Şimdi Ara

Megane 4 izlenimim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakaret göremedim ben , olanları yazdım, yaşımın sizden çok daha büyük olduğuna da eminim yazdıklarınıza istinaden.
    İstediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz elinizi korkak alıştırmayın
    Bir de ne güzel değil mi kimse aslında ne olduğumuzu bilmiyor, istediğimiz kişi olabiliyoruz dimi burada, ama maleceğiz burası sanal dünya işte, asıl olay gerçek hayatta
    Sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murmuro -- 18 Nisan 2020; 19:45:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    BMW Mercedes kadar kaliteli değil yani ön tampon ve ızgara konusunda eskiden de böyle tırnaklı yapılar kullanıyorlardı 2005 model Clio sedanın bile tamponlarında bu durum var maliyet yüzden böyle birşey yapıyorlar bence peki neden satmadiniz bu sorunlara rağmen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    "Terbiyesiz" hakaret etmektir. Burada yanlışlıkla 4 yerine 5 yazarken, (yanlışlıkla) bana cahil diyen bireye bakın. Dünyadan bir haber. 41 yaşındayım bu arada. Hadi çocuk, şimdi google açıp, "terbiyesiz demek hakaret mi" cümlesini yazda cahilliğin giderilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 18 Nisan 2020; 19:57:1 >
    Biraz bu sorunu arastirsaydiniz bu uyarıyı alan kişilerin çoğunun akü seviyesinin az olmasından kaynaklı olduğunu ve akü seviyesi düşük olduğundan dolayı start&stop devreye girmeyince bu uyarıyı verdiğini, bunun kronik bir start&stop arızası olmadigini anlamış olurdunuz. Aracın akü seviyesi azalmissa bu uyarı ile birlikte park freni uyarısı da verebiliyor hatta (Icon donanımda) . Kronik bir Start&stop arızası diyebilmek için çoğu kişinin direkt bu sistemden arıza alması gerekir. Garanti süreci içerisinde akü seviyesinde bir azalma olduğunda, ve bundan dolayı böyle bir uyarı aldığınızda garanti ile aküyü ücretsiz yenileyebiliyorsunuz.

Megane 4'e Megane 5 diyen bir kişiye araştırma anlamında da güvenmemek lazım tabiki. Zaten araştırıp alsaydınız memnun olacağınız bir aracı almış olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 18 Nisan 2020; 19:49:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gbness

BMW Mercedes kadar kaliteli değil yani ön tampon ve ızgara konusunda eskiden de böyle tırnaklı yapılar kullanıyorlardı 2005 model Clio sedanın bile tamponlarında bu durum var maliyet yüzden böyle birşey yapıyorlar bence peki neden satmadiniz bu sorunlara rağmen
    Hacım ben iş gereği aracımı satıp, kalan paraya da bunu aldım. Daha düşük model de alabilirdim. Büyük beklentim yok. Sadece izlenim. Mesela böyle bir konuda siz anlatsanız bu şekilde, dikkate alıp soruşturup, teyit edip almazdım.

5-6 yaşında volvo alacaktım, bu 2 yaşında, garantili, başım ağrımasın, bir de dış kasa olarak iyi dediğim için aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Biraz bu sorunu arastirsaydiniz bu uyarıyı alan kişilerin çoğunun akü seviyesinin az olmasından kaynaklı olduğunu ve akü seviyesi düşük olduğundan dolayı start&stop devreye girmeyince bu uyarıyı verdiğini, bunun kronik bir start&stop arızası olmadigini anlamış olurdunuz. Aracın akü seviyesi azalmissa bu uyarı ile birlikte park freni uyarısı da verebiliyor hatta (Icon donanımda) . Kronik bir Start&stop arızası diyebilmek için çoğu kişinin direkt bu sistemden arıza alması gerekir. Garanti süreci içerisinde akü seviyesinde bir azalma olduğunda, ve bundan dolayı böyle bir uyarı aldığınızda garanti ile aküyü ücretsiz yenileyebiliyorsunuz.

