Şimdi Ara

Megane 4 1.5 dci edc ıcon mu Octavia 1.6 tdı dsg style mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Moueson Yarbay2782 Mesaj
    [04 Temmuz 2018 18:51:11 tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Tecrubeleriniz doğrudur bişey diyemem bu işler sans işi. Sizden onceki kiracilar ne halde kullandı bilemeyiz. Sorun çikarmış olabilir kavrama degişimi istiyor olabilir. Benim aracım 212 binde Edc daha şanzimanın titrediğini bilmem görmedim. Sabit bir kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Midlineda orta paket Renodada Touch orta paket Touch Plus ve İcon olarak yükseğe gidiyor. Aynı Trendlinenın Joy muadili Touch'unda Midline muadili olduğu için kapsattım hocam. Midlineda olmayan dijital klima Reno grubunda giris orta seviye pakette olmaması şasırtmamalıydı diyorum sadece.
    Aracınızda kavrama değişimi oldumu ya da şanzumanda herhangi bir şey değişti mi, kavrama 9 bin lira diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence octavia tdi dog style

• Hocam bu forumdan hiç bir şey öğrenemezsiniz benden söylemesi, genelde alamadıkları arabalara çöp derler, alınmaz derler.
    En iyisi sizin test etmeniz, bende yerinizde olsam Octavia ile Megané arasında kararsız kalırdım. Nedense Skoda'ya VW'nin alt markası olduğundan dolayı biraz ön yargılıyım ama illa ki kalite'de birbirlerine yakındırlar. O yüzden siz her iki aracı da kullananların görüşlerini göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

Aracınızda kavrama değişimi oldumu ya da şanzumanda herhangi bir şey değişti mi, kavrama 9 bin lira diye biliyorum

Alıntıları Göster
    9000 tl değil 6000 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

Alıntıları Göster
    Hayır hocam ıspatlayabilirim bile Renoda artık servis kayıtlarının tamamına mobil uygulamadan ulaşılabiliyor çünkü. Sadece 170 binde kavrama noktası öğretildi araca o kadar. Daha hiç kavrama değişmedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.