Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arabanın ön teybi bayadır patlak şimdi teyp aldım A101’den taktım ses yine baya farketti ama baslarda patlak sesi geliyor yeni hoparlör almak istiyorum öne direkt olacak 13 cm hoparlör var mi kesme falan yapmadan ? 4x50w destekliyo teyp ucuz bi şey çok kaliteli hoparlöre gerek yok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Merhaba arkadaşlar arabanın ön teybi bayadır patlak şimdi teyp aldım A101’den taktım ses yine baya farketti ama baslarda patlak sesi geliyor yeni hoparlör almak istiyorum öne direkt olacak 13 cm hoparlör var mi kesme falan yapmadan ? 4x50w destekliyo teyp ucuz bi şey çok kaliteli hoparlöre gerek yok teşekkürler
    Kesme biçme yapmadan takıyorlar, 13 cm zaten standardı, sorunun cevabını vermişsiniz, ben de arkalarda yoktu hoparlör, oraya taktırdım, tesisatı hazırdı zaten, zor olmadı takılması, standart bir hoparlör iş görür, Megane 2'lerin ses çıkışları çok kuvvetli değil zaten, ama standart bir kullanıcı için yeterli sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 3 Eylül 2018; 0:17:7 >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Arkaya oluyorda öne Hocam tam oturmuyor yazmışlar standart 13cmler altı sığmıyormuş kesince de su giriyor falan yazmışlar içeri ondan sordum valla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Arkaya oluyorda öne Hocam tam oturmuyor yazmışlar standart 13cmler altı sığmıyormuş kesince de su giriyor falan yazmışlar içeri ondan sordum valla
    Sakın kestirme su alıyor. Benim aracı kesip takmışlar yağmurda cepler havuz oluyor

• aynen kestirmeyin. kestirmeden de oluyormuş. benim ceplerde su doluyordu poşetle kaplama yaptım hoparlörlerin arkasına.
  • Arkadaşlar megan 2 dci extreme aracım var. Obd 2 cihazı alan, kullanan var mı ? Tavsiye ederseniz sevinirim. Alıp uyumsuz çıksın, uğraşayım istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2

Arkadaşlar megan 2 dci extreme aracım var. Obd 2 cihazı alan, kullanan var mı ? Tavsiye ederseniz sevinirim. Alıp uyumsuz çıksın, uğraşayım istemiyorum.
    ben de bir ara almaya niyetlenmiştim. genelde uyumsuz çıktığı yorumları yüzünden vazgeçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

ben de bir ara almaya niyetlenmiştim. genelde uyumsuz çıktığı yorumları yüzünden vazgeçmiştim.

Alıntıları Göster
    Sağolun hocam, en iyisi alıp çalıştırabilen arkadaş varsa, tavsiyesine göre alayım.
  • Merhabalar, 2005 megane sahibiyim, sağ ön camda bugün takılma gibi problem yaşadım, sanki bir yere takılıyor sürtünüyor gibi hareket ediyor tekliyordu, kendine gelsin diye tamamen açıp kapatayım dedim ama açıldıktan sonra bir daha kalkmadı. Motor sesi geliyor yaklaşık 1 2 cm oynuyor kalkmaya çalışıyor ama çıkmıyor cam. Sorun ne olabilir acaba biraz araştırdım ama bir ok şey gördüm o yüzden ustaya gittiğimde bilgili olmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 6 Eylül 2018; 14:51:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Merhabalar, 2005 megane sahibiyim, sağ ön camda bugün takılma gibi problem yaşadım, sanki bir yere takılıyor sürtünüyor gibi hareket ediyor tekliyordu, kendine gelsin diye tamamen açıp kapatayım dedim ama açıldıktan sonra bir daha kalkmadı. Motor sesi geliyor yaklaşık 1 2 cm oynuyor kalkmaya çalışıyor ama çıkmıyor cam. Sorun ne olabilir acaba biraz araştırdım ama bir ok şey gördüm o yüzden ustaya gittiğimde bilgili olmak istiyorum.

Bir parça var içeride o kırılıyor. Halat vs yeniden sarılıyor.60-100 TL civarında bir fiyata yapıyorlardı eskiden şimdi ne kadardır bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli Akşamlar 2007 megane 2 aracım var aracımda silecekler çalışmamaya başladı bende cam altındaki bölümü söktüm ve silecek motoru ve silecek şasesini kontrol ettim baktımki şase artık iş göremez duruma gelmiş yenisini sipariş ettim ve bugün itibari ile yeni saseyi taktım fakat silecekler ters çalışıyor bu neden olabilir acaba yardımcı olabilecek varmi bu arada silecek motoru mako marka.

