Şimdi Ara

Megane II CD Changer Sökme 'Çok Acil Arkadaşlar'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabanda cd çalar var ancak ben cd changer taktırmak istiyorum belki gereksiz bir harcama olacak ama cd çaların altında ki boşluk beni rahatsız ediyor.

2007 model megane II aracıma temiz cd changer arıyorum satmak isteyenlere duyurulur.

Not: gittigidiyor da olduğunu biliyorum ancak orada satılanlara pek güvenemedim onun için sizde varsa alabilirim.

Birde şunu sorayım benim arabamda cd çalar var cd changerın montajını yaparken herhangi bir kabloyu kesmek biçmek gerekiyor mu yoksa soketler sayesinde kesme biçme yapmadan tak çıkar yapılabiliyor mu?

Cevaplar için teşekkürler
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
    Sonunda changer ı alıp taktırdım
    Sorun şu changer yerine tam oturtulmamış.
    Bu changerı nasıl sökebilirim. Çıkarıp tekrar yerine oturtmak istiyorum ancak gerekli aparatlar elimde yok nasıl bir yol izlemeliyim.
    Şimdi changer ın altında yatay uzanan 2 tane boşluk var ve oralara birşeyler sokarak çıkarıldığını gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Bilen birisi yapmam gerekenleri adım adım anlatabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 16 Haziran 2007; 21:39:43 >

• abi ben gittigidiyordan 6lı changer aldım zamanında 250 YTLye. kasetçaların altına taktım,hiçbirşey kesip biçmek gerekmiyor,changer ın soketini kasetçalara taktım,hepsi bu. kod istiyor,ekstra birtek bu var,2007ler de durumun farklı olacağını sanmıyorum. o boşluk gerçekten kıl ediyor insanı iyi bilirim ama changer ı takınca hem gündüz hem gece ayrı bir şıklık ve tokluk görüntüsü veriyor konsola
  • quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

abi ben gittigidiyordan 6lı changer aldım zamanında 250 YTLye. kasetçaların altına taktım,hiçbirşey kesip biçmek gerekmiyor,changer ın soketini kasetçalara taktım,hepsi bu. kod istiyor,ekstra birtek bu var,2007ler de durumun farklı olacağını sanmıyorum. o boşluk gerçekten kıl ediyor insanı iyi bilirim ama changer ı takınca hem gündüz hem gece ayrı bir şıklık ve tokluk görüntüsü veriyor konsola

Dostum teşekkürler
    Changer yerine tam oturuyor mu ek bir şey koymak gerekiyormu?
    Birde changer ın ışıkları yanıyor mu? Gittigidiyor da bazıları bundan şikayet etmiş

• changer yerine tam oturuyor,o yönden hiçbir sıkıntı olmaz,kızaklı zaten. Benimkinde ışıklar yanıyor,hiçbir problem veya anormallik yok.
  • Sağol dostum o zaman gittigidiyordan alıp takayım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Sağol dostum o zaman gittigidiyordan alıp takayım bende

gg'den al ama,profilini iyi oku abi satıcının benim aldığım arkadaş gerçekten çok ilgiliydi.
  • Kimden almıştın hatırlıyormusun 1-2 tane satıcı var belki aynı arkadaş yine satıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    albea cd çalar acil yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prf-electronic ... abi pazarlıksız alma ne kadar fiyat kırarsan okadar kâr mesaj atarsın arkadaşa. hadi bakalım hayırlısı olsun
  • quote:

prf-electronic ... abi pazarlıksız alma ne kadar fiyat kırarsan okadar kâr mesaj atarsın arkadaşa. hadi bakalım hayırlısı olsun

Dostum o adam uçmuş. Millet 200 e satarken o 360 YTL istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

quote:

prf-electronic ... abi pazarlıksız alma ne kadar fiyat kırarsan okadar kâr mesaj atarsın arkadaşa. hadi bakalım hayırlısı olsun

Dostum o adam uçmuş. Millet 200 e satarken o 360 YTL istiyor

boşa pazarlık yap demedim

• Dostum bugün servise uğradım changerı takınca ekranda problem olabilir dedi böyle birşey mümkün mü yani ekrana giden görüntüde problem olabilir mi.Yani bu changerlarında kendi arasında modelleri mi var
  • sanmıyorum abi,benimkinde normal herşeyi gösteriyor,kaçıncı cd kaçıncı şarkı filan. Ki aracın üzerinde olana changer'ın soketini takıyorsun,olay bu. Ama araştırmakta fayda var,acele etme
    abi sen bir de ben changer alacam sizden,ekrana birşey olur mu de bakim ne diyecekler
  • SERVİSTE BİR HALTTAN ANLAMAYIP EKRANDA SORUN OLABİLİR DİYENE
    DİYORUM ARKADAŞIM ORJİNAL 6LI CHANGERLARI SATIYORLAR GİTTİGİDİYORDA 200 E BİLE VAR SAĞLAM OLDUĞUNU DENEYEREK AL TAK KULLAN HİÇBİR SORUN YAŞAMAZSIN O SERVİSTEKİLEREDE SÖYLE ÖĞRENİPTE KONUŞŞINLAR İŞKEMBEDEN SALLAMASINLAR...
  • Serviste ki eleman 2005 yılından sonraki modeller de sistem dijitale döndü onun için 2005 öncesi bir changer alırsan sorun çıkar dedi.Ama siz birşey olmaz diyorsanız alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 1 Haziran 2007; 21:57:46 >
  • ha şunu diyeydin,2005 sonrası takacaksın abi,ekranları ve proğramları farklı,6lı track çalar takarsan çalmaz
  • quote:

ha şunu diyeydin,2005 sonrası takacaksın abi,ekranları ve proğramları farklı,6lı track çalar takarsan çalmaz

Ya şimdi kafam iyice karıştı şunu tam olarak anlatsana nasıl anlıycam ben 2005 sonrası olduğunu track çalar hangisi oluyor
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=renault&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail
    Verdiğim linkte cd changerlar var ancak bazılarının yanına parantez içinde cd kutusu yazılmış bu ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 1 Haziran 2007; 22:11:40 >

• EVET 2005 TE BİRDEĞİŞİM OLDU MÜZİK SİSTEMİNDE YENİ MODEL OLANI ALMALISIN VEBENCE BUNUDA EN İYİ DENEYEREK ALMAN UYGUN OLUR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 1 Haziran 2007; 23:44:16 >
  • Sonunda changer ı alıp taktırdım
    Sorun şu changer yerine tam oturtulmamış.
    Bu changerı nasıl sökebilirim. Çıkarıp tekrar yerine oturtmak istiyorum ancak gerekli aparatlar elimde yok nasıl bir yol izlemeliyim.
    Şimdi changer ın altında yatay uzanan 2 tane boşluk var ve oralara birşeyler sokarak çıkarıldığını gördüm ama nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Bilen birisi yapmam gerekenleri adım adım anlatabilir mi

• Basitmiş hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 17 Haziran 2007; 21:15:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.