Şimdi Ara

Megane 4 mercek için kaliteli led ampül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım megane 4 touch paket ve dün karacabeyden bursaya doğru gidiyordum. Önümde de hatchback bir megane 4 vardı ve önünde aydınlattığı bölüm epey bir geniş ve kaliteli gözüküyordu. Ben arkasından gittiğim için aracı ilk başta en üst paket olan -ve bu pakette de adaptif led farlar standart geliyor- icon paket sandım ancak yanından geçerken kısa hüzmeli farlara led taktığını farkettim. Haliyle yolda giderken de markasını soramadım ama kaliteli bir ürüne benziyordu.

Bende sıradan 100 liralık led var ve fiyatına oranla aydınlatma kalitesini de tahmin edersiniz. Yani kötü değil ama tatminkâr da değil desem yeridir.

Yani asıl sormak istediğim soru şudur ki biraz paraya kıyıp philips marka h7 kısa hüzmeli farlara led takmak istiyorum fakat uymaz ve sıkıntı çıkarsa falan geri iade de almıyorlar. Kullanan var mıdır acaba uyumlu olup olmadığı hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Atölye Semihden alacaksınız hocam, fiyatlar tuzlu gelebilir ama hem sizin görüşünüz hem karşıdakinin rahatsız olmaması için kesenin ağzı biraz açılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanNoyan4134 F kullanıcısına yanıt
    Mercek var zaten göz alma konusunda bir sıkıntı olucağını sanmıyorum. Bir de şu 2 led ampül arasında kararsız kaldım

Son olarak da atölyesemihten 360 derecelik bi ampül var bu son tercihim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 360 alın bence hocam, bütçeyi zorluyorsa almayın cosmo slim alın, uzunlara da bir takım alırsınız ileride cillop olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307'ye xenon tip far ampul
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.