Şimdi Ara

Megane III(3) Sahıbı Arkadaşlar Araçları Aldığınız Bayi ve Fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yakinlarda bir arac alacagim cok buyuk bir ihtimal, dizel full aldigimizda butun opsiyonlarda dahil 47950 gibi bir fiyat cikiyor. Tecrubelerine dayanarak ne kadara kadar iner sizce bu fiyat? Bu arada Istanbuldayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinde

ben aracımı 1 şubat ta teslim aldım megan 3 p.paket navigasyon snrf. 105 hb.dizel beyaz izmir renault çiğli
    44 800.

güzel fiyat hocam hayırlı olsun yaklasık 3.5 bınlırabı ındırım yaptırmıssınız aracınız dynamıc sanırım zaten 44.200 pp 1.750 navi 1000 snrf 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Bu yakinlarda bir arac alacagim cok buyuk bir ihtimal, dizel full aldigimizda butun opsiyonlarda dahil 47950 gibi bir fiyat cikiyor. Tecrubelerine dayanarak ne kadara kadar iner sizce bu fiyat? Bu arada Istanbuldayim.

hocam bende aynı aracı dusunuyorum bu aralarda alabılırım fakat benımde aklımda aynı srular var sanırım opsıyorn eklettıkce ındırım artıyor SİNDE arkadasımız 3.5 luk ındırımı baz dynamıcte yaptıramazdı ama opsıyon ekleterek yaptırdıgını dusunuyorum yanı baz dynamıci 41 e vermezler sanırım yanılıyormuyum ?=
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Bu yakinlarda bir arac alacagim cok buyuk bir ihtimal, dizel full aldigimizda butun opsiyonlarda dahil 47950 gibi bir fiyat cikiyor. Tecrubelerine dayanarak ne kadara kadar iner sizce bu fiyat? Bu arada Istanbuldayim.

hocam bende aynı aracı dusunuyorum bu aralarda alabılırım fakat benımde aklımda aynı srular var sanırım opsıyorn eklettıkce ındırım artıyor SİNDE arkadasımız 3.5 luk ındırımı baz dynamıcte yaptıramazdı ama opsıyon ekleterek yaptırdıgını dusunuyorum yanı baz dynamıci 41 e vermezler sanırım yanılıyormuyum ?=

Isin kotusu benim araba almam durumum olursa, oyle 1 ay bekleme gibi bir luksum olacagini sanmiyorum o yuzden nasil olur bilmiyorum. Henuz bir bayi'ye gidip konusmadim.

• quote:

quote:

quote:

Isin kotusu benim araba almam durumum olursa, oyle 1 ay bekleme gibi bir luksum olacagini sanmiyorum o yuzden nasil olur bilmiyorum. Henuz bir bayi'ye gidip konusmadim.

hocam beklemek ıstemıyorsan bayıdekı a<rabalardan bırını almak zornunda kalırsın kı buda istedıgın renk ıstedıgın donanım tam denk gelme ıhtımalı dusuk ama telle ara bayılerı ıstedıgın renk ve donanım elınde olan bayı varsa o şehirden alırsın

• aracıma ayrıca ön tampona metal görünümlü parçaları hediye taktılar.bu arada arac beyaz olduğu için kapı altı plastik çıtalar orjinal olarak beyaz boyalı geldi.evet aracım dynam.
  • quote:

aracıma ayrıca ön tampona metal görünümlü parçaları hediye taktılar.bu arada arac beyaz olduğu için kapı altı plastik çıtalar orjinal olarak beyaz boyalı geldi.evet aracım dynam.

dynamıc baz fiyatta 3liralık ındırım yaptıcagımı bılsem bnugun alcam ama renault araclara zam yaptı ileri teslım tarıhıne bıle ındırım yok lıste fıyatında
  • Edremit Akkaş

Megane 3 HB 1.4T Impressor 43.500TL filo fiyatı verdi normal fiyat 46.000TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Edremit Akkaş

filo fiyatı sıze ozel bı ındırımmı yoksa filo satısından dolayımı? eger filo satısına bukadar ındırım yaptılarsa cokta ındırım yapmamaıslar subatta arac alan arkadaslar zaten 3000-3500 lük ındırım yapmıslar tek arac ıcın
  • bugün yeni fiyat aldım megan3 hb.dyn 1.5 dizel 105 beygir p.p.(xenon far) 46200
  • quote:

bugün yeni fiyat aldım megan3 hb.dyn 1.5 dizel 105 beygir p.p.(xenon far) 46200

hocam pp li dynamıc zaten 45900 sız fazladan fıyat alnmıssınız?
  • Arkadaşa İzmirden aldık tanıdık indirimi ile tabiki liste fiyatı sanırım 49-50 civarıydı.

1.5 dizel 105 hp dolu dolu dolu bütün paketler opsiyonlar deri koltuk navi vs.. herşey alıntı 46.5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Arkadaşa İzmirden aldık tanıdık indirimi ile tabiki liste fiyatı sanırım 49-50 civarıydı.

1.5 dizel 105 hp dolu dolu dolu bütün paketler opsiyonlar deri koltuk navi vs.. herşey alıntı 46.5.

hocam en dolu megane 3 47950 cokta ınmemısleer ben bugun aynı araca telde 46 bın fıyat aldım merzıfon renault servısınden
  • 46200 fiat verdiler sadece enson kaça olur dedim 46000 olur dediler bu görüşmem telefonda oldu.peki navigasyon ilave edersek dedim 800 e olur dediler.ama yüz yüze pazarlık etsen daha indirirler.fakat araç nezaman teslim edilir bilmiyorum.
  • quote:

46200 fiat verdiler sadece enson kaça olur dedim 46000 olur dediler bu görüşmem telefonda oldu.peki navigasyon ilave edersek dedim 800 e olur dediler.ama yüz yüze pazarlık etsen daha indirirler.fakat araç nezaman teslim edilir bilmiyorum.

yarın bana renault bayıden doncekler ben sıze fıyatı solerım dynamıc +pp için fiyat vercekler ben en az 2.500 luk bı ındırım beklıyorum kı yuzyuze goruzmeye gıdınce bu ındrımı 3000e tamamlıyım
  • astra bolumune baktım liste fıyatından 3000le -3.500 arası ındırım yaptırmıslar demekkı yaptırılıyormus bence pazarlıgı sıkı tutmak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Edremit Akkaş

filo fiyatı sıze ozel bı ındırımmı yoksa filo satısından dolayımı? eger filo satısına bukadar ındırım yaptılarsa cokta ındırım yapmamaıslar subatta arac alan arkadaslar zaten 3000-3500 lük ındırım yapmıslar tek arac ıcın

şirkete 2 kangoo ve 1 megane hb için verilen fiyat
    ama tahminim pazarlık payı bırakıyorlar biraz daha son fiyat değil yani
  • arkadaslar bu ay içi eger ruhsatı bır bayanın uzerıne alırsanız renault 1 mılyarlık ozel ındırım yapıyor bılgınıze
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta expression 1.5 dci 85bg. için 38.500 TL fiyat aldım. Aralık ayında Aynısını arkadaşımın 37.000 TL'ye aldığı bayi idi. istanbul da olan arkadaşlar için ; Mecidiyeköy Renault Mais Ana bayii, bekleme süresi söz konusu ise en cazip seçeneğe sahip olduklarını söylüyorlar ve diğer görüştüğüm 2 bayiden 500 TL daha indirim yaptılar ... Saygılar.
  • Ben kpli expression 1.5 dci 105'i bu hafta 40500'e aldım. Fiyat normaş herhalde, yoksa pahalı mı aldık?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.