< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 29 Nisan 2020; 0:20:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 29 Nisan 2020; 0:20:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fazla izleyememissiniz cunku arac megane 4.
|
Golf 9 incelemesi de bekliyoruz.
|
Megane 5 den sonrasını okumadım
|
Daha bindiği arabanın ne olduğunu bilmeyen birinin eleştirileri ne kadar ciddiye alınabilir ki
|
Arkadaşın büyük ihtimal ilk arabası ve ilk testi, idare ediverin o yüzden :)
Ayrıca yokuş aşağı giderken otomatik araçlar vites yükseltmez zaten, buradan da anladığımız ilk otomatik vites aracı, Bir de yokuş aşağı giderken otomatik araç boğulmaz, vites yükseltmediği için motor devri yükselir, buradan da anladığımız arkadaş yeni bir sürücü :) |
Start&Stop kronik sorunlu.. Neden? ''Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.'' Ee zaten bu sistem böyle çalışıyor. Özellikle aracı ilk çalıştırdıktan sonra belli bir süre çalışmıyor, motor ısısı vs. her şey kendine gelene kadar. Diğer yandan akü seviyesi, turbonun durumu vs. nedeniyle de çalışmayabiliyor. Bu her araç için böyle yalnız.
Megane '5' incelemen ile çok güven vermedin. Not: 2017 Megane Icon sahibiyim, bahsedilen sorunları yaşamadım. Sadece vites konusunda çok nadir 1-2 arası kararsızlık yaşıyor. 2-3 arası kararsızlık hiç kimseden duymadım. Gerçi Megane 4'e Megane 5 demişsen, hangi vitesde olduğunu da şaşırmış olabilirsin. |
Bu forumda model yılı değil de kasa numaraları yada isimlerini verme hastalığı var. w211 mb, b7 passat, fd6 civic, e30 bmw vs gibi. Onun yerine aracın model yılını verse hem bu tür hatalara düşmez hem de okuyan neden bahsedildiğini daha iyi anlar. ha bazıları kullandığı aracın model yılını da bilmeyebilir orası ayrı.
|
2017 Megane 4 Icon sahibiydik. Bu yazdıklarınızı okudum da, acaba sizi megane 5 diye kandırıp farklı bir araç mı verdiler ? Hayır f10 5 serisine de binmiş biri olarak, bu yazdıklarınızı ne kadar ciddiye alacağıma emin olamadım. Bence siz o aracı servise götürün, pejo reklamında gibi belgi megane 1 i kaplayıp megane 5 yapmışlardır 😂😂
|
megane 7 yi denemelisin tüm sorunlar hallolmuş
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 18 Nisan 2020; 11:12:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 18 Nisan 2020; 12:19:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|