Şimdi Ara

Megane III(3) Sahıbı Arkadaşlar Araçları Aldığınız Bayi ve Fiyatlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JimBeam

quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

quote:

Orijinalden alıntı: ozbii

imzamdaki aracı 39.750 tlye aldım. Jim Beam senin araca navigasyonu nasıl taktılar bilgiğim kadarı ile navigasyon opsiyonu dyn. versiyondan itibaren başlıyor...

doğru biliyorsunuz, sanırım arkadaşa tanıdık vasıtasıyla expression görünümlü dynamique vermişler. Ne tanıdıklar var

Siz bilmiyorsunuz kardeşim. İmalı imalı konuşmayın. Servisteki satış danışmanlarının ağzıyla gelmiş burda benimle iddialaşıyorsunuz.

Onların çoğu kör cahil, arabadan anladıkları yok.

Yarın arabanın fotoğraflarını paylaşacağım burda bakalım o zaman ne diyeceksin.

Dostum bu kadar sinirlenecek ve tepki verecek bişey yok ortada hayrını gör navigasyon siteminin, sadece bizde birbirimizle birşeyler paylaşmaya öğrenmeye çalışıyoruz. insanı azarlar gibi konusmanın manası yok. renaultun sitesinde araç versiyonlarını incelediğin zaman expression modellerde navigasyon sistemi gözükmüyor. Dyn. ve privill. modellerde opsiyonel olarak konfor ve iç ekipmanlar kısmında görünüyor. ki elimdeki megane kataloğunda da exp modellerinde navigasyonun karşılığı - olarak geçmiş. Ama senin araca bir şekilde takmışlar veya bir önceki mesajdaki arkadaşın dediği gibi ayrı bir kampanyada sunulmuş olabilir.

• Dostum tepkim sana değildi. Alıntı yaptıgım arkadaşın üslubuna dikkat edersen bana hak verirsin. Kırıcı olduysam özür dilerim. Kusura bakmayın.
  • megane 3 105 bg privilige 41 bin..İstanbul Zeytinburnu Behçetoğulları.
  • Sadece privilige mı? artı paket varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: rammo

megane 3 105 bg privilige 41 bin..İstanbul Zeytinburnu Behçetoğulları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacec

Sadece privilige mı? artı paket varmı?

quote:

%90 pp siz
    bu fiyatı düz dynmic ve priv. için banada çok bayi vermişti...aynı araba oyak kampanyası ile 39400 şubat teslim...
  • Megane III 1.4 Turbo Impressor 2010 model.. İzmir,Ermat.. Meganomania kuponuyla beraber 37.300 TL.. Araç bayiiye geldi bugün,sanırım haftasonuna kadar teslim alırım.. Navigasyon ve Açılır Tavan yok..
  • acarlar HB. Privilege Beyaz 1.5 dci. 105hp. Premium Paket + Elektrikli Açılır Tavan + Navigasyon Sistemi + zorunlu sigorta + nakliye ücreti ( istanbuldan aydına geldi) 44.500 geldi fatura... 1.5 ay bekledim ağustos faturası..
    yeni arac alan herkese hayırlı olsun
  • Merhaba,

İzmirde bir bayiden Megan3 HB 1.5dci 105bg Privilege + PP = 42bin TL fiyat aldım. Makul mü yoksa normal bir indirim mi emin olamadım, fiyatlar konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Bu arada Aralık kampanyalarını beklemenin bir getirisi olabilir mi?

Herkese iyi günler..
  • Ben 3. hafta önce bornova maisden imzamdaki aracı hiç beklemeden aynı 2 gün sonra teslim aldım.
    herşey dahil sigorta vs. 44.500 aldım. ona göre mukayese et.

42000 + EAT(1000)+Nav.(1000) = 44000tl.
    42000 gayet iyi ama bence biraz daha yardır.

quote:

Orijinalden alıntı: lnxev

Merhaba,

İzmirde bir bayiden Megan3 HB 1.5dci 105bg Privilege + PP = 42bin TL fiyat aldım. Makul mü yoksa normal bir indirim mi emin olamadım, fiyatlar konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
    Bu arada Aralık kampanyalarını beklemenin bir getirisi olabilir mi?

