar ne demiş almadığıma değil bakmadığıma yanarım. bende aracımı alana kadar bütün alternatiflerin takipçisi olup öğrendiklerimi burda siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım

• quote:

quote:

Bu arada hyundai Elentra martta bayilerde olacakmış eğer hb düşünmüyorsan buda seçenek olabilir senin için

hyundainin martta ayında hem elantra hemde accent eranın yeni kasaları geliyor. benimde önümde zaman var aslında dünde dediğim gibi kararımı meganeden kullanmaktan yanayım(düşündüğüm fiyata alabilirsem tabi) ama hani atalar ne demiş almadığıma değil bakmadığıma yanarım. bende aracımı alana kadar bütün alternatiflerin takipçisi olup öğrendiklerimi burda siz değerli arkadaşlarımla paylaşacağım

Dostum sana şöyle tavsiyede bulunuyum o zaman elentrayı görmeden araç satın alma.

Nedenleri:

1- Piyasaya giren yeni bir araç olacağı için baz modeli bile çok dolu olacaktır. Araçlar ilk başta dolu geliyor sonra kırpıyorlar özelliklerden ne hikmetse

2- Yeni bir araç olduğu için ilk sen kullanacaksın, herkes bakıp duracak sana ve arabana, gözler üzerinizde olacak. Özellikle bekar gençler için farklı bir durum oluyor

3-Bildiğim kadarıyla bu yeni elentra Dünyada 7-8 aydan fazla bir süredir kimi ülkelerde satılıyor. Bu yüzden yaşanılan sorunlara karşı gerekli önlemleri almışlardır.

4-Birde 5 yıl garanti var.

5-Hyundain son zamanlarda ürettiği araçlar i20 i30 ix35 vs güvenlik testlerinde 5 yıldız aldığı için buda alacaktır.

O yüzden keşke dememek için bu yeni modelide görmekte yarar var.

• quote:

quote:

quote:

Dostum sana şöyle tavsiyede bulunuyum o zaman elentrayı görmeden araç satın alma.

Nedenleri:

1- Piyasaya giren yeni bir araç olacağı için baz modeli bile çok dolu olacaktır. Araçlar ilk başta dolu geliyor sonra kırpıyorlar özelliklerden ne hikmetse

2- Yeni bir araç olduğu için ilk sen kullanacaksın, herkes bakıp duracak sana ve arabana, gözler üzerinizde olacak. Özellikle bekar gençler için farklı bir durum oluyor

3-Bildiğim kadarıyla bu yeni elentra Dünyada 7-8 aydan fazla bir süredir kimi ülkelerde satılıyor. Bu yüzden yaşanılan sorunlara karşı gerekli önlemleri almışlardır.

4-Birde 5 yıl garanti var.

5-Hyundain son zamanlarda ürettiği araçlar i20 i30 ix35 vs güvenlik testlerinde 5 yıldız aldığı için buda alacaktır.

O yüzden keşke dememek için bu yeni modelide görmekte yarar var.

söylediklerine kesinlikle katılıyorum. evet bir araca karar verdim ancak önümde zaman olduğu için hemde en az iki ay bir zaman olduğu için ne var ne yok imkanlar dahilinde hepsini takip edip değerlendireceğim. i20 bana hiç hitap eden bir araç değildi ondan bakmadım bile. ix 35 de aynı şekilde i30evet düşündüm ama kasası makyaja girmiş 2012de kasa değişecek. elentra ve accent era modelleri bu ay satışa çıkacak ve ben kesinlikle bakacağım. fiyat da çok önemli değerlendirmelerimiz arkadaşlarımızında fikirleri sayesinde devam edecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.