Megane 4'e Megane 5 diyen bir kişiye araştırma anlamında da güvenmemek lazım tabiki. Zaten araştırıp alsaydınız memnun olacağınız bir aracı almış olurdunuz.
    Yahu sabah sersemliği ile 5 yazmışım ne var bunda bu kadar abartılacak? Evde kalmak başınıza vurmuş hakikaten. Bir sor baklım akü durumu nedir diye? Sordun mu? Yok! Sanki aracı kendin üretmişsin de burada tantana yapıyorsun. Harcanmayın buralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 18 Nisan 2020; 19:54:51 >

Tebiyesiz demek, terbiyesi olmayan birine bunu ikaz etmektir, veya söylemektir, hakaret ifadesi içermez, neyse ki yaşlarımız yakınmış, ben daha fazla diye düşünmüştüm, ben de 43, isterseniz eğitim seviyemizi de karşılaştırmayalım...
    Ben boşverdim gitti, size iyi forumlar

Bencede en iyisi araştırıp bir kaç kişiye sorup alması Bunu anlatarak yaptığınız güzel birşey ama makyajlanan modelinde düzeltilmiş olabilir bu problemlerin çoğu size tavsiyem model yılını belirtmeniz bu arazılara da baktırmadiysaniz baktırmanizı tavsiye ederim yazılımsal birşey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 18 Nisan 2020; 20:1:15 >
    Ben sizin yaşadığınız soruna değil, sizin direkt genellemenize ithafen yazdım bunu. Az kişinin yaşadığı bir sorun kronik sorun değildir çünkü. Pekala siz bu sorunu yaşayan herkese akü seviyesini sordunuz mu da direkt Start&Stop kronik sorunlu bu aracın diyebiliyorsunuz?

En azından araştıran eden biri olsaydınız memnun olmayacağınız bir aracı olmamış olurdunuz, en azından sizin deyiminizle ''kronik'' sorunları olan bir aracı almamış olurdunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 18 Nisan 2020; 20:0:57 >
  • murmuro M kullanıcısına yanıt
    Söylemleriniz ile karşınızdaki insanı rencide ederken, aldığınız cevapları beğenmeyip, birden bire kibar hale bürünsünüz. 43 yaşında insansın, utanmıyor musun burada rencide etmeye? Benim size garezim mi varda durduk yere sataşayım? Ben bu forumda 3-4 sene yöneticilik yaptım bu bölümde. Çok fazla da yorum yapmam.

Bir kişi de çıkıp dememiş ki, adam 4 yerine 5 demiş, olabilir yanlışlık olmuş, önemli olan ne anlatmak istediği dememiş. Bölüm konu dışı bölümüne dönmüş resmen.

Ne bir anlayış, ne bir nezaket hiç biri yok. Çoğu cevaplar, şaklabanlık üzerine. Hukuk bilgim gayet iyi. Israr etmeyin isterseniz, "terbiyesiz" hakaret etmektir. Elinizin altında internet açın bakın..

• quote:

Bencede en iyisi araştırıp bir kaç kişiye sorup alması Bunu anlatarak yaptığınız güzel birşey ama makyajlanan modelinde düzeltilmiş olabilir bu problemlerin çoğu size tavsiyem model yılını belirtmeniz bu arazılara da baktırmadiysaniz baktırmanizı tavsiye ederim yazılımsal birşey olabilir
    Keşke buradakilerde sizin gibi yazsada başımın üstüne koysam.

Model yılı: 2017. Ben aracı 2019 yılında aldım. Bundan önce de ablamda kullandım. Bendeki sorunlar onda da vardı. Hatta ablamdaki kiralık idi. Bir gün bendekilerin sorununu anlattığımda, teyit ediyordu.

Sonra sağ far patladı. Gittim değiştirdim, 3 gün sonra bir daha söndü. Boş ver dedim. Sonra sol farda söndü. Çıkartıp elimle hareket ettirdim ikisi de yandı. Sonra yoldaki aynı model meganlara dikkat ettim. Hep sağ farları patlaktı bir çoğunun. Hatta led çizgisinin yanmayanını bile gördüm. Bunlar tesadüf olamaz her halde. Ankara'da renault bayisi arkadaşım var, sonradan arkadaş olduk. Kendisi bile, megan işte diyerek tebessüm etti.

Ben rencide etmek istemedim, yanlış anlaşıldıysa da hakkınızı helal edin.

Valla ne diyim olabilicek şeyler bunlar malesef hiç birşey,hiç kimse mükemmel değil

Şey model yılı yazdığıniz iyi oldu eğer bu arabadan almak isteyen biri olursa öğrenmiş olur kafası karışmaz en azından

Ampüleri değiştirebilirsiniz başka markalarıyla ama garanti durumu ne olur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Yoldaki megan araçların sağ farına dikkat verin bundan sonra göreceksiniz. Start stop sorunlu mu araştırın derim.
    Olabilir hocam yaşamış olabilirsiniz, kronikliğini bilmem ben 1 yıl boyunca kullandığım sürece bi sıkıntısına rastlamadım. Bendeyken ne farı ne de start stopu sorun çıkarmadı. Mazotumu koyup gezdim. Ayrıca ben fluence kullanıyorum, onun yanında motor sesi fluenceye göre baya düşük. Siz bağırıyor demişsiniz ama ben de seledfiyle karşılaştırdığım zaman daha sessiz olduğunu düşünüyorum. Ama sonuçta dizel motor. Bence satın benzinli daha sağlam araba alın.

• quote:

Valla ne diyim olabilicek şeyler bunlar malesef hiç birşey,hiç kimse mükemmel değil

Şey model yılı yazdığıniz iyi oldu eğer bu arabadan almak isteyen biri olursa öğrenmiş olur kafası karışmaz en azından

Ampüleri değiştirebilirsiniz başka markalarıyla ama garanti durumu ne olur bilmiyorum
    Arkadaş bayi hocam, bakım zamanı götüreceğim bakacak. Zaten 800-900TL civarı bakım ücreti.

Zamamında megan 3'de kullandım dizel otomatik. Araç bilgim kendime göre iyidir. Ama megan 3 bilgim yoktu, özellikle otomatiklerden.

Sanayiye her gün gidip gelme kavramını vu araçta öğrendim. Son sahibi olursun deyimi bu araç içinde geçerli. Tel tel dökülüyor. Araştırmalarım sonucunda, hb modelleri fransa üretim. Onlarda sorun yok. Ancak bursa'da bizim ürettiğimiz araçlar 5 para etmez.

Ben bu aracı alırken de acabaaa? diyordum. Yok ya dedim sonra, 2008 modeldi eskisi, şimdi o hatalar yoktur diyordum. Aynı tas aynı hamammış. Önceden almak istediğim volvo'lar parasına göre km yüksek araçlardı. Bu 2 yaşında diyerek aldım ama hüsran. Bundan sonraki aracım vw olur büyük ihtimalle. İnanır mısınız 2009 kasa jetta aracım vardı, 3 kere aldım bu aracı. Km yüksekti. Ne bir sorun, ne bir döküntü, 102bg araç yaşına göre kaybettiği bg gücüne rağmen lpg'li 140-150km/h ile gittiğimde tık yoktu. Tamam bu dizel, çok basmayacaksın ama ne bileyim 110bg aracın 120'den sonra da çok gürültülü olmasına şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Olabilir hocam yaşamış olabilirsiniz, kronikliğini bilmem ben 1 yıl boyunca kullandığım sürece bi sıkıntısına rastlamadım. Bendeyken ne farı ne de start stopu sorun çıkarmadı. Mazotumu koyup gezdim. Ayrıca ben fluence kullanıyorum, onun yanında motor sesi fluenceye göre baya düşük. Siz bağırıyor demişsiniz ama ben de seledfiyle karşılaştırdığım zaman daha sessiz olduğunu düşünüyorum. Ama sonuçta dizel motor. Bence satın benzinli daha sağlam araba alın.

Alıntıları Göster
    Hocam fluence bu araçtan daha atik geliyordu bana. Ben bir aracı baz alarak ön yargı yapmam. Bakın siz sorunsuz binmişsiniz. Bu aynı şeye benziyor. Vw dsg sorununu bilirsiniz. 10 kişiden 4 kişi bu sorunu yaşar mesela. Sorun yaşamayan, "işte ben 150bin km bindim sorun yok" der. Hatta araca toz kondurmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 18 Nisan 2020; 20:40:44 >

İyi o zaman çok değilmiş bakım ücretide

Dediğiniz gibi HB olanlar daha kaliteli hatta az
    daha pahalı sanki

Dizel arabalar bana traktör gibi geliyor birde otomatik vites

Bende kendim için Renault almayı düşünüyorum ama yeni model değil Clio Rs alıcam yada megane Rs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbness -- 18 Nisan 2020; 20:54:58 >
  • Gbness G kullanıcısına yanıt
    Aman hacım iyice baktır, araştır öyle al derim. Neymiş, motor diğerlerine nazaran 1-2 litre az yakıyormuş. Yemişim öyle motoru. 1100km değil de 1000km gitsin ama sorunsuz olsun.

• İconla joy arasında çok fark var.
    Bende dci edc icon sahibiyim,malzeme kalitesi gayet tatminkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.