Trafik kazası
Herkese merhabalar. Dün akşam talihsiz bir şekilde tali yoldan ana yola çıkarken arkadan bir araç istemsizce vurdu. Karşılayamayacağını ve sigortadan yaptırmak istediğini söyledi ve tutanak tuttuk. Arkadan vurduğu için suçlu olduğunun farkında. Çıkmakta olduğum yolda dur levhası mevcut. Aracımın tamponu kırıldı ve çeki demiri kapağı hasar aldı.
Aracımın daha önceden arkadan kazası ve bedelli hasar kaydı yok. 1 adet bedelsiz hasar kaydı görünüyor. Aracım 2017 Golf. Bu şartlar altında aracıma işlenen hasar kaydına karşılık değer kaybını talep edebilir miyim? Daha önceden başına gelen veya bilgi sahibi olan varsa sevinirim. 5 senedir kazam olduğu için tecrübesizim.
İyi forumlar.
Mart'ta sattığım aracın hgssi
Mart ayında bir araç satmıştım, üzerindeki hgsyi bir şey olmaz yeni araç alınca aktarırım diyerekten iptal ettirmedim. Malum piyasadan dolayı araç da alamadım. Önce otobandan geçtiği ve bakiyenin yetersiz olduğu mesajları geldi, daha sonra sorgulamaya girdiğimde Akhisar-İstanbul arasındaki yeni otoyolu kullandığını ve 257 TL lik tutar ödenmediği için 1285 TL olduğunu gördüm. Araç benim üstüme değil ancak otoban geçişlerinde hala bana yetersiz bakiye diye mesaj geliyor. Daha önce başına gelen var mı, nasıl bir yol izlemeliyim? Konunun benzerini göremediğim için yeni konu açtım. İlginize ve cevaplarınıza şimdiden teşekkürler
Asus laptopa 144hz ekran takmak
|
Anadolu mu Uludağ mı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.898 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası