Şimdi Ara

megane II ye far mercegi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende megane II aut.var ve ben bu aracın farına mercek taktırmak istiyorum.bu mercegi nerden kac paraya mal edebilirim.takılmasında ne gibi sorunlar yasarım yardımcı olursanız sevinirim
    simdiden tesekkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight zone -- 22 Ocak 2007; 22:01:17 >

• sadece mercek taktıramazsın farı mercekli farla kompe değiştirmen lazım buda bayağı maliyetli olur sanırım..
  • servis mercekli fara 450 ytl diyo tekine.700 ytl de xenon far serviste.çıkma bulursan iyi olur.
  • taktırırsın ancak çok sağlam işçilik isteyen bir olay. 700 çok xenona
  • Benim arabada xenon var, aydınlatması çok iyi bence olursa xenon daha mantıklı. Şu siteyi ziyaret edebilirsin; www.mamafi.com (xenon far kit seti satışı)
    quote:

Orjinalden alıntı: twilight zone

arkadaslar bende megane II aut.var ve ben bu aracın farına mercek taktırmak istiyorum.bu mercegi nerden kac paraya mal edebilirim.takılmasında ne gibi sorunlar yasarım yardımcı olursanız sevinirim
    simdiden tesekkrler
  • slm arkadaşlar .2007 megane kasasının mercekli farları 150 ytl tanesi arkadaşlar .yani 300 ytl ye geliyo.bende de 2005 model megane 2 var.yeni kasanın farlarını alıcam servisten yeni fiyat aldım.xenon taktırdım zaten 8000likten.mavi.inanılmaz güzel aydınlatıyo.ön farları da değiştirince sorun çözülüyo.yani arkadaşım 300ytl farlar yeni 2007 modelin.500ytl xenon olay biter bence.
  • Pekii makyajlı kasanın mercekli farlarının,makyajsız kasaya uyacağından eminmisin?
    Ben baya bir araştırdım,ön panjur farklı olduğu için ön tamponuda komple değiştirmeden makyajlı farlarını takamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    307'ye xenon tip far ampul
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oluyo arkadaşım cnr exro chanel araba fuarında 2004 model megane sedana yapmışlardı bayrampaşalı bi arkadaş fuara getirmişti onunla görüştüm çok güzel olmuştu 20 inçlik jantta koymuştu italyadan özel getirtmiş sanki yay takmış gibi olmuştu valla.çamurluklar sıfıra yakındı.sana kim dediyse kafa karıştırmış arkadaşım ben şahsen kendim gördüm oluyo.
  • O gördüğün arabada ön panjurda veya tamponda değişiklik varmıydı?Çünkü farların ebatları birbirinden farklı kendim bizzat inceledim.Makyajlı farların panjura gelen kısımları daha geniş o yüzden panjurda oynama yapmadan takılamaz gibi geldi bana.Takan veya %100 emin olan biri varsa bugün gidip taktırayım hemen
  • sonradan taktırma bence taktırcaksanda komple orjinal far al xenonlu sonradan yapma sağlıklı aydınlatmaz üstelik orjinal durmaz
  • birincisi eski kasa farlarla aynı ebatta arkadaşım.ikinci konuya deyineyim orjinal al demiş arkadaş zenon takımıyla beraber bi sor istersen ne kadara geliyo.hemen vazgeçersin bence.fiyatını yazmıyorum sen öğrenince yazarsın bakalım sana ne kadar diycekler!!!
  • Arkadaşlar dün gittim ve tekrar baktım,makyajlı farlarını ve makyajsız farlarını yanyana koydum,inceledim,evirdim çevirdim,ölçtüm biçtim kesinlikle ebetları birbirinden farklı ve ön panjurda oynama yapmadan veya ön tamponu komple değiştirmeden makyajsız kasaya makyajlı farlar OLMUYOR
    Aynı ebatta diyen arkadaşım istersen ikisinide canlı olarak bir incele bakalım,bana inanmıyorsan hala
    Orjinal xenonlu farlara gelince bostancı sanayi sitesinde 1000ytl ye orjinali gibi yapıyorlar,bizzat benim gözümün önünde bir hb meganeye taktılar ve süper oldu.Gerçi bende mtec8000k xenon kiti takılı ve son derecede memnunum.

• evet ya makyajsız megane yeni sürümün farları kesinlikle uymaz şekli benzer dursada biçim itibvarıyla çok farkı komple ön tampon ve ızgarayı değiştirmen lazım buna sana 3000 ytl ye patlar heralde ama bence boşuna taktırma allah korusun ama kaza falan olduğunda yeni tampon ve farlardan takarsın
  • makyajli modelin farı ile eski kasanın farı farklı ve birbirine uymaz
  • ya sonradan birşey taktıracak ol serviste abartıyolar,dayımın 2006 megane dci dinamik aracına sadece kasetçaların altına takılan 6lı changer için 1200 ytl istemişler,alemler yav
  • Makyajlı kasaların bagaj kapağının sağ altındaki minik parlak Renault yazısı 75YTL :)
  • sanki o yazı olmasa renault olduğunu kimse anlamayacak,gereksiz bence
  • bendede 2005 megan 2 dınamık var far merceklerını degıstırmek istıyorum ama bulamıyorum .5000 kelvınlık zenonlar var. ama önumu göremıyorum hep uzunlarla gıdıyorum. nerden bulabılırım . olmadı 3000 kelvınlık zenon takacam. onun ışıgı daha fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.