Şimdi Ara

MEGANE 4 İLK İZLENİM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
11.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendine özgü derken baştan sona yeni bir araç demek istedim, yani başka hiçbir markanın aracına benzemiyor. Aynı marka altındaki Talismana benzemesi ise gayet normal , artık her modelde farklı dizayna giden marka bulmak çok zor. Premium otomobiller bile matruşka şeklinde modelleri sıralıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Kendine özgü derken baştan sona yeni bir araç demek istedim, yani başka hiçbir markanın aracına benzemiyor. Aynı marka altındaki Talismana benzemesi ise gayet normal , artık her modelde farklı dizayna giden marka bulmak çok zor. Premium otomobiller bile matruşka şeklinde modelleri sıralıyor.

Hocam zaten Talisman HB diye de tanıtılıyor. Hyundai Elantra ve i 30 misali düşünün.
  • reno aklını yemiş o paraya alınabilecek araçlar listesini çıkartsam en sona reno kalır.
  • Bu konuyu gördükçe morelim bozuluyor
  • legendboxer kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 a3 sedanı 98-105 arası alanlar oldu. Şaka gibi fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

2015 a3 sedanı 98-105 arası alanlar oldu. Şaka gibi fiyat.

doğru söylüyorsunuz..113 e aldığım ambition a3 sedanı satıp 80-85 e full megane 4 almayı düşünürken; fiyatını burda görünce, arabama tekrar aşık oldum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Renoya o para verilmez diyipte aklı sıra küçümsemenin alemi yok..İçi tabut gibi olan a seriside,piano black den ibaret golf de fiyatını haketmiyor ona bakarsanız.Bu ülkede fiyatını hakedecek 1 tane marka model yok,olay bundan ibaret

Daha Yeni benim arkadas Skoda favorit aldi, 2750 TL ye.
    Arac zipkin gibbi durmasa da, fissek gibi gitmesede parasinin hakkini sonuna kadar, hatta fazlasiyla veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Renoya o para verilmez diyipte aklı sıra küçümsemenin alemi yok..İçi tabut gibi olan a seriside,piano black den ibaret golf de fiyatını haketmiyor ona bakarsanız.Bu ülkede fiyatını hakedecek 1 tane marka model yok,olay bundan ibaret

Daha Yeni benim arkadas Skoda favorit aldi, 2750 TL ye.
    Arac zipkin gibbi durmasa da, fissek gibi gitmesede parasinin hakkini sonuna kadar, hatta fazlasiyla veriyor.

Sıfır araçlardan bahsetmiştim ben

• Bune lan en fazla 60 bin eder. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar vallahi. (Bu verdiğim fiyat diğer rakip modellerle paralel olmalı yani golf 110da kalsın demiyorum oda en baba 65 eder.)
    Bu arabaların sahipleri şimdi gelip çen çen çen çemkirecek ama gerçekler acı...

• Öndeki tablet 100 TL ye a101 de satılan tablet değilmi

• Arkadaşlar aracı Ankara'da test olmasa bile gidip inceleyebileceğimiz bir renault bayi var mı? Gören duyan varsa paylaşırsa çok sevnirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Kokpite dikdörtgen büyük ekran koymakta, Tesla dan sonra moda oldu. Tabi, Tesla'nın koyduğu notebook hızındayken, bunların koyduğu Flash TV de satılan tabletlerden bile daha yavaştır, latency tavan yapmıştır.

Fiyat konusunda her zaman dediğim gibi;

Sorun, araba ithal edip satan distribütörler de değil.

"Sorun, dünya kadar para verdiği araba iki gün içinde ayağına kadar gelmesi gerekirken, teslim almak için günlerce aylarca sıra beklemeyi göze alan zihniyette. Sorun, Türk Lirasının 2008 den sonra çok ciddi değer kaybetmiş olmasında. Sorun, aşırı vergilerde."

