Şimdi Ara

Megane 4 izlenimim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bir kaç tane konu görmüştüm DCi sorunluymuş biraz

Çok sorunlu arabalar degilmis biraz araştırdımda Clio 2 Rs lerde rölanti valfi birde direksiyon kutusu kronik sorunluymuş ama değiştirilirse sorun olmuyormuş zaten bu tarz hızlı ve hafif bir araba için çokta bir seçenek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2017 mart çıkışlı 1.5 edc touch kullanıcısıyım. Şu an 103binde km şirket değilim. Şahıs aracı olarak hem yakıt, hem iç kapasitesi hem kullanımı muhteşem.
    Benim tek sıkıntım aracı ilk aldığım gün dağa çıktıydım altı sürttü aracı şehiriçi için yapmışlar.
    Yakıt 5*
    Bakım maliyeti 5*
    Edc elektronik eğer sıkıntın var ise servise git her bakıma gittiğimde varsa güncelleme atıyorlar artık eskisi gibi yeni araçlar hepsi software olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

İconla joy arasında çok fark var.
    Bende dci edc icon sahibiyim,malzeme kalitesi gayet tatminkar.
    Yağ çubuğunu çekip bakmışsındır. Kalitesiz ve çok ince olduğunu, yer çekiline yenik düşüp C gibi aşağıya doğru kıbrışdığını görmüşsündür. Benim öğrenciler naylon dosyada ödev getiriyorlar. O naylon dosyalardaki tellerden yağ çubuğu yapsam meganenin yağ çubuğu kadar olur. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Silecekler çalışırken arabayı stop edince silecekler olduğu poziyonda kalıyor. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Benim çocuklar el freninin olduğu plastik kısma basarak bazen ön konuklara geçiyorlar. Oradaki plastik aksam şanzımana kadar indi. Bundan önce 9 tane arabam oldu. Hiç birinde böyle olmamıştı. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Ön camları açıp kaparken gıcırt sesleri geliyordu. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Aracı rampaya vurduğunda, gaza aniden yüklendiğinde vites kolunun dans ettiğini görebilirsin. İcon da farklı bir şanzıman kulkanıldığını sanmıyorum.
    Lastik basınç sensörlerinin kafasına göre çalıştığını, her gün bir veya ikisinin arıza verdiğini, daha sonra kendi kendine düzeldiğini gördüm. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Iconda ne gibi kalite farkı olabilir Donanım fazlalığından başka.?
    Ve bubların hepsi 1 yaşındaki 20 bin kmdeki araçta oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• megane 7 yi denemelisin tüm sorunlar hallolmuş

• Hocam benim aracım da 44.000 de,2016 model ilk sahibiyim, silecek pozisyonu hariç hiçbirini yaşamadım.
    İcon da elektronik el freni var,hiç sıkıntı yaşamadım.
    Benim araç otomatik 6 ileri,joylar 5 ileri,joylarda 6.vitese gerek var.
    Benim aracın her yeri deri,joy gibi kumaş değil.
    Lâstik basınç sensörlü ve pencere açılırken olan gıcırtılar hiç olmadı.
    Kapılarda herhangi bir sorun yaşamadım 3 yıldır.
    Motoruna birşey diyemem çünkü anlamıyorum,ama yakıt tüketimi beni çok mutlu ediyor.
    Buda benim 4.sıfır arabam toplamda 7.arabam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda2007 -- 18 Nisan 2020; 22:29:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    2008 megane 3 ve 2017 megane 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Hocam fluence bu araçtan daha atik geliyordu bana. Ben bir aracı baz alarak ön yargı yapmam. Bakın siz sorunsuz binmişsiniz. Bu aynı şeye benziyor. Vw dsg sorununu bilirsiniz. 10 kişiden 4 kişi bu sorunu yaşar mesela. Sorun yaşamayan, "işte ben 150bin km bindim sorun yok" der. Hatta araca toz kondurmaz :)

Alıntıları Göster
    Fluence kesinlikle megane 4 e göre daha iyi bence. Megane icon pakette göze hoş geliyo ambiyans ışıklandırmaları. Ayrıca 2011 jetta dsg tdi vardı, dsg patlamıştı 40 binde. 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr1903

megane 7 yi denemelisin tüm sorunlar hallolmuş
    beğenmediği bütün mesajları sildirmiş,e ağaya beleş olunca..

