Şimdi Ara

Megane coupe 2.0 motor hk. soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 model 2.0 megane coupe'nin enjeksiyonlu motoru karburatorluye cevrilmis. Sahibi telefonda boyle soyledi. Enjeksiyon beyni ariza yaptigi icin karburator takmislar.

Bu olay nedir motora ne islem uygulanmistir? Bu arac alinir mi? Alip tekrar enjeksiyon yaptrmak ya da boyle binmenin onemi var midir. Aracin fiyati da baya uygun gibi. Arada kaldim. Yardimci olursaniz sevinirim. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınmaz,lpg de zorlanınca patlatma yapabilir ve enjeksiyonlu sisteme göre yeterli performans alamazsın.Eski motorlardaki karbüratörü uydurmuşlar enjeksiyon beyni dediği arabanın beyni,ucuza kaçılmış.
  • Gene üç kuruş vermemek için bin dereden su getiren bir Renault sahibi. Parçası ucuz niyetiyle alınan araba masraf çıkarınca, para ödememek için türlü türlü icatlar. Arabaya para harcamama niyetinde olan adamdan ikinci el araba alınmaz. Kim bilir daha ne masraflardan kaçmıştır o adam ?

Hiç uğraşmaya gerek yok, zaten piyasada bolca megane 1 2.0 var. He bana soracak olursanız, 1.4-1.6-2.0 fark etmez. Megane 1 'i kimseye önermem. Bilmeden sıkanlardan değilim, bizzat kullandık ailecek. Lanet ettirdi renault'ya.
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-megane-421372104/detay

16v ler tutuluyor ama rxt modellerine talep çok.Clio 2 de de aynı motor kullanılıyor hiç şikayet görmedim sadece lpg de kronik bobin patlatabiliyormuş. Kalem bobin kullanmışlar her silindirin ayrıymış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 3 1.5 dCi hakkında sorular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.