Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.030
Cevap
140
Favori
3.066.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pozisyon şartelini kontrol ettirin. Motor bloğu altındadır. İstanbul’da iseniz Esenyurt Fatih sanayi sitesinde Sebahattin usta var. Götürün derdinize derman olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurabiyee Canavari

Pozisyon şartelini kontrol ettirin. Motor bloğu altındadır. İstanbul’da iseniz Esenyurt Fatih sanayi sitesinde Sebahattin usta var. Götürün derdinize derman olur.
    cevabınız için teşekkür ederim. sivasta yaşıyorum hocam. vites kolunda sıkıntı yok. tıkır tıkır çalışıyor. ama manuel konuma getirince algılamıyor. sanki bir elektrik kablosu kopmuş gibi. dün bir şanzımancıya götürdüm, vites koluyla oynadı, şanzımanda problem yok. vites kolun iyi. bir elektronikçiye götür dedi.
  • Tam konsolun sağ üst kölesinden, tweeter hoparlörün oradan veya oralardan geliyor aşırı bir ses. Her yerine kağıt sıkıştıracağım en sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Tam konsolun sağ üst kölesinden, tweeter hoparlörün oradan veya oralardan geliyor aşırı bir ses. Her yerine kağıt sıkıştıracağım en sonunda.
    seslerin kaynagini bulmanin en iyi yolu bir baskasi bozuk zeminde araci kullanirken kendin sag onde veya arkada oturup dinleyeceksin..konsol ile sağ direk arasini kontrol et,baska birisi araci surerken..elinle bastirinca susuyorsa ikisi arasina bsyler sokup dene..ayrica kaputu kaldir cama yakin yerdeki havuz gbi olan boşlukta bazen taş parcalari oluyor,hizlaninca ruzgarda o tas parcalari çitir citir ses yapar..aklima gelenler simdilik bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taş parçaları hiç aklıma gelmemişti iyi oldu öğrendiğim Ön Konsola bastırınca hafif oynuyor ön cam tarafından bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Taş parçaları hiç aklıma gelmemişti iyi oldu öğrendiğim Ön Konsola bastırınca hafif oynuyor ön cam tarafından bu normal mi ?
    Normal. Sünger yoksa konsolla ön camın dibinde, uygun bir sünger yapıştırmanı tavsiye ederim. Sesleri bariz şekilde azaltıyor. Ben koçtaştan aldığım yapışkanlı siyah süngeri yine siyah renkli çift taraflı köpük bantla yapıştırdım gayet iyi oldu. Süngerin yapışkanı sıcakta bırakıyor bantsız olmuyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: LENCER

[DHVideo=]
    quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

bende direksiyon simidini değiştirmek istiyorum megane 2 aracımın arkadaşlar nasıl yapabilirim yardımcı olacak varmı ? aracım bej direksiyon simidini teminde sıkıntı yok ostimde herşey hallolur orjinal bulabilirim rahatlıkla.takımı kolaymı zormudur

Direksiyon sökümü işlemi video ekliyorum.Yalnız videoda aırbag makara sökümü yapılmış.Siz makara sökmüceginiz için makara kapagına dokunmayın.

1-Direksiyonu üst kısmını aşagı getircek şekilde çevirin.

2-Direksiyonun hemen arkasında küçük bir delik var o delikten tornavida sokarak aırbeg tırnagını kurtarın.Biraz kasıntılı çıkacak(bu arada korna çalabilir).

3-Direksiyonu tekrar düz konuma alın yoksa karışabilir.

4-Aırbag çıktıktan sonra soketleri ince tornavida ile tırnaktan kurtarıp soketten sökün.(herhangi bir açılma olmaz tedirgin olmayın)

5-Alyan yardımı ile direksiyonu sökün.(Alyan kaliteli olsun yoksa diş sıyırıyor)

6-Direksiyonu söküp artık yeni direksiyonu takabilirsiniz.

