Şimdi Ara

megane kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili forum kullanıcıları şimdi bir sorum olucak.

bizim megane cumartesi günü bir kaza geçirdi bugün servise exper falan da gelmiş 10 günlük işi varmış herneyse.
    benim asıl sorum şu arabanın ön yolcu kapısı,ön çamurluk,arka tampon ve arka stoplar değişecek vede arka daki benzin kapağının altı yamuldu orayı düzelticekler ben şeyi merak ediyordum acaba arka stopları makyajlı meganeninkilerden mi koyarlar yoksa bizim eskilerden mi koyanlar.

serviste sümbül verdi şimdi 1 hafta boyunca sümbül kullanıyoruz rampada iyi kaçıyor keçi gibi

• Eger fiyatlari ayni ise koyabilirler ancak. Cünkü servis experin verdigi raporun disina cikamiyor. Aksi taktirde para cebinizden cikar. Bence bir gidip konusun fiyatlar konusunda ayni ise rica ederseniz takilabilir Birde bisi anlatayim arkadasim 206 ile kaza yaptiginda orj. farlari vardi. Kaza sonrasinda angel eye fari takildi ve orj. fari bedeli düsüldü kalanini arkadasim ödedi.
  • büyük ihtimal aynısı takılır.gidip konuşup rica etmek lazım.
  • bu arada bişey ekliyim shell den verilen ferrarilerin içini açın içinde iki tane vidalı ağırlık yapsın diye metal var onları sökün daha hızlı gidiyorlar.
  • değiştirirler ama arkadaşın da dedıgı gibi arada fark varsa farkı sen odersın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Araç kazası
    geçen yıl açıldı
    ARABA KASKO
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.