Şimdi Ara

Trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. Dün akşam talihsiz bir şekilde tali yoldan ana yola çıkarken arkadan bir araç istemsizce vurdu. Karşılayamayacağını ve sigortadan yaptırmak istediğini söyledi ve tutanak tuttuk. Arkadan vurduğu için suçlu olduğunun farkında. Çıkmakta olduğum yolda dur levhası mevcut. Aracımın tamponu kırıldı ve çeki demiri kapağı hasar aldı.

Aracımın daha önceden arkadan kazası ve bedelli hasar kaydı yok. 1 adet bedelsiz hasar kaydı görünüyor. Aracım 2017 Golf. Bu şartlar altında aracıma işlenen hasar kaydına karşılık değer kaybını talep edebilir miyim? Daha önceden başına gelen veya bilgi sahibi olan varsa sevinirim. 5 senedir kazam olduğu için tecrübesizim.

İyi forumlar.

Trafik kazası

Trafik kazası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya şimdi yanlış anlaşılmasın ama bu kazadan da hemen değer kaybı talebi kafasına girilmez ya! Sözüm meclisten dışarı ama insan elini vicdanına koyup düşünmeli. Bu hasar benim arabamın değerini ne kadar etkiler? Değer ne kadar düşer? Arabam pert muamelesi görür mü? Yani düşünüp ona göre karar vermeli. Bu arada çarpan alkollüdür. Evrakta eksiği vardır. Yada haksız olduğu yerde artistlik yapar o zaman çökün gırtlağına alın hakkınızı.

Ama bu minicik bir hasar yani ayrıca experde vs çıkmaz. Çıkmayı bırak plastik parçalara bakılmıyor bile. Bu takıntılardan vazgeçmek lazım.

Hasara da gelirsek mini onarımdan bile halledilebilir. Geçmiş olsun.
  • Tampondan değer kaybı talep edemezsiniz

• Ya şimdi yanlış anlaşılmasın ama bu kazadan da hemen değer kaybı talebi kafasına girilmez ya! Sözüm meclisten dışarı ama insan elini vicdanına koyup düşünmeli. Bu hasar benim arabamın değerini ne kadar etkiler? Değer ne kadar düşer? Arabam pert muamelesi görür mü? Yani düşünüp ona göre karar vermeli. Bu arada çarpan alkollüdür. Evrakta eksiği vardır. Yada haksız olduğu yerde artistlik yapar o zaman çökün gırtlağına alın hakkınızı.

Ama bu minicik bir hasar yani ayrıca experde vs çıkmaz. Çıkmayı bırak plastik parçalara bakılmıyor bile. Bu takıntılardan vazgeçmek lazım.

Hasara da gelirsek mini onarımdan bile halledilebilir. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 7 Kasım 2021; 22:41:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tampondan değer kaybı alırsınız. Eski aracımda (2014sportage dı-hatasiz bir araçtı) doblocu arkadan vurmuştu. tampon değişti tramer yaklaşık 6000 TL çıktı. 4500 TL değer kaybı aldım.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Arkadaş alkollü ve ehliyetsizdi, indikten sonra da alkolün verdiği etkiyle orda durulur mu yürüsene gibisinden konuştu. Teşekkürler yorumunuz için

• Geçmiş olsun. Keşke alkollü sürücüyü polise ihbar etseydiniz. Bugün tamponu, yarın yayayı ezer geçer bunun gibiler.

• AlperenOgutcen A kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam.... Yazdığım gibi işler değişir o zaman yapışacaktınız o zaman yakasına trafiği çağırıp topu atacaktınız onlara. Alkollü sürücüye tahammülüm yok çünkü tamponu vs at bir kenara daha şiddetli bir kaza olup canınıza bir zarar gelseydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 8 Kasım 2021; 0:28:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    6 gün önce açıldı
    Trafik sigortası
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2015 senesinde o zamanlar 7 yaşında olan arabamın tamponu için değer kaybı almıştım. şimdi mevzuat değişti mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3572BDA9 -- 30 Kasım 2021; 15:36:51 >
  • Adam alkollüymus suçu kabul etmiş, her zaman arkadan vuran hatalı değildir. Aklınızda bulunsun

• tampon hasarından değer kaybı alamazsınız.

• neilblack kullanıcısına yanıt

boş laf!

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp, öğrenmiş oldun mutlu ol

Ben bugüne kadar arkadan vuranın suçsuz olduğunu hiç görmedim. Mutlaka ona yazılıyor, hele ki polis yokken tutanak tutulursa direkt yazıyorlar.

Hatta emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla öndeki araç sürücü ehliyetsiz olsa dahi asli kusur onda olmuyor. Arkadakine yazıyorlar.

evet bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Öğrenmedim, zaten biliyorum.

Ancak bilmeden biliyormuş gibi boş konuşmak ayıp.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

sadece arkadan çarpma değil tüm kazalarda alkol de ehliyetsiz olmak da kusur değildir. bu gibi durumlar suçtur, ceza gerektirir ve ayrıca işlem yapılır. tabi sigortada değişiklik oluyor mesela alkol olunca o ayrı konu.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

O zaman biliyormuş gibi boş konuşma ozzy ayıp ediyorsun.

• Arkadan çarpma da suç 56-1c den ise arkadan çarpan kusurludur. Bu seyir halinde birbirini takip eden iki araçtan arkadaki aracın takip mesafesini korumamasi ile alakalı konu.

Dur levhasi olan yerde beklemeyip yola çıkan araca anayolda giden araç çarparsa sucsuzdur.
    Hatalı şerit değiştiren araca arkadan vuran araç sucsuzdur(ispat için trafik kamerası gerekir).
    Trafik böyle ortam , hafta sonundan hafta sonuna evden kahvaltıya arabayla gidenler bilmez. Başlarına gelmemiştir.

önce okuduğunu anla ondan sonra cevap ver, bak bakayım ben herhangi bir yerde arkadan çarpan her zaman suçludur demişmiyim.

alkol kusur oranını değiştirmez, ve alkollu olmak kazada kusur değildir. al bak bi daha yazdım belki bu sefer anlarsın.

• Sen neye istinaden yazdığımı anla sonra boş dolu yaz. Hala da uzatıyorsun komik adamsın . Duvara anlatsam anlardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.