Şimdi Ara

Megane 4 1.3tce izlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
15.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim rentçiden aldım. Araç 8 km deydi poşetli falan arabayı alıp depoya atmışlar. Gidip depodan kendim çıkardım. Sağolsun bayi bize satmak yerine galericiye rentçiye satıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt

Vw'deki golf, polo, passat vs. 1.6 ve altı motorlarda kuru kavrama dsg var.

Megane da yağlı tip şanzıman var. Boşluk hissi ondan kaynaklanıyor.

Kullanımda kuru tip kavrama yağlı tip kavramaya göre daha kararlı, kayıpsız ama uzun dönemde yağlı tip çift kavrama şanzımanlar daha dayanıklı.

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlenmiş teşekkürler , dediğiniz gibi dsg den geçince bir boşluk hissi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt

Sağlam olsun da bırak boşluk mosluk olsun boşver 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt

Geçen gün 50km kadar 2017 dsg jetta kullandım. Hiç konforlu bulmadım. Hafif şehir içi sayılabilecek güzergahta kullandım. Tumsekli, dönüşlü vs. Araba sürekli titriyor. Tumsekten geçiyorsun hızlanmaya başlıyorsun, titriyor. 5-6 saniye sabit hızda gidiyorsun araba hemen vites yükseltiyor. Tekrar hızlanmak istersen alt devirlerde yine titriyor. Spor moda alıyorum bu sefer de çok fazla motor freni yapıyor yine rahatsız ediyor. Kararlı kararsız bilemem ama konfor konusunda kesinlikle iyi değil. Megane edc lerde böyle titreme hatırlamıyorum.

• 3 ay Megane araştırdım. Son anda Civic 1.5 turbo elegance denk geldi onu tercih ettim.

• Merhaba arkadaşlar ben bir Hyundai Accent Era sahibiyim Megane a geçmeyi düşünüyorum. Era da yüksek hızlarda kabin sesi çok rahatsız ediyor müziği çok açınca başın ağrıyor Corolla düşündüm kabin gürültülü diye vazgeçtim Megane dada gürültü şikayeti üzdü şahsen. Bir sorum olacak joy paket ile icon paket arasında kabin izolasyonu bakımından fark var mı

• altineldogan A kullanıcısına yanıt

hem malzeme kalitesi hemde yalıtım daha iyi icon paketlerde hocam.

• Megane da Joy ile Icon arasında uçurum fark oluyor genelde. Megane da en kötü şey arabanın belli km sonrası ki bu 50 60bin kmler, trim sesi inanılmaz fazla oluyor, araba kendini fazlasıyla salıyor ve malzemelerde yıpranma fazla oluyor. Megane önü yere hem yakın hem de süspansiyon aralığı çok az yani vurma yapabiliyor. Rüzgar sesi yalıtımında da kötü malesef cam açık hissediyorsunuz bir süre sonra.

Onun dışında fiyat performansı ideal. Egea ise bu saydıklarım konusunda megane dan daha iyi. Trim sesi olmayan bir araç

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.