"Araba almak için sıra beklersen, distribütörler şımarır. Ülkeyi sürekli aynı kişilerin yönetmesine izin verirsen, ekonomi felç olur. Vatandaş olarak sokaklara dökülüp devletin vergi politikalarını protesto etmezsen, devlet şımarır."

"Devlet Egemen Sınıfın Baskı Aracıdır"
    kurtuluş savaşını kazandıranları unutup, 21. yy da Osmanlı reayası olmayı kabul eden bir milletin içine düştüğü trajik durumdur bu.

• Arka farlardan ve fiyattan kırparlarsa çok iyi iş yapmış olurlar. Genel manada arabayı çok beğendim. Bunun RS versiyonuna bir Golf R hayranı olarak sahip olmak isterdim.

• Renault Mais'te o kafa yok. RS'i ya hiç getirmezler ya da çok komik bir fiyatdan getirip yine 3-5 tane anca satarlar. Adamların aklı varsa yoksa 1.5 dci satmak. RS gibi araçları anca zorla sipariş falan verip getirtmeye çalışmak lazım.i o da getirmeyi kabul ederlerse. Yoksa ne tanıtım ne reklam, ne inceleyecek araç bulunur Türkiye'de.

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    RS'e gelene kadar Renault Türkiyenin yapması gereken daha çok iş var. Fiyatlar almış başını gidiyor. Hem Talisman olsun hem Megane o fiyatlarla ne Passat'ı kesebilir ne de Golf'ü.

• Fiyatlar almış başını gidiyor, Polo dizel otomatik olmuş 70bin tl, Golf dizel otomatik 101bin tl. Bu iki model de paketsiz halde, paketleri koyunca Polo olur 77bin, Golf olur 116bin.

Üstelik yıllardır Yeni Polo, Yeni Golf dedikleri modellerin de de ciddi bir yenilik yok, Highline donanıma kadar Cruise Control'ü tüketiciye lüks gören bir markadan bahsediyoruz. Cidden 2006 model bir Golf'e yandan bakın, 2016 model bir Golf'e yandan bakın ne kadar fark görebileceksiniz ?

Ülkemizde fiyatlar genel olarak çok yüksek, yoksa onun dışında o fiyata bu mu olurmuş demek saçma, kaç kişi gidip gördü ki Megane 4'ü ? Hele birisi 70.000 tl olsa yine satmaz demiş ona iyi güldüm :D Piyasadan hiç haberi yok insanların.
  • Baz donanım benzinlisi ne kadar arkadaş. 107 107 107. Sanırısın herkes en dolu paketi alıyor. Etrafta yüzlerce araç var kaç tanesi dizel opsiyonlu dolu paket...
  • Edit: Çift mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 29 Mart 2016; 12:55:59 >
  • Fiyat normal ben begendim.

Adamlarin yillardir isim degistirmeyen iki modeli var biri clio digeri megane.

Megane sedan fluence oldu. Fluence cok tutulunca iki kez makyaj yedi. Ucuncu makyaji kaldirmaz kasa degistirir. Kasa degisince isim de degistirir.

Laguna oldu latitude. Aslinda tam olarak da olmadi. Bir ara hem laguna hem latitude satiliyordu. Bir marka ayni anda d sinifinda neden iki farkli model satmaya calisir? Sonra kasa degisti isim yine degisti oldu talisman.

Bu arada safrane vardi yalan oldu. Bence safrane en guzel model isimlerinden biriydi.

Vel satis diye bir model de vardi bir ara.

Twingo ve modus. Tarihin sayfalarina mi gomulduler ne oldu bu modellere?

Esapce vardi sonra scenic vardi birde grand scenic. Akibetlerini bilen var mi?

2000 li yillardaki 9-11-12-19-21-25 numaralarindan kurtulmasi iyiyidi belki ama renault bu model isimlendirmesi isini cok karistirdi.

Modellerinin pek cogunun arkasinda durmadi duramadi.

Eyyorlamam bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.