• sırf çamur atmak için konu açmışlar ya...
  • Adam öldü beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Adam öldü beyler
    nereye öldü yönetici adam üyeye baban gelsin velet yazmış sonra da silmiş

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Emekli ama

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Ben kimseye mesaj sildirmedim. Bu yönetimde eski yöneticiye kıyak yoktur. Burası konu dışı bölümü değil. Kişi kendinden bilir işi. Hala burada bunun tartışmasını yaptığına göre yaşınız küçük. Görünen köy klavuz istemez. Geyik istiyorsanız konu dışı bölümü uygun size.

• herşey biyana ortada fol yok yumurta yokken uzaklaştırma alan kaç tane üye oldu,sana o laflarından ötürü vereceklerini hiç sanmıyorum
    malum markaya laf edeni forumdan attınız
    veletleri ifşa edenlere bin yıl ban attınız
    şimdi üyeye ulu orta baban gelsin velet yazıyorsun,ve sen yöneticisin.

• Yerli üretim sedan kasa mı yoksa ithal HB kasa mı? Tek sorum var

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

herşey biyana ortada fol yok yumurta yokken uzaklaştırma alan kaç tane üye oldu,sana o laflarından ötürü vereceklerini hiç sanmıyorum
    malum markaya laf edeni forumdan attınız
    veletleri ifşa edenlere bin yıl ban attınız
    şimdi üyeye ulu orta baban gelsin velet yazıyorsun,ve sen yöneticisin.
    Bak bende banlandım. Hadi konuşun ceza almaz diyenler. Kendi de banlanmış, ne yaptı acep

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33

Yağ çubuğunu çekip bakmışsındır. Kalitesiz ve çok ince olduğunu, yer çekiline yenik düşüp C gibi aşağıya doğru kıbrışdığını görmüşsündür. Benim öğrenciler naylon dosyada ödev getiriyorlar. O naylon dosyalardaki tellerden yağ çubuğu yapsam meganenin yağ çubuğu kadar olur. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Silecekler çalışırken arabayı stop edince silecekler olduğu poziyonda kalıyor. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Benim çocuklar el freninin olduğu plastik kısma basarak bazen ön konuklara geçiyorlar. Oradaki plastik aksam şanzımana kadar indi. Bundan önce 9 tane arabam oldu. Hiç birinde böyle olmamıştı. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Ön camları açıp kaparken gıcırt sesleri geliyordu. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Aracı rampaya vurduğunda, gaza aniden yüklendiğinde vites kolunun dans ettiğini görebilirsin. İcon da farklı bir şanzıman kulkanıldığını sanmıyorum.
    Lastik basınç sensörlerinin kafasına göre çalıştığını, her gün bir veya ikisinin arıza verdiğini, daha sonra kendi kendine düzeldiğini gördüm. İcon da farklı olacağını sanmıyorum.
    Iconda ne gibi kalite farkı olabilir Donanım fazlalığından başka.?
    Ve bubların hepsi 1 yaşındaki 20 bin kmdeki araçta oldu.

Alıntıları Göster
    Yağ çubuğunu çekmedim. Daha ikinci bakım yapılacak
    Silecekler auto da hep. Stop edince hiç ortada kalmadı. Denk mi gelmedi acaba
    Eletronik el freni düğmesine basmıyoruz. P ye alınca otomatik çekiyor.
    Ön camları açıp kaparken hiç ses gelmiyor. Hatta çift katmanlı kadife yalıtım olduğu görülüyor. Ses yalıtımı gayet iyi.

Edc vites kolu gaza basıp bırakma ile hiç oynamıyor
    Lastik basınç sensörleri ayrı ayrı 2.2 olarak gösteriyor. Hiç arıza vermedi. Arıza nasıl veriyor? Bir kere lastiğin biri inmişti basınç 1.8 e düştü lastiği yaptırıp tekrar kalibre ettim.

Araç 2017 1.2 tce edc icon 25000 km de. Gayet memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Benim silecekte ortada kaldı. Aldığımdan beri lastik sensörü, lütfen bekleyin diyor öyle kalıyor. Sizin ki hb mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.