Herkese iyi günler..
  • Yanıt için teşekkürler,
    Teslim tarihi konusunda acelem yok, biraz daha beklesem daha da düşerler gibime geliyor.
    Bu arada da mevcut arabamı satmaya çalışacağım, takasda öldüm fiyatı çekiyorlar malum..
  • arkadaşlar çok acil birşey sormak istiyorum. yeni megane hb dci 85bg yada 105bg araç sahipleri ben etraftan duyduğum kadarıyla bu araçlarda gazı geç yeme sorunu varmış. gaza bastıktan 1-2sn sonra araba tepki veriyormuş acaba doğruluk payı var mı???
  • Yok öyle bişey dizel araç benzinli gibi sürülmez.
    Dizeli benzinli gibi sürenler yaşıyor öyle bir durumu.
    benzinli araçdada 30km hızla giderken 4. vitese takarsan
    araç belirli bir süre tepki vermez olay bu yani.

quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

arkadaşlar çok acil birşey sormak istiyorum. yeni megane hb dci 85bg yada 105bg araç sahipleri ben etraftan duyduğum kadarıyla bu araçlarda gazı geç yeme sorunu varmış. gaza bastıktan 1-2sn sonra araba tepki veriyormuş acaba doğruluk payı var mı???
  • jimbeam arkadaşım,

aynı aracı mersin bayi konfor paketsiz ve navigasyonsuz olarak 37500 tl ye indi. renault
    merkezin de megane'a özel 1000 tl test sürüşü indirimi var. siz de duymuşsunuzdur.
    bu test sürüşüne katılanlara özel indirim. bayiye merkez tarafından 1000 tl ayrıca
    ödeniyor. bu kuponla 36500'e geliyor. ama bayi indirimi 37500'de kaldı. sizden
    ricam, 37500'lük fiyatı, kp+nav opsiyonlu olarak nerden aldınız? test sürüşü
    indirimi, geç teslim indirimi vs. oldu mu? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacec

Sadece privilige mı? artı paket varmı?

quote:

yok hocam artı paket yok yani o fiyata olmasında ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jymbo

jimbeam arkadaşım,

aynı aracı mersin bayi konfor paketsiz ve navigasyonsuz olarak 37500 tl ye indi. renault
    merkezin de megane'a özel 1000 tl test sürüşü indirimi var. siz de duymuşsunuzdur.
    bu test sürüşüne katılanlara özel indirim. bayiye merkez tarafından 1000 tl ayrıca
    indirimi, geç teslim indirimi vs. oldu mu? bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Hangi bayi olduğunu söylemesem daha doğru olur sanırım. Hemen teslim fiyatıydı. Hiç beklemeden aldım. İstanbul merkezde halaoğlu çalışıyordu onun vasıtasıyla aldım bu fiyatı.

Bayideki yetkililer bu fiyata aldığımı söylememi rica ettiler. Anlayışla karşılayacağınızı bekliyorum.

Edit: Test sürüşü indirimi yoktu o zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimBeam -- 24 Ekim 2010; 9:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JimBeam

quote:

Orijinalden alıntı: jymbo

jimbeam arkadaşım,

Hangi bayi olduğunu söylemesem daha doğru olur sanırım. Hemen teslim fiyatıydı. Hiç beklemeden aldım. İstanbul merkezde halaoğlu çalışıyordu onun vasıtasıyla aldım bu fiyatı.

Bayideki yetkililer bu fiyata aldığımı söylememi rica ettiler. Anlayışla karşılayacağınızı bekliyorum.

Edit: Test sürüşü indirimi yoktu o zamanlar.

teşekkür ederim

• Bende dün Karaman'dan aldım.
    Beyaz renk Megane HB Privilège 1.5 dCi 105 bg - P.Paket - Navigasyon - Açılır tavan..
    xenon far. yarı deri bej renk döşeme .

46.000 ytl aldım. plaka işlemleri tamamlanır tamamlanmaz teslim alınacak.
    Yukarda okuduğum üzere 44.500 de alanlar olmuş, benimki pahalıya mal olmuş değilmi :(

Megane III(3) Sahıbı Arkadaşlar Araçları Aldığınız Bayi ve Fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soff -- 26 Ekim 2010; 20:31:11 >

• Kardeş hayırlısı olsun güle güle sağlıkla mutlukla aracına binmen dileğimle.
    Para konusunuda bu saatten sonra kafana takma bence.

quote:

Orijinalden alıntı: soff

Bende dün Karaman'dan aldım.
    Beyaz renk Megane HB Privilège 1.5 dCi 105 bg - P.Paket - Navigasyon - Açılır tavan..
    xenon far. yarı deri bej renk döşeme .

46.000 ytl aldım. plaka işlemleri tamamlanır tamamlanmaz teslim alınacak.
    Yukarda okuduğum üzere 44.500 de alanlar olmuş, benimki pahalıya mal olmuş değilmi :(

• sizce yıl sonuna doğru fiyatlar değişir mi ? bayiler araç bulmakta zorlanıyor sanırım ben o nedenle pek değişeceğini düşünmüyorum. Farklı düşünen ya da bilgisi olan var mı ?
  • satışlar güzel gittiğinden bayiler pazarlıkta kıl aldırmıyor burunlarından. Bu ay da liste fiaytlarına zam yapıldı nedenini de anlamadım. Ben de expression konfor paketli için fiyat aldım antalya da 105bg için 40.400 dediler bende beklemedeyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.