Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lider.25

arkadaşlar merhaba 2005 model megane 2 benzinli .6 otomatik aracım var . aracım deli gibi zangır zangır titreme yapıyor giderken eskiden gaza basınca 80 felan gelince titrerdi ustaya götürdüm aksın oralarda bişiler yaptı sıktımı naptıysa sonra gaza basarken titreyen araba .gaz kesince titremeye başladı gaza basınca titreme gidiyor kesince deli gibi titriyor, titrerken boşa alınca titreme kesiliyor.aks larda sorun var değiştirmemiz lazım dedi.komple mi değiştirmek lazım 700 tl tanesi 2 tanesi büyük para.sizce ne yapmam gerek.
    Akslarda sorun var, yan sanayi, cin mali degistirmemeye calisin, 3 ay sonra yine bozuluyor, aks tamirini de tavsiye etmem, tamirine 150 TL para istiyor aksci, soken usta da 50 100 TL aliyor, oldu mu 250 TL, verim de vermiyor.

Tavsiyem orjinal aks ile degistirmek olur, aks onemli bir parca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Ağustos 2018; 13:28:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

herkese selamlar arkadaşlar,

ön cam sileceklerim yıllardır atlayarak ve dolayısıyla çok sesli çalışıyor maalesef.aşağı yukarı her marka ve tip silecek denedim fakat yeniyken silecekler sıkıntı olmuyor ama kısa bir süre sonra tekrar atlama yapıyor ve çok sesli çalışmaya başlayıp öylece devam ediyorlar.ta ki ben o seslerden yılıp yenilerini takana dek !!

çeşitli internet sayfalarından,forumlardan okuduğum kadarıyla silecek kollarının açılarıyla ilgili sorun olduğunda bu tarz problemlere neden oluyormuş.ön cam üzerinde sileceklerin hizalarını gösteren fabrikasyon çizgi veya işaret var mı bizim megane 2 lerde ?

bu tarz sorun yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

herkese iyi forumlar.
    Silecekleri yetkili servisten orjinal aldim ben, 6 aydir kullaniyorum, ses yapmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Silecekleri yetkili servisten orjinal aldim ben, 6 aydir kullaniyorum, ses yapmiyor.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim,güle güle kullanın
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Fotolara ve yazıyı dikkatli bakınca volantta değiştirildi... boş boş yorum yapmayalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ers_özt

Fotolara ve yazıyı dikkatli bakınca volantta değiştirildi... boş boş yorum yapmayalım.
    Cep telefonundan mini donanım girdiğim için göremedim resimleri, şimdi bilgisayardan girdiğim için gördüm yeni.

Baskı Balata Volant değiştiyse yapacak bir şey yok, usta sahtekarlık yapmayacağına, değişmeyen parçaya değişti demeyeceğine göre benim bildiğim başka bir neden yok.

Renaultlarda kavramanın biraz yukarda kavramasının normal olduğunu söylüyorlar, normalden yukarda kavrama varsa da Baskı balata değişince debriyaj düzelir, o da olmazsa volant değişir, sorun kalmaz, siz de devam ediyor anladığım kadarıyla, bilen bir arkadaş varsa yazabilir, ben bilmiyorum başka bir neden.
  • Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Megane 2 dci 2008 model aracımın balatalarında ötme olduğu için sökmeden ustaya gösterdim bitmiş dedi. Bende arka ön aldım balataları jantı söktüm bi baktımki daha yarısı duruyor. Acaba yarıya gelince bitiyomu dibe kadar gelmesi gerekmezmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-Label

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak. Megane 2 dci 2008 model aracımın balatalarında ötme olduğu için sökmeden ustaya gösterdim bitmiş dedi. Bende arka ön aldım balataları jantı söktüm bi baktımki daha yarısı duruyor. Acaba yarıya gelince bitiyomu dibe kadar gelmesi gerekmezmi?
    Bir baska ustaya daha sormakta yarar var, usta biraz ezbere konusmus olabilir, sicak havalarda lastik iyi degilse onlar ses yapiyor.

Lastik mi, balata mi, ona emin olmak gerekli gibi, lastikleriniz iyi mi, iyi degilse o da ses yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Ağustos 2018; 14:35:50 >
    Lastik değil hocam frenlerken ses yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red-Label

Lastik değil hocam frenlerken ses yapıyor.
    Muhtemelen balata biraz daha kullanilir diye tahmin ediyorum yazdiklarinizdan, emin olmanin en guzel yolu baska bir ustaya daha sormak olur.

Balata azaldiysa fren mesafesi biraz daha uzar, gozle gorulur bir sey yoksa 6 ay daha kullanin boyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Ağustos 2018; 15:7:56 >
  • arkadaşlar megane 2 station arka koltukları nasıl öne katlıcaz bilen biri tarif edebilir mi? internetten aradım diğer markalar var hep koltuğu öne yatırdıkdan sonra bir ip var onu çekerek öne kaldırıp arkayı dümdüz yapıyorlar ben bulamıyorum o ipi

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

arkadaşlar megane 2 station arka koltukları nasıl öne katlıcaz bilen biri tarif edebilir mi? internetten aradım diğer markalar var hep koltuğu öne yatırdıkdan sonra bir ip var onu çekerek öne kaldırıp arkayı dümdüz yapıyorlar ben bulamıyorum o ipi
    https://forum.donanimhaber.com/megane-2-koltuk-yatirma-kolu-plastigi-acilll--92460227

Belki bu konu size yardimci olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Ağustos 2018; 22:50:17 >
    bu değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Araneida

bu değil hocam
    Arabam Sedan, hatcback degil, size yardimci olabilir diye biraz ben de arastirdim. Dediginiz gibi diger markalarda ip var, ipi kaybolan ve kacanlar var, youtube da videolari var, ipi kacanlar icin cozum diye, sistemi bilemiyorum Megane 2 deki.

Yetkili Servise giderseniz eminim size yardimci olacaklardir, en azindan sorunun kaynagini ogrenirsiniz, buraya da yazarsaniz bizde ogrenmis oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 27 Ağustos 2018; 10:36:44 >
    tamamdır hocam çok sağolun

• Arkadaşlar aracım 2004 Otantik Megane 2, yani baz modeli.

Direksiyonda soyulmalar vardı ve Otantik direksiyonu gerçekten kötü duruyordu, geçen ay Ankarada deri direksiyon kaplattım, önceki halinin resimleri yok, ama son aracın son hali böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 28 Ağustos 2018; 11:5:38 >
    malıyetı nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: scada

malıyetı nedır
    300 TL ye taktirmistim, su anda fiyatlar ne durumda bilmiyorum.

• Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce her zaman kullandığım bir sokaktan geçerken resimlerde de gördüğünüz dubaları gördüm, dubalardan dolayı sokak kitlenmişti ve iki arabanın yanyana geçmesi zorlaşıyordu.

Belediyeye şikayette bulundum, 1 ay sonra apartman sahibine gerekli uyarıların yapıldığı şeklinde standart cevaplar verdiler, sokağa gittim baktım, dubalar duruyor, tekrar Belediyeye şikayet ettim, dubaların çakılı vaziyette durduğunu, hiçbir işlem yapılmadığını, bana bir açıklama yapılmak zorunda olduğunu, resmi alan vs, değilse bu dubaların burdan kaldırılması gerektiğini, Zabıta ve Belediyenin görevini yapmadığını ilettim, 2. şikayetimden 1 hafta sonra dubalar yerinden sökülerek kaldırıldı.

Böyle bir durumdan muzdaripseniz Belediyeye şikayet edebilirsiniz, yardım isteyen arkadaş olursa özelden yazabilir.

• Arkadaslar, bir kullanici olarak buraya yaziyorum, diger platformlardaki gibi al satcilarin, yedek parcacilarin, tamircilerin sahibi oldugu ve birbirleriyle paslastiklari, insanlari gaza getiren, sosyal medyayi kullanan biri degilim.

Kisacasi sadece paylasim yapiyorum kullanici olarak, diger kullanicilar bu basliga katki vermezse ben de yazmayi birakacagim kisa bir sure icinde maalesef.

Megane 2 kullanicilari olarak paylasimlarimizi burada da yapalim arkadaslar, burasi sadece kullanicilarin oldugu bir yer olur, diger platformlardan farkli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 29 Ağustos 2018; 21:0:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geng

Arkadaslar, bir kullanici olarak buraya yaziyorum, diger platformlardaki gibi al satcilarin, yedek parcacilarin, tamircilerin sahibi oldugu ve birbirleriyle paslastiklari, insanlari gaza getiren, sosyal medyayi kullanan biri degilim.

Kisacasi sadece paylasim yapiyorum kullanici olarak, diger kullanicilar bu basliga katki vermezse ben de yazmayi birakacagim kisa bir sure icinde maalesef.

Megane 2 kullanicilari olarak paylasimlarimizi burada da yapalim arkadaslar, burasi sadece kullanicilarin oldugu bir yer olur, diger platformlardan farkli olur.
    Sorusu olan gerek duyarsa geliyo zaten. Çok aktif olmasını bekleme araçlar yaşlanıyor artık.

• 
Sayfa: önceki 13331334133513361337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.