merhaba arkadaslar 2005 megane ıı hb 14,16v 37000 de kücük bi ezigi var tek hatası o 16500 e bırakıyorlar nasıl sizce fiyat . birde bu megane 1.4 hb ler daha üst segmentte olmasına ragmen nerdeyse clio hb lerle aynı fiyatta bu arac tutulmadıgındanmı 1.4 ufakmı geliyor acaba birde kullanan arkadaslar yakıt tüketimi hakkında bilgi verirse sevinirim saygılar
1.4 ufak geliyor ve çok fazla sorun çıkartıyor fransızsa bilememde onun dışında kronik sorunları çok
Fiyat fena gözükmüyor.Daha indirebiliyorsan indir ,içine sindiysede al,neredeyse ufak araç fiyatına gelmiş .2 gün önce bir arkadaşla tanıştım alfayı sattım 2004 model 48000km 1.2 clioyu 15000ytl ye bedava aldım diyordu bunda marj alabilirsin, km de düşük ki 1.6 lar daha fazla sorun çıkarıyor.
Ben de biraz sorunlu olduğu yönünde duyumlar aldım.Ama fiyat güzelmiş...
teşekkürler arkadaslar acıkcası düşünmedigim bir arac ama fiyat ve düşük km olması beni cezbediyor bi kac gün vaktim var biraz düşünelim bu arada daha fazla yorum bekliyorum teşekkürler
fiyatı gayet iyi ama yinede 1.6 lt almanız daha avantajlı güc ve yakıt yönünden
MEGANE2 HB 1.4 bence bu kasaya yeterli ama SEDAN olsaydı kesinlikle 1.6
bizde 1.6 full vardı ilk cıktıgında almıstık airbag arızası vardı hatta turkıyede konsolu ilk sokulen megane 2hb bizimdi :) sorunu gideremedik sattık..
Tavsiye edeceğim bi araba değil ama o fiyata alınır, clio fiyatınaymış. Motor da öyle diğer 1.4 ler gibi değil, 98 hp lik motor, hem sorunsuz ve uzun ömürlü hem de yeterli sayılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme