Şimdi Ara

Linea-mercedes kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda fiat araçlarını karalama amaçlı sürekli konular açılıp resimler paylaşılıyor.kazaların nasıl ve hangi şartlarda oluştuğuna bakılmaksızın hemen çöp,dandik,teneke yakıştırmaları yapılıyor.buna istinaden bende geçen gün facede gördüğüm bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.bu fotoğraflara bakacak olursak linea çok sağlam araba mercedes ise teneke.
    Şunu da belirteyim.linea kullanıcısıyım.
     Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O çünkü eski bir mercedes.

The best or nothing.
  • Metal yorgunlugu denen bir sey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Metal yorgunlugu denen bir sey var.

O zaman şöyle söyliyim.demekki çarptığı araç linea değilde volvo olmuş olsaydı araç perte çıkardı çıkardı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 17 Haziran 2016; 10:53:17 >
  • quote:

Metal yorgunluğu diye birşey varda öndeki araçta metal bile yok.
    Plastik yorgun metalden daha sağlam heralde
  • quote:

Metal yorgunluğu denen şey uçaklarda olur yüksek basınca maruz kaldığı için belli uçuş limitini doldurduktan sonra emekliye ayrılırlar. Bu arabalar için geçerli bir şey değil. Kısacası sallamayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resimlerde lineaya çarptığını gösteren hiç bir kanıt yok ... mercedesin 1 metre önnde duran tertemiz bir linea var sadece .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Reno motorlu Mercedes
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burdaki insanlara göre konu fiat ise kesin tenekedir ama farklı marka olunca hemen başka senaryolar türetilir (metal yorgunluğu vs.)

• Nedir bu fiat i kotuleme cabalari bi turlu anlamiyorum. Insanlar sartlanmislar, linea ezilip buzulmemis iste ama yine de onceki kazalari ornek veriyorlar. Bir kazayi degerlendirirken ortam sartlarini kimin fren yapip yapmadigini vs. de dusunmek gerekiyor.

• araçların arka tamponun altında sağlam bir metal koruma vardır. önde ise darbeyi emmesi için daha kırılgan bir yapı vardır. arkadan çarpan aracın önü gider. marka çok önemli değil. vurdğu aracın arkası çok daha az hasar alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Sanırsın Mercedeste 2 ölü var arabanın kaput eğilmiş hafif pert muamelesi yaptınız 😄

Egeaya az daha yüklensek neler olacak acaba 🤔

Tampon ve çamurluğu dahi metal olan mercedes arka tamponu plastik olan lineaya çarpıyor ve plastik tampon kırılacağı yerde metal parça yamuluyor.sizce bu mantıklı mı?ama siz buna da bi kulp bulursunuz.

• Arkadan carpan daha cok hasar alir.Bu fotograf bir kere daha bunu kanitlamis.

• evlatcum sana o kadar da söyledik şu arabayı dikkatli kullan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Forumda fiat araçlarını karalama amaçlı sürekli konular açılıp resimler paylaşılıyor.kazaların nasıl ve hangi şartlarda oluştuğuna bakılmaksızın hemen çöp,dandik,teneke yakıştırmaları yapılıyor.buna istinaden bende geçen gün facede gördüğüm bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.bu fotoğraflara bakacak olursak linea çok sağlam araba mercedes ise teneke.
    Şunu da belirteyim.linea kullanıcısıyım.
     Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası

isaf 1995 model mercedes ile 2011 kusur aracı kıyaslıyorsunuz.

1995 model doğan ile bir çarpma resmi bulursanız onuda paylaşın büyük ihtimal doğan atomlarına ayrılmıştır

Güvenlik Testine girmemiş tüm araçlar güvenlikten nasibini almamıştır ailenizi seviyorsanız öyle araçlara binmeyin 5 yaş eski olsun kalitesi belli olan araçlara binin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 17 Haziran 2016; 11:23:26 >

• Linea ezilmemiştir diye konuya girdim ve sonuç şaşırtmadı. Linea sağlam araçtır defalarca kazalarını gördük Egea gibi tuhaf hasarlar almamıştı.
  • Öncelikle şu zamana kadar fiatı korumaya yada ezmeye yönelik tek yorum yazmadım ama bu çok saçma bir konu
    Siz hiç arka tamponun içindeki koruma barını gördünüz mü?
    Önceki araç ne olursa olsun normal şartlarda arkadan vuran her zaman daha fazla hasar alır
    Çünkü araçların belli bir bölümüne kadar olan kısım parçalınıyor ve orada darbeyi sönümlüyor ama artık kabine yaklaşan bölümlerde daha fazla parçalanmasına izin vermeyen koruma barları bulunuyor.
    Hatta yeni araçlar marka model farketmeksizin eskilerine göre daha fazla parçalarına ayrılır çünkü öncelik KABİNİ KORUMAK
  • Şahsen egea ya güvenmiyorum ve satın almam. Ama şuan araç alacak olsam 2. el bravo ve punto kesinlikle düşünürdüm. Linea bana egeadan daha fazla güven verirdi.

• Ulan adam fiatı kötülücem diye metal yorgunluğu falan nasılda fizikçi kesilip sallıyor ya hahahha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Öncelikle şu zamana kadar fiatı korumaya yada ezmeye yönelik tek yorum yazmadım ama bu çok saçma bir konu
    Siz hiç arka tamponun içindeki koruma barını gördünüz mü?
    Önceki araç ne olursa olsun normal şartlarda arkadan vuran her zaman daha fazla hasar alır
    Çünkü araçların belli bir bölümüne kadar olan kısım parçalınıyor ve orada darbeyi sönümlüyor ama artık kabine yaklaşan bölümlerde daha fazla parçalanmasına izin vermeyen koruma barları bulunuyor.
    Hatta yeni araçlar marka model farketmeksizin eskilerine göre daha fazla parçalarına ayrılır çünkü öncelik KABİNİ KORUMAK

Linea-mercedes kazası

Koruma barı dediğiniz eğilen kısım mı?

Araç benim hocam.

• Başay B kullanıcısına yanıt
    Metal yorgunluğu arabalarda yok diyemeyiz sadece uçaklarda çok daha önemli bir kavramdır.
    Titreşime, harekete, atmosfere güneşe suya maruz kalan her metalde yorgunluk baş gösterir.

35 Araba illa ki yıpranma olacaktır. Ama bu konu için konuşmaya dahi değmez diye düşünüyorum bu kaza ile ve fotoğraf ile arkadaş neyi kanıtlamaya çalışıyor ilginç doğrusu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.