Şimdi Ara

Megane III(3) Sahıbı Arkadaşlar Araçları Aldığınız Bayi ve Fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sariyeron

Ben kpli expression 1.5 dci 105'i bu hafta 40500'e aldım. Fiyat normaş herhalde, yoksa pahalı mı aldık?

hocam usttede yazmıstım ruhsatı bır bayanın uzerıne alırsanız bu ay ıcın artı bır mılyarlık ındırım var 39500 yapar fiyat
  • Zaten öyle aldık.
  • bugun hem amasya hemde merzıfon renaulttan aldıgım fıyat dyanımıc paketsız 42500
  • Privelege için bir arkadas İstanbul'dan 40900 lira fiyat almış. 105 bg dizel. Bilginiz olsun.
  • quote:

Privelege için bir arkadas İstanbul'dan 40900 lira fiyat almış. 105 bg dizel. Bilginiz olsun.

hocam 40900 ne zaman aldın cunku ben bundan 2 ay once almıstım o fiyatı? yenımı aldı o fiyatı
  • Ben almadım. Megane 3 başlığında eray nickli bir arkadas almış. Fiyat gayet iyi. Almayı düşünüyorsanız o arkadasla irtibata geçmenizi. Öneririm.
    Dün almış fiyatı buarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 21 Mart 2010; 10:22:33 >
  • quote:

Ben almadım. Megane 3 başlığında eray nickli bir arkadas almış. Fiyat gayet iyi. Almayı düşünüyorsanız o arkadasla irtibata geçmenizi. Öneririm.
    Dün almış fiyatı buarada.

ben bugun bayıyle konstum bı arkadas 40900 fıyat almıs dedım adam ımkansız dıyor tabı ayak yapıyor olabılır ama ,ht,mal bıle vermedı o arac benzınlı ıcındır dıyor
  • nisan ayı 45.250 1.5 dci 130 beygir navigasyon premium paket açılır tavan full yani
  • 1.4 tce impressör sigorta hariç 40.600TL. Cam tavan ve navi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 21 Nisan 2010; 23:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moliay

nisan ayı 45.250 1.5 dci 130 beygir navigasyon premium paket açılır tavan full yani

2000TL indirim az bence. Bir de 105bg olacak sanırım. 3-4 bayi dolaşıp sıkıştırınca iniyorlar. 2-3 Fiyat alıp telefon edip şurada 5 e verdi altına iniyormusunuz diyerek kıra kıra iniyorlar. Bana 4000TL indiler. Muhtemelen yinede 1000TL minumum kar etmişlerdir.
  • gaziantep ipekyol otomotiv
    megane 3 1.5 dci prilivage+premium paket+sunroof+navigasyon
    43750 tl ye aldım aralık sonu ocak 14 teslim
    aldıgınız bayılerı ,donanımları,motoru yazzrsanız sevınırım
  • Geçen hafta Cuma günü İzmir de bir bayi expression konf paket li araç için 37.700 verdi, diğer bayilerden fiyat alırken kendisinden aldığım fiyatı söylemememi rica etti o yüzden burada hangi bayi olduğunu paylaşmıyorum.bugün de Gaziemir Ermat aynı araç artı navigasyonu var ellerinde böyle varmış, 39.700 biyat verdi.Bana açıkçası 39.700 yüksek geldi ve hiç düşemeyeceğini söyledi.Bu arada test sürüşü yaptım megane 3 topiğini okuduğumda aracı yerden yere vuranlar olması beklentimi çok düşürmüştü , otobana çıktık, araç sürüş olarak bana çok keyifli geldi.Şuan fiyatlar yüksek, aralığı beklemek düşüncesindeyim ama megane 3 alacaklar varsa toplu alım yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 9 Ağustos 2010; 3:45:58 >
  • arkadaşlar reno peşinat tutarı için ne istiyor acaba ve de %100 kredi imkanı var mıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: labirentalist

arkadaşlar reno peşinat tutarı için ne istiyor acaba ve de %100 kredi imkanı var mıdır..

Sitesinde fiyatlara bakınca çıkıyor kredi olanakları diye.
  • Adana 1.5 dci 85 bg konfor paketli versiyona 38500 son olur dedi..Aralık beklesek 35000 olur mu?
    Bu arada Megane 3 85 ile 105 bg arasındaki farkı vermek gerekir mi? 85 bg hakkında yazılanlar pek hoş değil kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorkan

Adana 1.5 dci 85 bg konfor paketli versiyona 38500 son olur dedi..Aralık beklesek 35000 olur mu?
    Bu arada Megane 3 85 ile 105 bg arasındaki farkı vermek gerekir mi? 85 bg hakkında yazılanlar pek hoş değil kullanan var mı?

85 bg ve 105 bg her ikisi ile de test sürüşü yaptım.85 liğe param yettiği için anlaştım,hiç de kötü değildi ayrıca.Haftaya teslim alacağım.85 bg binek amaçlı kullanım için şehir içi ve dışında fikrimce yeterli.
  • megane 3 105 bg privilige - 42.000 tl
  • Merhaba dix1 arkadaşım,
    Bu verdiğin fiyata PP, Nav ve Açılır tavan dahil mi? Yoksa sadece Privilege mi? 105 bg dci bir de değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamertr

Merhaba dix1 arkadaşım,
    Bu verdiğin fiyata PP, Nav ve Açılır tavan dahil mi? Yoksa sadece Privilege mi? 105 bg dci bir de değil mi?

hayır devir vergisi,sigorta vs üstlendiler.
    anahtar teslim aldım.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün 85 bg Megane HB dci test sürüşü yaptım. Çok tatminkar açıkcası. Ama ben ağırlıklı olarak şehirlerarası kullanacağım için 105 bg olanını almayı planlıyorum. Şehriler arası hem 105 bg hem de 6 vites. 6. vites aracı uzun yolda çok rahatlatıyormuş ve yakıt sarfiyatı da ona göre az oluyormuş.

Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.