Şimdi Ara

Megane III arac telefon rehberi sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen pazartesi ikinci el 2010 model megane III aldim. Telefonu bluetooth ile aracla eslestirdim telefonda kayitli olan butun numaralari cok duzgun bir sekilde gorebiliyorum, biri aradiginda arayan kisinin ismi ekranda yaziyor vs vs. telefondan muzik dinleme konusunda da bir sikintim yok. fakat arac telefon rehberi (vehicle phonebook) u sectigimde function not available diyor. Bu ozelligi aktive etmenin bir yolu var midir ya da bu ozelligin devre disi olmasi normal midir?

aracim megane III dynamique, dijital kadranli fransiz yapimi diye tabir edilen modelden.

bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim. tesekkurler

• saniyorum ki herhangi bir sekilde yardimci olabilen kimse yok.

Soruyu su sekilde tekrar sormak istiyorum:

2010 model megane III hb sahibi arkadaslar arac telefon rehberini kullanabiliyor mu yoksa sadece mobil rehberi mi kullanabiliyor?
  • telefonun rehberini kullanabiliyorum araçın rehberinde bir sey yazılı olmadığından kullanılamaz ama kopyalama işlemi vardı galba onu yaparsan kullanabilirsin menüde
  • Araç telefon rehberi sizin ayrıyeten araç menüsünden kaydettiğiniz yada telefondan kopyaladığınız numaraların rehberidir.henüz oluşturmadığınız için aktif olamaz...

Benzeri ve diğer merak ettikleriniz için megane 3 ana konu forumumuza bekleriz

http://resim.donanimhaber.com/m_26414432/mpage_403/f_/key_//tm.htm#56817783
  • sorun su ki arac rehberine herhangi bir sey de kaydedemiyorum. yeni kayit olustur ya da telefondan aktar gibi bir secenek yok. telefondan araca rehber kaydi gondermeye calistigimda da basarisiz oldu hatasiyla karsilasiyorum.

yani arac rehberiyle ilgili hic bir menu secenegine ulasamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassand -- 24 Ocak 2012; 15:38:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassand

sorun su ki arac rehberine herhangi bir sey de kaydedemiyorum. yeni kayit olustur ya da telefondan aktar gibi bir secenek yok. telefondan araca rehber kaydi gondermeye calistigimda da basarisiz oldu hatasiyla karsilasiyorum.

yani arac rehberiyle ilgili hic bir menu secenegine ulasamiyorum

Bende de not avaible çıkıyor. Menüde biraz geziniyorum, telefon rehbeerine giriyoeum çıkıyorum falan sonra o araç rehberi aktif oluyor. İçine girip kayıt eklemek istediğimde ise katılıyor.
    Bir iki kayıt eklemiştim önceden ama nasıl yaptım hatırlayamıyorum. Bulunca buraya da yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.