Arkadaşlar geçen gün araçla hareket halindeyken şerit dışı biyerden sinyal verip aracın burnunu yola soktum normalde minibüsünün yol vermesi gerekirken bastı kendi arabasıni çizdi bizim arabada bişey yok adam numaramı ve rushatin fotosunu aldı şuan 2500 lira masraf olduğunu soyluyo odemelimiyim veya tutanakmi tutsaydik tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç kazası
-
-
Tutanak tutsaydın keşke. Sigortadan hallolurdu, hiç başın ağrımazdı ne güzel. Benzer durumda, bir araç şeridime girip bana çarptı. Karşı tarafa %100 kusur verdiler. Sen onun şeridine geçtiğin için beklemek zorundaydın.
Bu saatten sonra ödemen lazım, adamın arabasına zarar vermişsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutanağı şuan tutabilirmiyiz üstünden 4 5 gün geçti kazanın fotolari var nasıl bı yol izlemem gerekiyo teşekkürler
Tutanak tutmadıysan boşver, suç yok
Yol vermesi gerekirken vermediyse kaza onun suçu, sen neden ödeme yapıyorsun?
-
Kazanın fotoları da varsa kaza tarihine tutanak tut.
sakın beş kuruş para verme.
Sonrasında sigortacıları takip et.
başımdan benzer olay geçti;
şirket aracıyla arkadan çarptım, tamponunun en altı parmak kadar kırıldı, eniştem sanayide getir yaptırırız dedim.
2 saat sonra aradı park sensörü çalışmıyor dedi.
aıkıntılı bir tipti, baktım uğraştıracak tutanak düzenleyelim dedim. Tutanak düzenledik, bir yandan da aigortacı ve kendi götürdüğü ustayla takip ediyorum, saçma sapan masraflar yazmışlar.
sigorta şirketinin genel müdürlüğünü falan aradım, expertize ulaştım, dilekçe yazdım, yalan beyanda bulunuyorlar dediim, sonra ne olsu bilmiyorum.
tutanaktan sonra ustaya götürdüğünde beni aramıştı, bir sürü masraf çıktı, biz senle şu kadar paraya halledecektik, şimdi expertiz sana da fatura çıkaracak falan diye yalan söyledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şöyle bi mesaj geldi ne yapmam gerekiyo tutanak tutup ödemeyi sigortadanmi almam mantikli olur yoksa elden ödememi yapmam mantıklı olur teşekkürler
Şerit dışı yerden minibüs neden yol vermez zorunda onu anlayamadım pek hocam, minibüs şeridinde gidebilie insiyatif meselesi o, ister yol verir ister vermez ama yol onun. Ayrıca 2.5k masraf biraz fazla, servise felan götürdüyse öyle demişlerdir. Suç anladığım kadarıyla sende yolla parayı uğraşma hiç, tutanak tutarsan haksız çıkarsan boşuna sigortan bozulacak bu sefer fazla ödeyeceksin aynı hesaba gelecek hatta belki de daha kötü. Ya da adamla para konusunda orta yolu bulun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X