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Hayirli Akşamlar 2007 megane 2 aracım var aracımda silecekler çalışmamaya başladı bende cam altındaki bölümü söktüm ve silecek motoru ve silecek şasesini kontrol ettim baktımki şase artık iş göremez duruma gelmiş yenisini sipariş ettim ve bugün itibari ile yeni saseyi taktım fakat silecekler ters çalışıyor bu neden olabilir acaba yardımcı olabilecek varmi bu arada silecek motoru mako marka.
    Hatali bir baglanti mi oldu acaba.

Silecekleri yetkili servisten almistim ben 6 ay once, cok guzel calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 8 Eylül 2018; 13:47:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2

Sağolun hocam, en iyisi alıp çalıştırabilen arkadaş varsa, tavsiyesine göre alayım.

Alıntıları Göster
    Obd2 nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Obd2 nedir ?

Alıntıları Göster
    Aracın baglantı protokolu. Bu obd2 aparatı ile buletioth veya wifi uzerinden araç bilgileri, hatalarının okunup silinmesi vs gibi işlemler yapılıyor.

• Merhaba. İlk Renault aracım olduğundan usta ve servis konusunda pek fikrim yok. İzmir'de Renault'yu iyi bilen, işinin ehli bir özel servis/usta tavsiyesi verir misiniz?
  • Hocam 3. Sanayıde bornovada ilkatadağ özel renault servisi var bende ıkı tane megane var tavsıye ederım gercekten herseyıyle cok ılgılıler ve megane 2 cluba uyeler tavsıye ederım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, merhaba, tatilden 2 gün önce döndük, toplam 3000 km yol yaptım, Ankara- İstanbul üzerinden tüm Batı Karadeniz sahilini gezdik Cide hariç, yolu bozuk olduğu için kullanmadım. Şileden başladık, Samsundan Ankaraya döndük, bir iki gün de yağmura yakalandık.

Megane 2 3000 km bu yol güzergahında gayet güzel bir yolculuk yaptırdı, Karadenizin o inişli çıkışlı, virajlı, yer yer bozuk yollarında sıkıntı yaşatmadı. İneboluda Geriş Tepesini bilen varsa ne demek istediğimi anlar, bu arada buraya gitmeyin, çok kötü bir yol var ve iki tarafta uçurum, ancak tek araba geçebiliyor, yokuş çıkıyorsunuz ve tek araba geçebilir yoldan, resmen karşıdan araba gelmesin diye dua ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 16 Eylül 2018; 8:33:26 >
  • Megane 2 Dinamiklerin orjinal jantları 16 inç, lastik boyutları da 205 55 16. Benim aracım ise 2004 1.6 115bg Benzinli Otantik Atmosferik motor, arabada 15 kara jant ve 195 65 15 lastik var.

Aracıma 17 inç Vossen 3 jant aldım, henüz lastik almadım, lastik seçimi için yardımlarınıza ihtiyacım var.

Aklımda 215 50 17 boyutunda lastik var, sizce bu doğru bir seçim olur mu, 205 55 16 için daha çok 225 45 17 lastik boyutu öneriliyor, ama 45 yanak olursa konfor çok azalır diye düşünüyorum.

Jantı 17 yapmamın tek nedeni görsellik, konfordan fazla kayıp olsun istemiyorum, sizler hangi lastik ebatını önerirsiniz 17 inç jant için, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 16 Eylül 2018; 8:41:6 >
  • Merhaba arkadaşlar, aracım 2007 megan 2, altı çok yere alıyor, lastik ebatı 205 55R16, yayları mı kesik diye düşünüyorum, sizden ricam faz 2 araçlarınızın ön bölümden yerden yüksekliğini ölçüp yazmanız, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkşamGüneşi

Merhaba arkadaşlar, aracım 2007 megan 2, altı çok yere alıyor, lastik ebatı 205 55R16, yayları mı kesik diye düşünüyorum, sizden ricam faz 2 araçlarınızın ön bölümden yerden yüksekliğini ölçüp yazmanız, teşekkür ederim.
    Megane 2 leri 3.5 cm alcaltiyorlar, boyle olunca cok problem olmamasi lazim, sizdeki 5 cm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 16 Eylül 2018; 17:19:7 >
  • 
Sayfa: önceki 13341335133613371338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.