7-Aırbag soketini taktıktan sonra sadece düz konumda yerine otrutun herhangi alet olmadan.

Kolay gelsin

http://www.modifiyepark.com/genel/2014/08/23/renault-megane-2-direksiyon-nasil-sokulur-video-megan-2-direksiyon-sokumu-video/

Alıntıları Göster
    Direksiyon ortasındaki vida sıyrıldı alyan (T50 Torx) tutmuyor. O vidadan nereden bulabilirim? ( eskisini matkapla çürüterek sökecem artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemali34 -- 16 Nisan 2019; 11:2:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali34

Direksiyon ortasındaki vida sıyrıldı alyan (T50 Torx) tutmuyor. O vidadan nereden bulabilirim? ( eskisini matkapla çürüterek sökecem artık)

Alıntıları Göster
    Civatacılara bakın Torx olması şart değil.

• civatanın başı yüksek atıp airbag e deyer diye düşünmüştüm.
  • Arkadaşlar 2007 megane 2 privilege 1.6 benzinli otomatik araç ta benzin filitresi nerde acaba değiştireyim dedim usta bulamadı flitrenin yerini birde araçta titreme vardı bobinleri ve bujileri degistirdim geçti üstüne birde yağ bakimi yaptırdım fakat araç geçen eşim kullanırken tekrardan titreme ve ses yapmış ben kullandım bugün yapmadı bu neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 22 Nisan 2019; 17:23:38 >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Otomatik Vites kulesinin beyni varmış o problemli olabilir ona baktir yapamazlarsa yenisini alman gerek otomatik vites ustası baktıysa zaten dediği gibidir benim aractada aynısı var bu hafta baktiracam sorun çözülünce yazarım burdan

• turusan kullanıcısına yanıt
    Sonucunuzu dört gözle bekliyorum hocam. İnşaAllah çözülür

• merhaba megan 2'lerde aracın dinamik veya Authentique olduğu nasıl anlaşılabilir? ruhsatta yazar mı? (Aracın özelliklerini kontrol etmeden yani belge olarak soruyorum)

bir de 2005 Megan sportway 1.6 16v, 170 bin km, lpg&benzin, renk olarak gri tonlarında değişensiz, masrafsız boyasız bir aracın ortalama piyasa fiyatı ne kadar acaba, 36 bine alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozzika -- 25 Nisan 2019; 10:33:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

merhaba megan 2'lerde aracın dinamik veya Authentique olduğu nasıl anlaşılabilir? ruhsatta yazar mı? (Aracın özelliklerini kontrol etmeden yani belge olarak soruyorum)

bir de 2005 Megan sportway 1.6 16v, 170 bin km, lpg&benzin, renk olarak gri tonlarında değişensiz, masrafsız boyasız bir aracın ortalama piyasa fiyatı ne kadar acaba, 36 bine alınır mı?
    benim aracta dynamigue diye yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam..

• Arkadaşlar Megane II’lerde sağ ve sol ızgaralar nasıl sökülüyor biliyor musunuz?

• mozzika kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki Extreme, EXT şeklinde kısaltmasını yazmışlar modelin yanına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Hocam benimki Extreme, EXT şeklinde kısaltmasını yazmışlar modelin yanına.
    Ruhsatta mi yazıyor?

• mozzika kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, ruhsatta yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskiaçıksarıdesene

Evet hocam, ruhsatta yazıyor.
    Tamam teşekkürler

• Selam laguna 2 expression vardı sattım

Megane 2 dizel 2006 2008 civarı makyajli olanlardan bakıyorum

Bunun en fullü privilage mi onlarda sunroof neden yok?

Donanimi en fulden en dusuge siralamasi nasil?

Bide 220 240 binde motorlar rektefiye yapilmis dayaniksiz mi bu araclar sebebi nedir motor yenilemelerin? Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 13401341134213431344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.