Şimdi Ara

Linea-mercedes kazası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    E. Bey hurda mercedesle yeni aracin carpismasi 50 lik guresciyle 25 lik delikanlinim kapismasina benzer.Yalniz arkadan carpan yani etki tepkide etkili eleman daha fazla hasar aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görende koruma barının titanyumdan yapıldığını zanneder. Ağırlıkla alüminyumdan yapılıyor zaten. Kazanın şiddetine göre eğilir. Çok eğilmişse düzeltilirken kırılır, gidip yenisini alırsınız.
  • Çok Güldüm çok.
    80 model araba, 36 yil kar kış dışarda kalmış ve metal yorgunluğu sadece uçakta olurmuş:)
    Ayrıca kazalar sağlamlık testi olamaz.
    5 yıl sonra o fotodaki lineayi trafikte tutabilmek için değeri kadar para harcayacaklar, ama o resimdeki Mercedes hala tıkır tıkır çalışacak, tecrübe ile sabit.

• Linea koltuğu yamulan adamı görmediniz heralde koçun biyerleri tutuştu.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104014129&p=1&anchorToGo=104014129#104014129

Biraz araştırdığımda bu çöp tenekesinin Türkiye Brezilya Hindistan gibi gelişmekte olan ülkelerde satıldığını öğrendim.Nette euroncap testi bile yok maalesef
    Suç bunu kullananda mı bunu kullandıranda mı bilemem.

• bu eski mersolar çok hoşuma gidiyor yahu. 30-40'ı düz belli bir klası olmayan arabalara gömeceğime 20'ye temiz 1982-85 bir merso almak bana mantıklı geliyor. 3-5'te bakımına ayırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Forumda fiat araçlarını karalama amaçlı sürekli konular açılıp resimler paylaşılıyor.kazaların nasıl ve hangi şartlarda oluştuğuna bakılmaksızın hemen çöp,dandik,teneke yakıştırmaları yapılıyor.buna istinaden bende geçen gün facede gördüğüm bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istedim.bu fotoğraflara bakacak olursak linea çok sağlam araba mercedes ise teneke.
    Şunu da belirteyim.linea kullanıcısıyım.
     Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası Linea-mercedes kazası

isaf 1995 model mercedes ile 2011 kusur aracı kıyaslıyorsunuz.

1995 model doğan ile bir çarpma resmi bulursanız onuda paylaşın büyük ihtimal doğan atomlarına ayrılmıştır

Güvenlik Testine girmemiş tüm araçlar güvenlikten nasibini almamıştır ailenizi seviyorsanız öyle araçlara binmeyin 5 yaş eski olsun kalitesi belli olan araçlara binin

Hocam, araç 1976-1985 yılları arasında üretilmiş bir Mercedes.

• Konu iyice kaymış ama metal yorgunluğu ile ilgili birşeyler yazmak istiyorum.

Ben mühendis vs değilim. Ancak yıllar önce bu terimle ilk karşılaştığımda araştırmıştım ve şu sonuca çıkmıştım: "Metal yorgunluğu araçlar için önemsizdir. Uçaklar için hayati derecede önemlidir."

Şunu da unutmamak gerek ki aslında bir aracı sağlam yapan unsurlarda platform geometrisi de en az kullanılan metal alaşımlar kadar önemlidir. Firmalar bu sayede hem kullandıkları alaşımları hem de platform geometrilerini geliştirip daha hafif platformları daha güvenli yapabiliyorlar.

Bu forumda metal yorgunluğu adı altında geçen şeyin terminolojideki metal yorgunluğuyla alakası yok. Belki kullanılan metallerin iklim şartlarından dolayı oksitlenip dayanıklılığını yitirmesi olabilir. Kaldı ki 2000'lerden önce üretilen araçların lüks sınıfından ekonomik sınıfa kadar neredeyse hepsi güvenlik olarak güncel araçların yanına yaklaşamaz.

Son olarak da bombayı koyup gideyim. Linea'yı yaklaşık 10 gün sabah akşam kullandım. (2013 model, 1.3 multijet, 63 bin km'de. Baz model olduğunu sanmıyorum çünkü 4 cam elektrikliydi.) Yaşadığım tecrübeye göre Linea araba değil Sadece manevra kabileyeti ve yan aynaları bile insanı kanser etmeye yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 19 Haziran 2016; 2:12:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.