Şimdi Ara

megane II ile mondeo arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 el otomatik dizel de yakıt ekonomisi ve kolay 2.el satış değerleri nedeniyle megane (2008-2007) ön plana çıkarken
    bir arkadaşımın olan 130 beygirlik otomatik dizel olan çok temiz bir mondeo arasında kaldım.
    fiyatlar nerdeyse aynı ama yakıt ve ikinci elde mondeoyu megane kadar çabuk alıcı bulamama ihtimali beni düşündürüyor.
    siz ne yapardınız?
    Paylaş:

• Karşılaştırılacak araçlar değil asla..
    Sınıfları farklı
    Mondeo benzinli kullanıyorum, dizeli hayal edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 24 Mart 2011; 21:14:28 >
  • 2005 sonu 2006 gibi
    asla kıyaslama değil yaptığım... şu sıra ekonomik nedenlerle 43 e aldığım bir ticari aracı 5000 km de satıp otomobil almam gerekiyor. gönlümde yatan araç nisanda gelecek olan focus aslında...
    40 falan gidecek benim ticari
    6000 rehini var kaldı 34-33
    25-26 lira ayırabiliyorum
    mondeo arkadaşın ve o nedenle 25-26 ya alırım ondan
    ama bu arada bana focus cvt otomatik ten uzak dur biraz dendi bilemiyorum birkaç yerden duydum sonucta.
    otomatik olsun eşim de kullansın "da" istiyorum. o buna alışık bana kalsa manuel olsun...

dediğim gibi bu şartlarda arada kaldım diyorum. yoksa mondeoyu kıyaslamak değil... bu fiyat avantajının 2.0 motor nedeniyle yakıtı dert eden çok yol yapan adamlar (ki ben öyleyim çok yol yapıyorum) nedeniyle arz talepten kaynaklı düşüş olduğunun farkındayım... 1500 gibi yıllık vergi de milleti caydırıyor ama işte aklım konfora güce asalete gittiği için mondeoda takıldım kaldım... neyse kısmetse yarın öbür gün netleşir durum pazartesi falan hallederiz bi şekilde.
    ha model 2005 sonu 2006 gibi

• yakıt ve vergi sorun değilse modeo al, tadından yinmez.
  • Mondeo ikinci elde, megane göre iyi sayılmaz ama ben olsaydım üst sınıf olan mondeoyu tercih ederdim. Yol tutuş, sürüş keyfi vb. mondeoda daha iyidir.
  • mondeo alınır
  • Ford Mondeo Dizel 130 beygir

Kaç Km'de ?
    Yıl ?

Yakıt sorun değilse Mondeo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.