Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ön cam sileceklerim yıllardır atlayarak ve dolayısıyla çok sesli çalışıyor maalesef.aşağı yukarı her marka ve tip silecek denedim fakat yeniyken silecekler sıkıntı olmuyor ama kısa bir süre sonra tekrar atlama yapıyor ve çok sesli çalışmaya başlayıp öylece devam ediyorlar.ta ki ben o seslerden yılıp yenilerini takana dek !!

çeşitli internet sayfalarından,forumlardan okuduğum kadarıyla silecek kollarının açılarıyla ilgili sorun olduğunda bu tarz problemlere neden oluyormuş.ön cam üzerinde sileceklerin hizalarını gösteren fabrikasyon çizgi veya işaret var mı bizim megane 2 lerde ?

bu tarz sorun yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

Herkese iyi geceler, iyi bayramlar.

Aracım 2004, 1.6.

Son 3-4 aydır motor soğukken ilk çalıştırma çalışmama problemi yaşıyorum. Gaz pedalına arka arkaya basarak çalıştırıyorum ve çalıştıktan sonra benzin kokusu alıyorum. LPG sisteminde manifolda herhangi bir sızıntı yok, olmadığı söylendi en azından LPg ustası tarafından..

Son 1 haftadır ise her çalıştırmada olmasa da "tar tar" gibi ses geliyor. Açı kaydırıcısı olduğunu düşünüyorum.

Açı kaydırıcı arızası geç çalışma problemi yapar mı? 3-4 aydır zaten çalışmama var, ses yeni peydah oldu. Ve sesi her çalıştırmada yapmıyor.

Bir de güncel olarak açı kaydırıcısı arızasının özel servislerde maliyetini alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler..
    merhabalar,öncelikle geçmiş olsun.

sorununuzun reno 1.6 benzinli araçların kronik hatası olduğunu duymuş ya da okumuştum.kam mili açı düzenleyici/avans ayarlayıcısı büyük ihtimal bu parçanız bozulmuş olabilir.

bahsi geçen parça yaylı ve dişli bir parçadır.fiyatlar hakkında ise bilgin yok maalesef.istanbuldaysanız maslakta tanıdık iyi ustalar var yönlendirebilirim.

ben parçayı aksaraydan alıyorum ve ustaya aracımla beraber götürüyorum.bu yöntemi herkese tavsiye ederim.fakat bazen parçalar uyumsuz olabiliyor bu işin sıkıntılı kısmı da bu maalesef.

sanayide düzgün usta bulup yaptırmak daha ucuz oluyor ama işi bilen insanlara aracımızı emanet etmemiz gerekiyor.

tekrar geçmiş olsun.

• ahmet1414 A kullanıcısına yanıt
    39.000 çok iyi vermişin. Geçen sene bir arkadaşım 55.000 sıfır polo almıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1414

severek kullandığım 2004 model dinamik 132binde lpg li aracımı 39.000 satmış bulunuyorum forumda balgilerinden faydalandığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.tüm megane2 kullananan arkadaşlara iyi günler diliyorum başka forumlarda görüşmek üzere.
    Hocam gerçekten çok iyi fiyata satmışsın bence. Değişeni boyananı hasar kaydı falan yok muydu? 2004 model ve 39 bin TL... Hakikaten iyi fiyat😉👍

• Arkadaşlar şu dizel enjektör temizleyiciler hakkında bilgisi olan var mı? Gerçekten işe yarıyor mu? Faydası mı var yoksa zararı mı? Kullanan tecrübe eden yada konu hakkinda bilgisi olan var mı? Würth marka olanı denemeye niyetim var. Bi de yakıt almadan önce mi yoksa sonra mı depoya dökülmesi lazım bi de Depodaki yakıt miktarının bi önemi var mı bu ürünü kullanırken ??

• quote:

Orijinalden alıntı: E. A.

aldığım aracın dört kapı kolu dıştan bu şekilde. Yani pas mı ter mi oksitlenme mi nedir bilmiyorum ama bu hale gelmiş. Sizde de var mı dıştan kapı kollarında böyle bi durum ve bu kötü görüntü nasıl iyileştirilebilir var mıdır bunu yok etmenin bi yolu ?
    Arkadaşlar geçen yılda size böyle bi sorum olmuştu ama cevaplayan arkadaş çıkmamıştı. Bu haldeki orjinal kapı kollarını boyatmak mı daha iyi yoksa gittigidiyor/hepsiburada gibi sitelerde satilan krom kaplama YADA paslanmaz çelik kollar var onları mı alıp takmak daha iyi? Bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim arkadaşlar

• E. A. E kullanıcısına yanıt
    bencede süper fiyat. biz 2 sene once 20 bine zor satmistik. ben simdi ikinci ellerine bakiyorumda hakkaten 35bine temiz megane 2004 bulmak artik baya zor. demek 14 yaşında bu fiyatı veren var. 2004 dizel sedan var 33 bine bile müşteri cikmiyor bize 😄

• quote:

Arkadaşlar geçen yılda size böyle bi sorum olmuştu ama cevaplayan arkadaş çıkmamıştı. Bu haldeki orjinal kapı kollarını boyatmak mı daha iyi yoksa gittigidiyor/hepsiburada gibi sitelerde satilan krom kaplama YADA paslanmaz çelik kollar var onları mı alıp takmak daha iyi? Bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    4 tane kapı kolu 50 60 tl internetten bakınca. Eğer durum buysa boyayla falan hiç uğraşmamak daha mantıklı. Tabi resimdeki gibi güzel mi gelir o da ayrı konu

• karamandalina kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ben de öyle düşünmüştüm ama dediğin gibi kargo paketinden nasıl bişey çıkar onu bende kestiremiyom😉😂😂 Ama yine de muhtemelen boyatmak yerine bu dediğin kapı kollarından alacam hocam👍@karamandalina

• Ben BiM den cam suyu ve silikon lu sıvı temizleme alıyorum ikisini birlikte cam fiskiyesine döküyorum.biraz koku veriyor içeri ama ne atlatma nede bi çizik izi kalıyor cam gibi parlıyor cam .. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers_özt -- 15 Ağustos 2018; 1:55:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam ufak bi kaza sonucu sol on farim kirildi cikma satan arkaslar iletisime gecebilir mi? Megane 2 2004 model mercekli far.tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ers_özt

Ben BiM den cam suyu ve silikon lu sıvı temizleme alıyorum ikisini birlikte cam fiskiyesine döküyorum.biraz koku veriyor içeri ama ne atlatma nede bi çizik izi kalıyor cam gibi parlıyor cam .. tavsiye ederim.
    eyvallah hocam deneyeceğim

• quote:

Ben BiM den cam suyu ve silikon lu sıvı temizleme alıyorum ikisini birlikte cam fiskiyesine döküyorum.biraz koku veriyor içeri ama ne atlatma nede bi çizik izi kalıyor cam gibi parlıyor cam .. tavsiye ederim.
    Hocam bunu yıkadıktan sonra aracın her yerine sürsek toz için fayda eder mi yoksa aksine zarar mı verir

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç denemedim 😀 dediğim gibi sadece ön cam fiskiyesine dokuyorum.

• ers_özt kullanıcısına yanıt
    Cam için gerçekten iyi.

• Mrb arkadaslar 2009 model megan 2 aracımin volant debriyaj baski balata değiştim.. yanlız debriyaj sertliği değişmedi.usta bi hafta kullan değişmezse gel dedi. Acaba aranızda böyle bi problemle karşılaşan varmi orjinal parçalar kullanmama rağmen. Debriyaj sert araba kalkışlarda hafif gaz vermezsem titreme yapıyor..debriyaj bazen alttan bazende üsten kavrıyor..

• quote:

Alıntıları Göster
    Cikmacidan gecen hafta aldim, sifirdan farki yok tanesi 20 TL den verdiler, sagolsunlar rica ettim, taktilar.

Krom almak cok daha mantikli bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 25 Ağustos 2018; 13:22:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mrb arkadaslar 2009 model megan 2 aracımin volant debriyaj baski balata değiştim.. yanlız debriyaj sertliği değişmedi.usta bi hafta kullan değişmezse gel dedi. Acaba aranızda böyle bi problemle karşılaşan varmi orjinal parçalar kullanmama rağmen. Debriyaj sert araba kalkışlarda hafif gaz vermezsem titreme yapıyor..debriyaj bazen alttan bazende üsten kavrıyor..
    Volantinda degismesi gerekir gibi, zamanla volant inceliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Aracımım atermik ön camına elimdeki pet şişeden su döktüm ve ne yazıkki çatladı. Orjinal camı servis dışında nereden bulabilirim ? Diğer cam markalarından hangisini tavsiye edersiniz ?
    Doraglass cok tavsiye ediliyor, ama hic kullanmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamandalina

Bu bölüm geberik, demek ki megane 2 de geberik
    Evet, canlandiralim biraz.

• 
Sayfa: önceki 13321333133413351336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.